Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Но се труди и има желба,волја и карактер,нешто што 90% од играчиве што играат за Милан го немаат
Абе и ти се трудиш ама џабе...
Толку му е капацитетот, паметно што отидна колку и да го сака Милан.

Еве и Салемакерс се трудеше ама му дојде времето, уште едно ќумбе у Милан

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Abraham za Sale i 10 mil. Ke vidime koj go dobil dealot na kraj na sezonava :)
Ако го играте крило лево место Залевски и Шарави ќе пружи добри партие а ако го шетате ка нас лев десен бек, десно крило лево крило нормално нема да го биде
На припремете ни беше најдобар играч, играше на таа позиција место Леао.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.661
Поени од реакции
5.365
Нема спас, само Анчелоти и Берлускони да се врати од мртвите и да вложва како во 90 тите.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Со 10те милиони за Абрахам, ни направивте финансиски буст да можеме да ја купиме вашата следна трансфер мета :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Со 10те милиони за Абрахам, ни направивте финансиски буст да можеме да ја купиме вашата следна трансфер мета :)

Слободно, аман више црнците...
Еден ќе шутнеш ( Калулу) тројца ќе дојда ( Емерсон, Фофана, Аврахам)... се множа ка глувци

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Слободно, аман више црнците...
Еден ќе шутнеш ( Калулу) тројца ќе дојда ( Емерсон, Фофана, Аврахам)... се множа ка глувци

Друже имам ми ноте 10 лајт, го земав пред 4ри години и можам слободно да кажам дека телефонот е машина, со одлична батерија, моментално од него пишувам ќе почнам 5та година да го носам веќе, а секогаш мењав телефони на две години, овој ми легна :D

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Друже имам ми ноте 10 лајт, го земав пред 4ри години и можам слободно да кажам дека телефонот е машина, со одлична батерија, моментално од него пишувам ќе почнам 5та година да го носам веќе, а секогаш мењав телефони на две години, овој ми легна :D
Лајт не лајт тоа е и кј мене 4 та год.
Јбг нз кј се гаси она да не пишуе од доле

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.549
Поени од реакции
4.037
Yacine Adli gives his farewell to AC Milan on IG:

"Dear Rossoneri family,

I don't know where to start this message because I have a lot to say.

Since I arrived at Milan I immediately fell in love with this club, with this team and with these colors.

I lived different moments, some were difficult where I had to grit my teeth and work hard but I will never forget all the extraordinary moments I lived with this shirt.

To my teammates, I love you! I love you very much and I wish you all the best for you and your families. This group is different and it has been an honor to be able to live every day with you.

To the fans, thank you. Thank you for your tireless support and for all the moments of joy we shared. They will always remain in my heart.

I wish you all the best in the world.

Goodbye ❤"

20240827_115538.jpg

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.520
Поени од реакции
3.658
Abraham za Sale i 10 mil. Ke vidime koj go dobil dealot na kraj na sezonava :)
Вие го добивте, ние добивме стаклен играч кој нема ништо подобри игри од Јович да покаже

Имам некој филинг дека на крај ќе ја заебат работата, ај за Побега и Калулу секако немаше место во ваков Милан ама заминувањето на Адли и веројатно на Бенасер и тоа за сума која ќе ја спомнуваат околу 30тина милиони последно без да обезбедат соодветна замена ќе биде дебакл. Бонус е тоа што првите тројца се дадени на позајмица со право на откуп, сите во Италијански тимови :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom