Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.548
Поени од реакции
4.036
Пиоли за се беше крив но по се изгледа Пиоли не беше проблемот туку беше решението.
Нов тренер но приказната е иста,играчите треба да се уозбилат и да си превземат одговорност.Леао со паметот е во новиот рап албум што треба да го снима,се надевам дека Фурлани ќе го смени својот став бидејќи на крај тој ќе испадне крив што го задржаа Леао.Тео со паметот е кој нов стил на фризура да носи.
Тоа се тие играчи што треба да бидат лидери и да си превземат одговорност.
Само Павлович и Рајндерс играат фудбал,останатите фудбалери не знаат зошто се на теренот и треба да си превземат одговорност.
На новиот тренер треба да му се даде шанса и да бидеме трпеливи,ќе му судам после 10-то коло.

Последно уредено:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.548
Поени од реакции
4.036
Пиоли не беше проблемот,Пиоли беше решението.
Фудбалерите да си превземат поголема одговорност.
Ибра сега треба да им се симне во соблекувална и да ги шамара сите фудбалери,тие што играа и тие што не влегоа да играат.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Пиоли не беше проблемот,Пиоли беше решението.
Фудбалерите да си превземат поголема одговорност.
Ибра сега треба да им се симне во соблекувална и да ги шамара сите фудбалери,тие што играа и тие што не влегоа да играат.
Не сери, изборот за тренер беше на ниво Вмро или Сдс. Лапотеги или Фонсека, т.е немаше избор.

На толку странци што продефилираа Милан периодов, дали само јас сум со мислење дека истиов комплет ефект може да се постигне со итаљанци? Да ги ебат и Муса и Емерсон Кардинале и Фурлани.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.981
На новиот тренер треба да му се даде шанса и да бидеме трпеливи,ќе му судам после 10-то коло.
Нема да дочека 10 кола. До седмо ќе биде испален.

Клуб што е чергарски воден, нема што повеќе од ова да очекува. Тие redbird платија да се фатат на орото, на крај ќе плаќаат да се пуштат. Тој план што го имаат за ситни инвестиции/прикрпување, дигање на вредноста и после истоварање на клубот на добар купец, нема да им успее вака. Тоа флипнување може проаѓа кај поплавени куќи по Детроит, ама ова е скроз друг спорт.
Сезонава ќе биде мачна и јасно беше тоа уште кога се донесе тренер што е под секое ниво. Тоа уствари го постави и тонот и очекувањата.

Иначе, фан сум на Тотенхем(да, резервен клуб ми е :D ) и Емерсон ми е гледан бајаги. Дечкото таму беше Таје Таиво и Џамел Мезба во едно, многу тешко дека тука ќе е нешто повеќе.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Убоо рече Фонсека дека ќе играат офанзивен фудбал затоа и денеска Милан немаше одбрана... промаја, 5 да ни дадеа требаше, среќа што толку знаат и што Павловиќ си изигра супер.

Оној Емерсон ако не биде Калабрија 2 еве ве, играч до него прима топка трча овој не го прати а тогаш влезен

Лошо, ни игра ни одбрана... Очекуев многу многу појќе, ептен се брука овие 2 утакмици, со паметот уште на одмор се.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.825
Поени од реакции
6.529
Ќе си дојдете сите на моето, коа пишував дека америве се лихвари и преваранти штрумфови оро играа :cool:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.548
Поени од реакции
4.036
Нема да дочека 10 кола. До седмо ќе биде испален.
Џанпаоло 2.0 али затоа следниот што ќе дојде ќе биде Пиоли 2.0.

Screenshot_20240824-210033~2.png
Да ја ажурирам листата со слободни тренери,
Потер или Консеисао ?

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.548
Поени од реакции
4.036

Мора веднаш да се ослободат од ова ѓубре раперско.Барса колку имаат да дадат толку и нека го земат.
На крај Фурлани ќе биде крив за се што реши да го задржат а не да го продадат.

Вториот гол го примија после лошиот пас на Леао а и Тео се враќа во одбрана како манекен Канселиери го помина и 5 метри пред него отиде.
Фудбалерите да се уозбилат и да си превземат одговорност а не да се лигушат,Леао па уште се објаснувал со Курва Суд.

Леао едноставно нема ментален капацитет да го носи црвено-црниот дрес и да биде лидер на овој тим.
Фонсека на следната утакмица треба да го седне на клупа и да го пушти Салемакерс да игра по левата страна.

Член од
23 август 2024
Мислења
41
Поени од реакции
65
Овој Леао ако продолжи вакви психички испади да има сам ќе си стави крај на кариера со одење во с.а. за некоја година.Реално јас би го трампал за Митома и плус да се доплати ако треба,или па за Грилиш и да ни доплати Пеп,ама да викаш дека треба да го дадеш во прајм со уште 4 години од договор на Барса за 60милиони што не ти го носат ни Парк да речеме е,мислење на саше просто кажано.
Резултативе не се нишѕто неочекувано со оглед на пазарот,газдите и тренерот,чудно ми е како може лиценца за тренер да имаш а да не приметиш дека муса и лофтус шит не постојат цел натпревар,дека никој назад не покрива а во исто време никој не ни напаѓа во исто време од твојата екипа :D Морам посебно да ја искоментирам онаа појава Емерсон Констант,хехехе уште не дојден знаев дека ќе се кинат нерви со него,влегува вчера и се однесува ко спасител во мисионерска поза,мафта кажува кој кај да оди и нормално засерува за сите пари,дека може поблам од вчера сум сигурен што ќе си донесе еден домино ефект во кој препаметната управа на милан ќе почне да паничи и ќе му продолжи договор на калабрија за следни 9 години...
Едно само не ми јасно,играчиве повеќето од нив не им е прва сезона,не им е срам рандом србин што до вчера игра во Бачка Топола да биде убедливо најдобар и најпожртвуван играч на терен ? Онака,не им е непријатно малце колку лошо играат во споредба со него,нема да го правам Видич од еден натпревар ама мислам дека имаше одлично деби и може само да стане подобар дури и 2 гола ќе брцнеше.
Како и да е со оваа управа,газди толку,а може и полошо ќе биде,ќе видиме.
Само да кажам дека и јас како пејо имам резервен тим,итоа Сити,мора да се балансира некако еден сиромав и еден богат тим,кој би рекол дека е лесно да поддржуваш тим што не е полн чамуги има најјак шпиц во свет,најјак тренер и може да донесе јаки играчи кога сака :icon_lol:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.548
Поени од реакции
4.036
Залудно ќе биде и 100 тренери да сменат.
Играчите да си преземат одговорност!

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.548
Поени од реакции
4.036
After the match with Parma Zlatan Ibrahimović had a crucial conversation with the Milan squad in the silence of the locker room.
Ibrahimović's message was clear: talent isn't everything—commitment is essential.

Тео и Леао мора да сфатат дека џабе им е талентот кога е потребна посветеност и напорна работа.

Се шушка името на Алегри како замена на Фонсека.

Kajgana Shop

На врв Bottom