Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.040
Поени од реакции
6.967
Нула карактер има оваа екипа.
Баш обратно има карактер нема квалитет.

На мускули у дербиња оваа сезона бевме добри али кога треба малце и квалитет да се покаже иде се у пм.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.456
Поени од реакции
14.892
- Треба да се слушаат стручни луѓе.

:струка: :facepalm:

Не гледам како би останале непоразени, а камоли победа и тоа трета во низа. Какви се моментално и со Фофана ќе беа минимални шансите да се направи нешто.

Барам нешто да се тешам, што со ваква одбрана, па ако ништо друго барем брзи се, може да поправат, кога ќе погрешат, еве Павловиќ е цврст во дуел, да проба да се носи со Турам, но ми текнува каков беше со Лукаку.

Очекувам да сме инфериорни како на првиот во ЛШ или оној во суперкуп кога не уништија.

Ќе се префрлиме бргу на ракомет.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.785
Поени од реакции
4.430
Сега проверував во Серија А повеќе голови од Леао имаат Орсолини,Закагни,Туавин,Веа,некој си Зортеа од Каљари и факинг Дунфрис од Интер.
Каде си Леаооооо???
#WakeUpNigga

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.040
Поени од реакции
6.967
Сега проверував во Серија А повеќе голови од Леао имаат Орсолини,Закагни,Туавин,Веа,некој си Зортеа од Каљари и факинг Дунфрис од Интер.
Каде си Леаооооо???
#WakeUpNigga
Шизово го фатија кризите, зимај терапија док не си напраил некоја беља :icon_lol:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.785
Поени од реакции
4.430
Не мора сите да ги тепаат но ако играат вака на сите утакмици јас ќе бидам задоволен.
Вокер одличен ќе донесе стабилност на десната страна,мора да се пофали.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.456
Поени од реакции
14.892
Каде си Леаооооо???
#WakeUpNigga

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.765
Поени од реакции
5.744
Кога ќе се израдваме еднаш мајката во пичката да му ја ебам, колку сме колнати бел ден уште долго не гледаме. Мораше на крајо да ја заебат не можи поинаку, абе 4 стативи манаа и пак и пак ги оставаа да се шетаат, како станавте професионални фудбалери да ви ебам пичката во газо, земи разнеси ги џагради топката исфрли кај шеташ надвор од шеснаесетник да ти ебам пичката африканска. Се да ви ебам, победена ја заебавте му ја дадовте на крајо. Готово со вас, нема нервирање се да ви ебам.
Со шаполи кога ќе биди нека ја пуштат, поарно тие шампиони отколку душманите. Мрш семката да ви ебам.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.456
Поени од реакции
14.892
Пред натпреварот ќе бев задоволен со Х, на крај, направија и со нерешено да се чувствувам, речиси како да е изгубен.

Последно уредено:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.927
Поени од реакции
50.702
Пред натпреварот ќе бев задоволен со Х, на крај, направија и со нерешено да се чувствувам, речиси како да е изгубена.
Да требаше ние да напаѓаме, ќе ни се бранеа до среда вечер без никаков напор да осетат.
Толку да не се знаело да се умртви и спакува добиена утакмица, тоа е страшно нешто.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.456
Поени од реакции
14.892
Не дека во сите овие дерби натпревари Милан беше многу подобар од Интер, во вакви натпревари лесно може да отиде и на друга страна, но не е случајно што во три натпревари по ред, имаат две победи и една нерешено, откако на клупа не е Пиоли, а на терен не е Калабрија.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.811
Поени од реакции
115.826
но не е случајно што во три натпревари по ред, имаат две победи и една нерешено, откако на клупа не е Пиоли, а на терен не е Калабрија
Да, и што се мачи да шутне на гол со Комо, Парма, Динамо Загреб и Мралино.

Кансорче си е Консисао уште од времето во Порто, тврд пристап има ко Мурџо во подоцниот дел од кариерата, се брани цело време и чека контри, затоа и гледате мачење против послабите екипи кога треба да креирате.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.623
Поени од реакции
1.173
Да, и што се мачи да шутне на гол со Комо, Парма, Динамо Загреб и Мралино.

Кансорче си е Консисао уште од времето во Порто, тврд пристап има ко Мурџо во подоцниот дел од кариерата, се брани цело време и чека контри, затоа и гледате мачење против послабите екипи кога треба да креирате.
Taka e,defanziven trener e Konsisao i podobro nie kako fanovi da se navikneme na ova sto go vidovme deneska… ali zatoa deneska vidovme deka znae i toa kako da ja stegne odbranata,realno Milan se branese odlicno,mnogu malku mu dozvoli na Inter od igra (osven kornerite i nekoe nabacuvanje),odbranata odlicno stoese i golovite na Inter ne bea slucajnost tuku planski ofsajd zamki..

Kajgana Shop

На врв Bottom