Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Очекувајте утре наслов ‘‘Пато ја обнови повредата ќе отсуствува најмалце 2 месеци‘‘.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Аман бе Пато аман бе абе аман бе, амаанннн....Абе од стакло да не си да ти ебам матер.Незнам стварно, шо играч ќе беше.Одигрува 4 утакмици, игра очајно, постигнува еден гол во сите 4 и на таман си велиш се враќа во форма, овај на истио меч истата секунда се повредува бе.Шо се однесува до мене, Пато можи да си оди во истиов момент.

Сигурно ќе е во аут 4 месеци сега...:facepalm:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ете сега ќе дојди Тевез, ама кој ќе игра ЛШ маме да ебам.
Ако играме со Пипо, до финале ќе не однеси тој.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Не му е ништо на Пато ..
Инаку вечерва катастрофа фудбал од Милан, Новара да неможеш да ги победиш во 90мин ?:facepalm:

п.с Шарави ќе го биде

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Има ли некоја инфо за Патката,аи преку кур веке најарно е да си играат тандем Ибра Робинјо и Фапаонот позади,мислам дека тоа ке треба да е добитната комбинација додека Боатенг не се врати...
Меркел солиден како за прва утакмица...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Видео некој од головите и слично да постира за нас што не гледавме?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Леле 100% го има истегнато мусколот Пато ко ја удри сега топкава силно хахах, ајде да се надеваме ништо сериозно нема да биди..

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
За Пато не би било сериозно ако отсуствува само месец-дена, вака дури и чудно би ни дошло ако ја врзе и петтата утакмица по ред :D
Ај честито нека ни е победава, у недела нека не се опуштаат ќе нема продуженија... Се освен победа би било пораз :icon_lol:
Фараонот (y)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Пато колку сака нека одмара, има друг за неговото место, барем детето ќе игра повеќе. ;)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Пато ... иако даде гол на 3-4 пати откако доби топка од ЕлШарави или Емануелсон стално ја држи топката непотребно 3-4 секунди и на крај ќе ја шутне во трибина. Кај не проигрува со нив уште и к*р си игра се повеќе и повеќе ми станува неомилен лик во Милан ... браво за ЕлШарави и Емануелсон супер изиграа двајцата нека продолжат така. Меркел збунет беше тотално но можеме да го разбереме ипак до пред само 1 ден беше во Џенова а сеа одма го фрлија на буниште, ќе се опраи во наредните 2 меча сигурен сум.

Изглеа дупките на Сан Сиро го повредија Пато .. :oops:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Алегри изјавил дека на Пато повредата не била сериозна.Имал малку истегнување на мускулот.
Шо се однесува до Шарави можам да кажам дека е ѕверка и знам дека од него ќе биде голем играч.Во секој поглед е подобар од Пато.Штета што Алегри не му дава толку многу шанса на Шарави.

Сега бар нареднава утакмица шо Пато ќе ја пропушти, нека го стави од прва минута заедно со Ибра.Сигурен сум дека ќе растурааат во нападот.

Меркел синоќа лошо играше, ама сепак прва утакмица му е.се надевам дека ќе се подообри.

Инаку Малдини бил многу налутен на Милан и изјавил дека не го сакаат во Милан назад во клубот.

Еве што рекол:

Малдини: „Берлускони неколку пати јасно изјави дека сака да ме врати во клубот, но реалноста е дека не ми беше понудено ништо во овие години откако ја завршив кариерaта. И Леонардо и Алегри кога беа назначени за тренери на Милан побараа од клубот да се вратам, но за жал секогаш наидував на заклучена врата.Јасно е дека не ме сакаат во клубот.Јас не сум во потрага по слава и јавно експонирање, но сакам да му се оддолжам на мојот клуб. Милан е во моето срце, мојата љубов кон тој клуб е безусловна, тоа е мојот живот. “

Срамота!

P

PewDiePie

Гостин
Може е така а може и не ова за Малдини. Јас колку што се сеќавам него одма му понудија да биде во стручен штаб,тој рече дека сакал да се посвети на фамилијата и да одмори од фудбал.

Башка изјавава му доаѓа откако бил да го гледа ПСЖ во Доха.
Пато стори-2 дел.

Нема да е лошо да му дадат улога во тимот,и онака Алегри на моменти трипа.

Таиво може ќе си скубнел денес,негова замена Мезбах.
Камен појди,камен дојди.

Продај го веќе клубот стари,не си веќе ти за ништо..........и Галијани земи го со себе,ценкајте се за курви.

Kajgana Shop

На врв Bottom