Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ти би се потпрел на Шарави на дерби утакмици? На еден 19 годишник ќе се молиме?
Немој да ме сфатиш погрешно, не дека фараонот е слаб, ама за дерби натпревари против екипи како Интер и Јуве требаат искусни играчи кои можат сами да решат утакмица и имаат поголема почит и кај судиите отколку фараонот.
Епа јебига, така дојде работава.Нема пари Берлускони, неможе да земеме и напаѓач и лев бек , многу ќе се истроши претседателов ....

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Merkel's right leg is now in a brace and he's using crutches to walk. Tomorrow he will undergo further examinations.

Another one bites the dust...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ќе видиме бе.Со скапаниов Лацио изиграл убаво, Волкот и поквалитетниве играчи попара ќе го направат некој си ЏАМЕЛ МЕЗБАХ.Кој е тој Мезбах жити мене? Кој е тој Мезбах кажи ми? На клуб како Милан му треба класа бек бе хејјј, а не Мезбах од Лече.Свести се...

А што кур фактор е Тео Волкот жити една мајка !! Кристијано Роналдо го напрае да му ебем !

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
28 имал?:eek:Па го продадоја ли Таиво за да земат дупликат на Замброта?Страшно...Галијани и Берлускони може до утре да ги фалите,али од супериорен клуб направија клуб кој моментално тешко дека ќе може да изгура подалеку од четфртфинале во ЛШ.(n)Од моменталниов тим само Ибра и Тиаго би можеле да играат во таа златна генерација што играше од 2003-2007 год...другово тешко дека и резерви би биле во тој тим:confused:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.216
Поени од реакции
14.482
28 имал?:eek:Па го продадоја ли Таиво за да земат дупликат на Замброта?Страшно...Галијани и Берлускони може до утре да ги фалите,али од супериорен клуб направија клуб кој моментално тешко дека ќе може да изгура подалеку од четфртфинале во ЛШ.(n)Од моменталниов тим само Ибра и Тиаго би можеле да играат во таа златна генерација што играше од 2003-2007 год...другово тешко дека и резерви би биле во тој тим:confused:
Таиво не го продадоа, туку е позајмен. Страшно е колку очајни игри прикажуваше тој Таиво, а не што е го пратија во Англија. Галијани и Берлускони, пред се овој вториот, направија супериорен клуб. Точно е дека после успесите до пред една година Берлускони воопшто не инвестираше и не се работеше добро, но од летото 2010 е малку поианку, но не и многу подобро, сепак има некакво раздвижување.

Не ми е јасно од кај толку плачење за Таиво, не само сега кога го дадоа во КПР, туку и додека беше во Милан, а ’не добиваше’ шанса?!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Абе Робињо излезе од голгетерската криза или така мене ми се чини?

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Повредата на Меркел била сериозна.Ќе се обидел Галијани уше зимава Монтоливо да го купи!

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Grande Mesbah :icon_lol:

Како што гледате, нападот за вториот гол почна од Месбах :D

Оној Диаз aka Пепе-ми-е-идол е казнет 3 натпревари, што значи нема да игра против Милан во првенството...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Оф лелел го чукнаа по коленото одма сериозна повреда маме му ебам играчиве ни се од стакло..нека се врати Фламини бар во средината нема да го гледам Амброзини како го пушта да игра.Сега со Каљари стартер позади напаѓачите Сидорф напад Ибра - Робињо..Мезбах не беше лош но не е за прва постава бар уште одма според мене треба уште да работи.Замброта ако е фит би било најдобро решение,добар е за дефанзива и за офанзива иако е во години врши одлична работа.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Тиаго Силва му пишал СМС чера на Макси "обично со Аргентинци не се сложувам добро, но ти си многу јак и симпатичен фудбалер, ти посакувам добродојде" :)

Значи и двајцата најверојатно ќе дојдат, а ќе си иде Пипо :(, незнам зашто но и мене овој Макси ми е ептен симпатичен фудбалер, борец е , и појќе се радувам на него, него ли на Тевез, ќе го биде ! :)

Mонтоливо кој е више капарисан за Јуни најверојатно ќе дојде уште утре, повредата на Меркел била сериозна !

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Дај бе прекинете со клетвиве ми се гади да ве читам.

Месбах не бил добар, не ми се верува на прва утакмица за 77 е Роберто Карлос и Сержињо во едно.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Макси е спремен за доаѓање направил си и фризура :vozbud: :pos:
Нoчерино го пропушта првото полуфинале :confused:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Тешко дека Тевез ќе дојде, барем според неговиот агент. Како и да е и мене Макси повеќе кејф некако ми прави бидејќи простор за Шарави сеуште ќе има, а и има право да игра во ЛШ. Иако не сфаќам зошто многу викаат дека ако Тевез остане во Сити до крај на сезоната потоа во ПСЖ ќе идел, кога повеќе логика ми има да премине во Милан тогаш. Но да почекаме...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Неможам да се доначудам на една работа.
.Што е проблемот со нашиве играчи дали е медицинскиот тим,подготвеноста,конституција,клетва или што е незнам.....
Па да изиграат еднаш со Реал место Барса гарантирам дека минимум 8 наши играчи нема да изиграат веке до крај на сезоната да играаат,или недај боже во Премиер лига да ги стајш стаклениве....напрајвме болница имаме 12-13 поврени играчи и само се нове дете и ке стигниме до 40 фудбалери како што е тргнато ако се донесат и Макси,Тевес и Монтоливо...
Се чудам за тим кој има јака медицинска екипа реноме да прави вакви киксови и играците од одење да пагаат (Меркел,Неста,Пато,Боатенг).

Kajgana Shop

На врв Bottom