Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
^Да не сакаш,све јас да ти дадам статистика?Оди провери си сам ако интересира,јас мислам дека е солидна замена за Касано додека не се врати!
--- надополнето: Nov 9, 2011 3:58 PM ---

@Urby28 Urby Emanuelson
Just finished training.. Pato is Back.. On my way home
И Урби се радува xD

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ej oдморете со овие опции во нападот имаме голем избор на напаѓачи јас не би размислувал за нападот колку за средниот ред да се донесат квалитетни играчи еден деструктивец и еден играч што знае да повлече..Агмонлахор не се филмајте па нема ни една шпекулација за него башка Милан кога ангажирал фудбалер од Премиер лига тоа се ретки исклучоци,сигурно Астон Вила по тие играчи што ги продаде за одлични суми ќе бараат и за него голема сума на пари нема да го дадат туку така,а и Галијани изјави дека нема да купуваат играчи дека ќе бараат само за позајмица од шест месеци.Јас сум за да не земат напаѓач нека му дадат повеќе шанса на Ел Шарави тука е и Пато заедно со Робињо можат да помагаат на Ибрахимович исто така како замена го имаме џокерот Пипо..нека го земат Мвила и Ериксен и не треба напаѓач :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ej oдморете со овие опции во нападот имаме голем избор на напаѓачи јас не би размислувал за нападот колку за средниот ред да се донесат квалитетни играчи еден деструктивец и еден играч што знае да повлече..Агмонлахор не се филмајте па нема ни една шпекулација за него башка Милан кога ангажирал фудбалер од Премиер лига тоа се ретки исклучоци,сигурно Астон Вила по тие играчи што ги продаде за одлични суми ќе бараат и за него голема сума на пари нема да го дадат туку така,а и Галијани изјави дека нема да купуваат играчи дека ќе бараат само за позајмица од шест месеци.Јас сум за да не земат напаѓач нека му дадат повеќе шанса на Ел Шарави тука е и Пато заедно со Робињо можат да помагаат на Ибрахимович исто така како замена го имаме џокерот Пипо..нека го земат Мвила и Ериксен и не треба напаѓач :)
За Мвила последно што читав сакал да оди во Арсенал/Реал Fail...Ериксен е бомба мене ме импресионира...
А за Агболанхор we all have wishes xD :)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
^Да не сакаш,све јас да ти дадам статистика?Оди провери си сам ако интересира,јас мислам дека е солидна замена за Касано додека не се врати!
--- надополнето: Nov 9, 2011 3:58 PM ---

@Urby28 Urby Emanuelson
Just finished training.. Pato is Back.. On my way home
И Урби се радува xD
3 гола имаше минатата сезона друже!

не бива ова со нападов у пм. касано си иба мајката, пато како и да не постои, ќе даде 2 гола на утакмица, после 3 го нема, па кога ќе му дојде редот пак да даде 2-3 гола на утакмица ќе се повреди и се така!
веќе 22 години е, а нема никаков напредок у него... еееех златен џеко (n)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Reports are that Abate will be given his debut with the Italy shirt this Friday and will start from the first minute.

Патем, да не ја има на интернет во .pdf формат биографијата на Златан?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
2007-2008 Fiorentina-Milan 0-1 - Goal: Pato
2008-2009 Fiorentina-Milan 0-2 - Golas: Kakà and Pato
2009-2010 Fiorentina-Milan 1-2 - Golas: Gilardino, Huntelaar and Pato
2010-2011 Fiorentina-Milan 1-2 - Goals: Seedorf, Pato and Montolivo
Во вистински момент се враќа Пато, да се надеваме дека ќе даде и овој пат едно голче :)
И сега ќе ве изиграм двојка сингл и како по обичај ќе ме заебат!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
И сега ќе ве изиграм двојка сингл и како по обичај ќе ме заебат!
малер си изгледа ти :)

Фиорентина ги добивавме и кога бевме најслаби но сега ќе биде потешко имаат нов тренер а и добра екипа имаат годинава незнам зошто толку чекаа Михајлович да го сменат дебакл тренер.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Фиорентина ги добивавме и кога бевме најслаби но сега ќе биде потешко имаат нов тренер а и добра екипа имаат годинава незнам зошто толку чекаа Михајлович да го сменат дебакл тренер.
Чекаа да дојди да играме со нив :)

И да, известување да не го тупете по темава, повеќе на 1000 страници нема да се затвара тема како шо беше до сега.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Инзаги: Како го поднесувам тоа што не играм во фазата по групи од Лигата на Шампионите ? Па се убедувам себеси дека имам 6 натпревари суспензија.

Член од
10 ноември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
1
Макси Лопез одлична замена за без пари друг не посакувајте!!!
Лига на Шампиони - Лопез, Ибрахимович, Пато, Робињо
Сериа А - Еден од овие ќе одмара + Ел Шарави и Инзаги

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
8 - Robinho and Vucinic are the two Serie A players with the most shots attempted without scoring in a single game in 2011

Зошто не сум изненаден :icon_lol:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
What a year for Abate! Ignazio, who will be a starter for Italy tomorrow v Poland, is also expecting a baby.

И на крај испадна дека педер бил Абате, бебе очекувал :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom