Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Може кладба... Јадење, пиење... избери место... :)

Не реков дека не треба да се плука по Бонера, Сидорф и Анотнини, но глупо е да тврдите дека има супер тим, а имаше натпревари во кои што овие играчи МОРАА да играат, посебно Антонини, немаше други...

По мене, Милан сезонава има тим само за скудето и купот, за ЛШ не верувам, иако би сакал... А, секоја титула добро дојде, па и таа во купот, но напишав и претходно, само како надополнување на титулата во лигата...
И те како има тим за Скудетото, НО. А ЛШ сум презадоволен да се помине Тотенхем и да го гледам малце подолго Милан во ова натпреварување.

У што сакаш пријателе ??
Многу јадење и пиење ќе ми се фати ејј но ете одберете вие што би сакале да биде кладбата.

ПС. Без да рачунаме Италијански Куп некако видов многу амбиција од страна на Милан во ова натпреварување иако играа со најслабата екипа во Италија ..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.265
Поени од реакции
14.583
Ако Алегри не освои ништо, ти земи го Сасуке, нека дојде и Марли и ќе идеме во некоја пивница, паб... за да може муабет да се прави, а и амбиент е добар... ако сакате и кафана, само немојте Деспина, таму еднаш влегов и се зареков дека веќе нема... Пиењето јас го плаќам (ваљда ќе сте скромни :vozbud:)... Ако сакаш и ќе ограничиме, по пет кригли, доста ќе ви се, не мора да се напивате од зор... :) Ако е многу ќе намалиме...

Ако освои Милан, се исто само јас помалку ќе плаќам... :)

Може и без купот...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Го гледаме последниот меч на Милан во сезоната, ќе се знае до тогаш све! Ако Милан после тој натпревар нема освоено ништа ја и Братот горе плаќамо.

Значи 2 саати, по една порција за свите , пиење колку се испите за тие два саати и мезенце и салатиче !

Ако освои плаќаш ти и овја хејтеров со тебе ако се нафати ! :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.265
Поени од реакции
14.583
Е, да, така е најдобро!

Ајде сега да ве видам... :) Само, пазете, Марли може многу да испие за два саата... :)

P

PewDiePie

Гостин
Ако освои плаќаш ти и овја хејтеров со тебе ако се нафати ! :)
хах оф море неписмен еден,дај боже све да освоиме ја тоа се молам од 2007-ма ама со Зиглер и такви "засилувања" како него,Сидорф и Бонера стандардно у тим малце потешко. Ај ќе видиме како ќе се развие сезоната,иначе не сум по кладби вака у кладилцина ако сакаш ќе идеме ќе се кладиме па после и на јадње и на пиење. :wink:

П.С. Уште еднаш ако ме наречеш хејтер на сопствениот тим за кој навивам ќе јадеш црвенко. Поздравче. :back:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Покрај тој гол и асистенција ,Колку топки изгуби Меркел ?
Друже,нормално на таа позиција се губат најмногу токпки пошто тој е креатор и прај дриблинг итн... за разлика од Сидорф изгуби 70% помалце топки...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
хах оф море неписмен еден,дај боже све да освоиме ја тоа се молам од 2007-ма ама со Зиглер и такви "засилувања" како него,Сидорф и Бонера стандардно у тим малце потешко. Ај ќе видиме како ќе се развие сезоната,иначе не сум по кладби вака у кладилцина ако сакаш ќе идеме ќе се кладиме па после и на јадње и на пиење. :wink:

П.С. Уште еднаш ако ме наречеш хејтер на сопствениот тим за кој навивам ќе јадеш црвенко. Поздравче. :back:

Више ако се вреѓамо ти имаш големи уши :pos: ( се зезам но пази што збориш)

Бу ху ху, ме испоплаши :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
ќе си играме со Бонера,Одо и Антонини ништо чудно и Јанкуловски да добие шанса :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Се појави информација за Боатенг, би требало да се врати на крај од Јануари за гостувањето кај Катанија
Повредата на Меркел небила ништо сериозна
Абијати се враќа на голот против Чезена, Пирло ќе оди на дополнителни испитувања, а и Страсер имал ситна повреда па ќе се испитува и неговиот проблем

На 26ти Јануари играмо со Сампдорија у купот во 17:30h

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Се појави информација за Боатенг, би требало да се врати на крај од Јануари за гостувањето кај Катанија
Повредата на Меркел небила ништо сериозна
Абијати се враќа на голот против Чезена, Пирло ќе оди на дополнителни испитувања, а и Страсер имал ситна повреда па ќе се испитува и неговиот проблем

На 26ти Јануари играмо со Сампдорија у купот во 17:30h
Пред малце Читав на италјански наш Форум дека во недостиг на лев бек Алегри сериозно размислувал Тиаго Силва да го прекомандува на таа позиција. Со тоа што одбранбената линија би била:
...... Абијати.....Неста.....Јепес......Силва.
Според мене многу тактички истравна одлука.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Пред малце Читав на италјански наш Форум дека во недостиг на лев бек Алегри сериозно размислувал Тиаго Силва да го прекомандува на таа позиција. Со тоа што одбранбената линија би била:
...... Абијати.....Неста.....Јепес......Силва.
Според мене многу тактички истравна одлука.
Абијати десен бек ???

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
аххахаха не би било лошо ако се знае дека вчера Јепес изигра одлично а за купов против Сампдориа ако сакаме ќе ги тепаме сигурен сум незнам дали оваа година го бркаме купот последниве години ич не се замараат одма одпаѓавме

btw дома ли играме со Сампдориа или во гости пошто двете играа дома на предходниве дуели..

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
^
Играмо у Сампдорија е сеа незнам дали има реванш у 1/4 финале

За споменатата одбрана погоре можда би можела да функционира само у Италија, за у европа неверуем

Kajgana Shop

На врв Bottom