Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Купуваат не купуваат,колку и да кењам...увек кога игра Милан, пред тв го гледам ко Крудели. :D Ова со Боатенг е лошо :(

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Challenge of the market for Draxler

Ако го има некој пратено играчов нека сподели некое инфо со нас,посебно добро ќе ни дојде мислење од некој што ја прати Бундеслигата. (можеби Марли :pos::pos::pos:)

Исто така според ГДС Милан за следното лето ги има обезбедено Монтоливо и Мунтари:)tapp::tapp:) а според мене ќе беше подобро сега да се пуштеше една понуда за Монтоливо.

Ја од Бундес само Волфсбург го пратим, и у зАдње време Дортмунд, ми се свиѓаат како играат многу, и си ги замислувам Хумелс, Геце, Гроскројц и тој левиот бек што им е у дрес на Милан :)

A Шалке сум ги глеал два три пута ради дрвоно у напад што им е , и малиов не ми остаел некој посебен впечаток, а на убав збор у Германија !

Ф

Фил Ајви

Гостин
и си ги замислувам Хумелс, Геце, Гроскројц и тој левиот бек што им е у дрес на Милан :)
Call me crazy ама од тие четворица да ми понудат само еден Шмелцер го зимам без размислување. Ај најверојатно ќе сме живи уште кога ќе имаме лев бек како што ни доликува.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Call me crazy ама од тие четворица да ми понудат само еден Шмелцер го зимам без размислување. Ај најверојатно ќе сме живи уште кога ќе имаме лев бек како што ни доликува.

Е на тој мислев не ми текињаше како се вика, анд јес, ај вил кол ју крејзи !! :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420

Џенова се изјасни дека со овој трансфер само сакале да им помогнат на Милан поради повредите во средниот ред и за да ги одржат пријателските односи, ама што знам... мислам дека Милан ќе одвои неколку милиони во јуни за да ги задржат Меркел и Шарави.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Иначе гласините се се погласни дека Берлускони размислува да го продаде милан.Секоја година имале минус од околу 70тина милиони што он морал да ги одвои.За сега најсериозни за купување биле Гаспром.
Коа више го продава нека дојдат арапи некој па да видиме што ќе биде после.Швајни,Тевез,Маскерано,Ван дер Варт,Меси,Роналдо,Тричковски....:vozbud:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Иначе гласините се се погласни дека Берлускони размислува да го продаде милан.Секоја година имале минус од околу 70тина милиони што он морал да ги одвои.За сега најсериозни за купување биле Гаспром.
Коа више го продава нека дојдат арапи некој па да видиме што ќе биде после.Швајни,Тевез,Маскерано,Ван дер Варт,Меси,Роналдо,Тричковски....:vozbud:
Памтиш колку години уназад секоја година Берлу го шитка Милан?:pos:

п.с вечер да не има пренос на МТВ 1? Мислам случајно,не иде да ги прекинуваме најубавите филмови што ги даваат ради еден куп : )))

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068

п.с вечер да не има пренос на МТВ 1? Мислам случајно,не иде да ги прекинуваме најубавите филмови што ги даваат ради еден куп : )))
Да,памтам,ама оваа година озбилен бил:icon_lol:
Демек децата го тераат да го продаде,а он нејќе и сеа почнува да се мисли.:pos:
Иначе заборавив да пишам дека и Шмелцер ќе го зимаме,а за него замена Коларов:vozbud:(Со новите спонзори ова хааха)линк за изјавата

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899

Нема, пренос на СК Приме а реприза на Спорт Клуб од 2:30
Нека продаде пола клуб и ќе бидеме како Анжи сите фудбалери ќе се наши :vozbud::icon_mrgr:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Аи аи аи аииии.. Ако Берло го продаде Милан јас ќе бидам најсреќниот човек на светот.Па доста беше бе, да се ценкаме за 20 илјади.Играч не можеме да купиме, го земаме на 50 рати.Цигани не напраи.Ја поштовам се шо напраил за Милан ама доста е веќе.

Инаку замислете си да го продаде, да го купат некој арапи шо нема да штедат пати, ќе ни нема рамен тим во светов, сигурен сум дека за трансфери на лето, барем 150 милиона ќе имаме. Да видам и ја еден Милан шо не се ценка за 500 000 илјадарки.Што е вистина е вистина, цигани станавме бе маму му ебам.
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 13:57 ---
Инаку ни на МТВ ни на Спорт Клуб ќе има Милан.На МТВ ќе ја давале серијата транспортер
(омилената моја прв пат слушам) Само на спорткриме кој има...

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Под услов да остани Галијани :icon_lol:
Галијани е мајстор за ценкање, затоа е со Берло.Ако замине Берло нема да има потреба од ценкање, колку барат толку (секако ако дојдат некој богаташи :icon_lol: )

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Галијани е мајстор за ценкање, затоа е со Берло.Ако замине Берло нема да има потреба од ценкање, колку барат толку (секако ако дојдат некој богаташи :icon_lol: )
Само нека остани. Цар е за трансфери. Нема да се ценка толку, ко ќе има пари

Kajgana Shop

На врв Bottom