Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 јули 2018
Мислења
1.881
Поени од реакции
6.109
Ќе биди ноќ на куро мој, ќе гледаме реклами и кошарка истанбул башакшехир гран катанија, валенсија наполи, да ви ебам пичката во газо арена сега уште спорт клуб го презедоа уште полошо ќе биди. Поарно комуњарска телма нека дава отколку овие гнидите србијански.
Автоматски споено мислење:

Кој му е голман анонимус шуткајте му оддалеку да му ебам мајката во пичката не знај да брани сигурно.
Фабри да ти ебам ќелајцата шинтерашка отсекогаш против Милан бил, каков фал е она не го ни чепна црнецо гнасен сам падна и уште жолт му дава, ај бе да ви ебам сортата мафијашка полошо од македонска лига е со ова фаворизирање на змиите.

Последно уредено:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.012
Поени од реакции
4.943
Ова е Милааааааннннннн!!!
Токму ова му е потребно на Милан,ветер во грботот и јуначка сила во нозете но пред се самодоверба во себе,самодоверба за големи победи и нови успеси.
Forza Milan!!!

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.232
Поени од реакции
785
Moze da ne sum u pravu , no Inter ne se razlkuva na kvalitet od ova na Milan ,no tie igrat kako da igrat finale , imat sportski menaxment , imat top transferi .
Samo gledaj igracite na Inter kako mu se frlat na sudijata , i koga znaer deka sudijata e vo pravo .
So vakov pristap na Milan i vakov na Inter , ke ne pusat , toa i go pravi razlikata .

Eva za ova zboruvam , ne ze predavat

Последно уредено:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.012
Поени од реакции
4.943
И мораше да биде нашиот пулен,човекот што беше алфа и омега во Милан додека беше во црвено-црниот дрес.
Се будат убави спомени од минатотот но реалноста е друга,ни удира ладен туш и не освестува, не враќа онаму каде што сме.
Милан и ден денес сеуште ги чувствува грешките од минатото а тие болат проклето силно до точка до онесвестување,болат како сол на отворена рана,но ако ова срце што не издржало,ќе го издржи и ова,ќе издржи уште многу.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.881
Поени од реакции
6.109
Пичката стопанкина да ти ја ебам како не е фал ова, контра спречва ова требаше втор жолт да е за ќебабо дљ му ја ебам пичката турска, ај напуштете терен или скршете му ја глата пичката материна да му ја ебам шинтерски судија.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.176
Поени од реакции
7.241
И мораше да биде нашиот пулен,човекот што беше алфа и омега во Милан додека беше во црвено-црниот дрес.
Се будат убави спомени од минатотот но реалноста е друга,ни удира ладен туш и не освестува, не враќа онаму каде што сме.
Милан и ден денес сеуште ги чувствува грешките од минатото а тие болат проклето силно до точка до онесвестување,болат како сол на отворена рана,но ако ова срце што не издржало,ќе го издржи и ова,ќе издржи уште многу.
Саше зимај апови и у кревет, да не те мислиме.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.881
Поени од реакции
6.109
Барем да му ја скршеше ногата и така ќе примиме сега колнати сме да му ебам стопането во пичката
Греота Мањон ко на стрелиште е

Кај отепани овај не доотепа пред да паднат му свири на копилињата

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.232
Поени од реакции
785
Ova go mozat samo ovie os Milan , Paratici nema da bjde noviot ds , imal zabrana do 20 juni za prwgovori so bilo koj agent .
Furlani majmunot kako da ne znael za ova , so ova Mila n go dopre dnoto , zatoa nemame nikogas so ova uprava da imame rezultati .

Kajgana Shop

На врв Bottom