Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.493
Поени од реакции
3.904

Заврши меркатото со 5 нови играчи во ростерот.
За разлика од лани кога беше потребна револуција во ростерот од 10 нови играчи ова лето беше потребно да се засилат само одредени позиции со одреден профил на играчи.
Поентата им е и по потреба да се користат играчите од Б тимот за да се убрза нивниот развој.
Времето најдобро ќе покаже но мислам дека Павлович и Фофана ќе бидат полн погодок а Абрахам ќе биде wild card за Милан,може да постигне 15-20 голови а можеби ќе испадне тотално промашување.
Не коментирам за фудбалерите што си заминаа и верувам во управата за таквата одлука.

Сега се е во рацете на Фонсека,Милан ќе стигне до таму до каде што ќе ги однесе Фонсека.Има широк избор на играчи од првиот тим а ќе може да повлекува и играчи од Б тимот,да бидеме трпеливи ида видиме што ќе направи,сега Милан е во неговите раце.
Доколку навистина вечер ќе ги седне на клупа Тео и Леао капата доле за Фонсека,можеби немаме вистинска замена за Тео но мора да им се покаже поента на "лидерите" во ростерот и ако помогне нивното седнување на клупа сериозно да ја сфатат нивната улога во тимот така нека биде.

Forza Milan!!!!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Ги седнал Леао и Тео на клупа... демек покажуе муда?
Ја разбирам да го седнеш Леао имаш таму и Пулишич и Окафор ама Тео да го седнеш за Терачано ебемти глуперда од тренер...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.811
Поени од реакции
6.503
Кога ставаш безгласна буква за тренер како тогаш да го почитуваат играчите?

Џабе е тоа седнување, тој Терачиано у Футуро нема да фати место, ќе дува промаја цела текма.

Мислам дека овој ќе трае до 4-5 коло и после ако не го стават Алегри ќе идеме до 10то-11 место.

Со Алегри или Тео и Леао ќе го слушаат пошо пак има некој авторитет за разлика од мртвиов Фонсека или ќе седат на клупа мада и без нив овој има мртва игра и бар одбраната ќе ја стегне, ќе личиме на Лече али тоа е.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.656
Поени од реакции
5.354
Како не ви е мака да се распишвате толку кога губиме од сите и на тим не личиме, вака требало, така требало, ништо не не спасва помирете се и прифатете и ништо нема да смените со рефератите ваши.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Што сте запнале за Алегри, човекот во повеќе наврати покажа дека ако ја нема најдобрата екипа не е способен да биде конкурентен за титула.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.811
Поени од реакции
6.503
Што сте запнале за Алегри, човекот во повеќе наврати покажа дека ако ја нема најдобрата екипа не е способен да биде конкурентен за титула.
Алегри не би бил донесен за титула туку да се избегне срамот од 10то место.

Неможе секоја утакмица да примаат по 2-3 гола.

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.167
Поени од реакции
732
Sega vidov kako sostav ima Lazio , sramno e fa gubime od ovoj tim , ama koga ke mislis i Milan e tapa , zdravje poraz .
Nego ova e mec da bide ili ne i za Fonseca i za celiot tim.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.206
Поени од реакции
14.471
Сум гледал слични слики од луѓе кои учествувале во Втора светска војна.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.493
Поени од реакции
3.904

Мора да признаам Фонсека има муда.
Ми се допаѓа ова:
"We need to make decisions for the good of the team. We need to be a team if we want to win.”

Lets Go!!!!
Forza Milan!!!

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.811
Поени од реакции
6.503
Одлична тимска игра, Лацио напаѓа сите 10 наши напикани пред Мањан, Алегри гомна да јаде :cool:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.493
Поени од реакции
3.904
gettyimages-2169632544-612x612.jpg

Очекувајте многу голови од Павлович сезонава.
Lets Go!!!!
Forza Milan!!!
200w.gif

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.525
Поени од реакции
4.698
Bez koncepcija, rabotat li na trening ovie nesto... vaka ako prodolzime Fonseca leta do nova godina i too 4 e na stakleni noze.

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.167
Поени од реакции
732
Sto e ova igra ja ne znam , ni eden igrac ne lici na sebe , sramno vakva igra da imame .

Kajgana Shop

На врв Bottom