п.с. Неам намера да се објаснувам, дебатирам, терајте на темава, тоа што имав да го кажам на тема Пато, го кажав.
Да не биде долг постов, не те цитирав скроз !
Ок идемо, прво со Ибра разликата е што Ибра денеска беше одлично чуван, нон стоп удвојуван и се трудеше да направи нешто секогаш кога имаше шанса !! Сеа јебига он е таков играч статичен, не многу подвижен, му треба малу простор и еден до два потега и да ја заврши акцијата.
Од друга страна Пато не беше чуван, те не можеше да биде чуван, колку пати искрено кажи ми им избега на одбрамбените играчи на Интер, но едноставно незнаеше да ја прими топката, ја имам подобар прием да му ебем мајката, врв на се кога покрај аут линијата ја промаши целата топката, на два три пати шутна без везе, на два три пати дриблаше повеќе од потребно, ништо продуктивно !
Имаше шанси да направи нешто им бегаше повеќе на противниците но после тоа све беше слабо, и испод просек. Има разлика !
И ја не чекам со радост Пато да изигра лош меч на штета на тимот за да плукам по него, срцето ќе ми се напуни он да го исполни она што сите му го предвидуваа а тоа е да биде напаѓач број 1 во светот и топ 3 фудбалер, но едноставно преку таквото ми е од чекање, од све тие повреди, од тоа темпо на форма 1 одличен меч 3-4 катастрофа.
Човеку детето дојде кај кога играше Роналдо, ееееееј Роналдо, пола од овие на форумов уште не гледале фудбал тогаш, до кога треба да чекам ја он да стане таа зверотиња што треба да стане ???
Знаеш ли Тевез у пуна форма што ќе му напраеше вечерва на вака поставен Интер ??
Ако доволно си го глеал Тевез ќе знаеш. Нејсе , немора да е Тевез некој друг нека се земе, било кој, нека види малце конкуренција може го фатил оно Бразилски синдром, или тоа е и го фатило мрза или едноставно е еден од оние што требале да бидат, пошто има 23 године, знаеш ли Меси и Роналдо што правеа на 23 години ???
Млад бил, се повредувал, слабичок слаби мускулите, глеам све другиве слабички.....
Како и да е, остана, ете дај боже да сум грешка и да ги направи сите тие работи што ти му ги предвидуеш у Милан, но ја сум скептик, еве више 2-3 сезони околу Пато, преку кур ми е стварно од повремени блесоци....