Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
Молинаро,Максвел,Киву.......сите кој од кој подобар. :icon_lol:

Ах бе златен Кришито,како не го земаа како не си ебаа мајката.
И Видал исто мораше да биде земен,за 8-9 мил САМО имаа шанса да го земат :facepalm:
Абате и Кришито бекови,Боатенг и Видал во средина заедно со Аквилани и Монтоливо,курот ќе ни го пушеа сите,вака..........

Многу лоша година во поглед на трансферите,се надевам дека оваа ќе биде МНОГУ побогата,поразумна,подобра и пред се ПОМЛАДА !

Среќна нова,да земеме бар калчо годинава за друго не се ни надевам,барем не додека се старците и двајцата кловнови во тим.
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 14:57 ---
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=69576

Кој да те слушне бе пријателе,ќелавицата скржава ли ?

:гомце:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Sakho: Milan is my favorite team. Every weekend I check the Serie A results to see how Milan did."
Sakho: "Milan has really great players, like Seedorf, Ibra, Pato and Silva. And Nesta is a great champion, just look at his career."

Боатенг со Мелиса Сата..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Зато после се чуди и самио како издржал цела утакмица :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444

Види го бе еј :tapp:

За цигарите не е проблем, многу фудбалери пушат и пушеле. Баш денеска глеав на спорт клуб даваа у Англиска лига, многу пушат меѓу кои Руни, Бербатов, Лампард ....

И Зидан беше и уште е страстен пушач !!

Е за ова другово негов проблем :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Абе смеат ама не е убаво, спортисти да пушат мислам...
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 13:32 ---
Италијанските медиуми тврдат дека Монтоливо веќе ги договорил сите детали за четиригодишна соработка со Милан и е решен да остане во Фиорентина до јуни, а потоа да се пресели на „Сан Сиро“.

То е муциња :D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.935
Поени од реакции
50.751
Ова на Мекцес ми е ритуал секое сабајле, нема појако другари, цигара у една рака и мадињата у друга.

нормално, никад не сум се разбудил у Дубаи што значи дека на него му е дупло појако од мене и затоа простено му е

Мора да најдеме стримче некое за после. Многу чуден момент ќе биде Карло од другата страна да се види.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ова на Мекцес ми е ритуал секое сабајле, нема појако другари, цигара у една рака и мадињата у друга.

нормално, никад не сум се разбудил у Дубаи што значи дека на него му е дупло појако од мене и затоа простено му е

Мора да најдеме стримче некое за после. Многу чуден момент ќе биде Карло од другата страна да се види.
Утре играт бе брат :D

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462

Па кога пушиш више ..пуши нешто да си мислиш дека си во Дубаи :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom