- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 1.935
- Поени од реакции
- 1.683
еве јавно кажуем по мене Аквилани ќе биде у состав на годината и стандарден играч у први 11 во Милан !Аквилани колку само од вас тука ќе ве демантира сезонава![]()
еве јавно кажуем по мене Аквилани ќе биде у состав на годината и стандарден играч у први 11 во Милан !Аквилани колку само од вас тука ќе ве демантира сезонава![]()
Првин види дал ја кажале или не па прај се паметенAj be mirni, od tolku jadenje gomna nikoj ne mu tekna da ja kaze najubavata vest deneska. Odo na pozajmica vo Lece !!
хехе... браво бе, на скалата за простоќа се искачи уште десет места погоре... Продолжи така, можеш да стигнеш до првото место...
ааа да си жив и здрав !!!Aj be mirni, od tolku jadenje gomna nikoj ne mu tekna da ja kaze najubavata vest deneska. Odo na pozajmica vo Lece !!
Излегувам од дома јас дете,ајде ако сакаш да се сретнеме негде па да направиме еден асален муабет.Јас сум сигурен дека ти само на форуми пишуваш, а не смееш да излезеш од дома, да направиш муабет со луѓе. Освен ако не си Чак Норис, инаку секој ден ќе јадеш ќутек во маало или во кафиќ/кафана поради вакво кретенско однесување. Ароганција и фраерство без покритие секогаш завршуваат погубно...
Излези надвор, однесувај се вака и ќе видиш како е погубно.Излегувам од дома јас дете,ајде ако сакаш да се сретнеме негде па да направиме еден асален муабет.
А не сум ни арогантен ни фраер,али претеруваш со јадење гомна и провоцирање.
Погубно? Како мислиш погубно ај искажи се.
Абе "пријателе",ти ме цитираш во неколку наврати и сереш за мене,ако имаш некој проблем,кажи ќе го решиме. Ако не одеби и игнорирај ги моите мислења,исто ко што јас ги игнорирам твоите.Излези надвор, однесувај се вака и ќе видиш како е погубно.
П.С. Ти најде да зборуваш за провоцирање и јадење гомна?
Ако сакаш да не те цитирам тогаш не пишувај на форум или барем не пишувај глупости... Ретко можам да не реагирам на глупости...Абе "пријателе",ти ме цитираш во неколку наврати и сереш за мене,ако имаш некој проблем,кажи ќе го решиме. Ако не одеби и игнорирај ги моите мислења,исто ко што јас ги игнорирам твоите.
Стварно,до толку сум ти набил комплекси ?Ако сакаш да не те цитирам тогаш не пишувај на форум или барем не пишувај глупости... Ретко можам да не реагирам на глупости...
Отвори си тетратка и пишувај си што сакаш, така никој нема да ти реплицира...
Пријателе аман бе..Ако си за дискусија нормална без навреди и однесување као идиот,дискутирај.Ти си кажуваш твои аргументи,јас мои,другите нивни,споредуваме,дискутираме и никој не те тера да прифатиш нешто туѓо!Мисли си што сакаш ама барем почитувај ги и другите мислења..Ако не си спремен за тоа онда “пукај си у нога“Стварно,до толку сум ти набил комплекси ?
Дегенче мало.![]()