Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.054
Поени од реакции
7.008

Сеуште не ми е јасно што значи советник на газдите и исто така вклучен во комерцијалните работи.
Значи дворски шут, громобран за на рандом форуми шизовци како тебе да не го пцујат Кардинале и Фурлани туку Ибра.

А он уствари е битен колку фискална на Битпазар.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.913
Консеисао успеа веднаш да земе некаква титула, победувајќи ги најголемите ривали и потоа да се испокара со пола тим и пак на ништо да не личиме. :facepalm:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.808
Поени од реакции
4.471
Сега Феенорд ќе го дадат Хименез или не?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.934
Поени од реакции
50.751
Он и така нема право на настап, ама глуп момент би бил за Феенорд ако испаднат од Милан, и Милан ги ослабнал.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.913
Он и така нема право на настап, ама глуп момент би бил за Феенорд ако испаднат од Милан, и Милан ги ослабнал.
Ако не сум помешал нешто, сменето е тоа правило и има право на настап.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.776
Поени од реакции
5.775
Берарди, Лападула, Кутроне, Монтоливо, Бертолачи, Черчи, Закардо, Палета, Хонда, Нианг, Балотели, Монтела, време е да се собери старата екипа да не извај од лајната.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.913
Берарди, Лападула, Кутроне, Монтоливо, Бертолачи, Черчи, Закардо, Палета, Хонда, Нианг, Балотели, Монтела, време е да се собери старата екипа да не извај од лајната.
Познати се по вадење од лајна. :icon_lol:

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.054
Поени од реакции
7.008
Астон Вила го сакале Томори, ајде нека им го спакуваат и да се земе некој саглам за у одбрана.
Автоматски споено мислење:

Иначе дали приметувате дека тимов ни е ко автопазар се се продава, освен нели Леао..

Така е граден тимов, крпен од ваму од таму, некои крпеници ќе се погодат како Пулишич или Рејндерс али други ќе те закопаат...

И најироночно сите што ги дадоа без пари пошо демек не чинеле како Малдини, Побега, Адли, Де Кателаре имаат успех надвор од оваа циганарија у Милан.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.913

Овој е за Аталанта, некој тим така што игра, а и таму ќе треба да се кали.

Не ми се допаѓа ваков тип на дефанзивец, не е чудно, што е најдобар кога Милан не игра ништо и е расуло на терен. Кога се игра организирано, доаѓаат неговите мани до израз.

Уште летово кога го потпишаа не ми се допаѓаше овој трансфер и не ми беше јасно зошто толку запанаа по него, особено откако дојде Фонсека, воопшто не одговара за неговиот фудбал.

Секоја чест за пожртвуваност и дуел игра, но треба многу да се работи со него за да се упристои, а којзнае дали тоа ќе е доволно.

Доколку е вистина дека бил избор на Ибра, работите стануваат појасни.

Од дефанзивците што ги имаме, покрај глупостите што ги правел, само Малик ми се допаѓа. Габија, како дете на клуб, нека остане како една опција, додека не излезе некое ново дете, а и има прогрес кај овој. Друго од одбрана, со се бекови, треба да се продаде или пушти за џабе.

Вклучително и Тео, доколку мисли вака да продолжи. Сакаш во друг клуб, не ти се продолжува договор, среќен пат, но однесувај се како треба додека си во клубот, кој само добро ти донесе.

Kajgana Shop

На врв Bottom