Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Pioli takticki go ubi Tudor, so vleguvanjata na Tonali pa i odenjeto na Teo vo sredina kade se otvarashe prostor za Leao..pa i Rade super izigra na 10ka, dosta podobro od Diaz.
Sale e izguben, ima start dribling ali nisto drugo..Florenzi za taa smesna cena ako ne go odkupat neka se ubijat.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.071
Поени од реакции
7.030
Наводно Дибала пре би дошол у Милан него у Интер...за 6 миљона не треба да се мислат одма треба да го земат али веројатно е игра да извади некое евро поише од Интер.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.953
Поени од реакции
50.909
Солидно пиче.
Imame sobiri celo vreme, taka da za poslednive 2 site se dobredojdeni.

Еднаш имав несреќа да ја видам и почувствувам фан-базата на Милан во Скопје, тоа беше пред Мериот кога се собиравме поголема група граѓани да ги видиме фудбалерите на Милан... Абате и другите деформитети :icon_lol:

Поголеми ментиши ја немам видено. Панче Малдини беше господин за 80% од присутните на настанот.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Мали ни се нас шансите за Дибала, освен ако не се откажат комшиките ако навистина е веќе договорен, па ние да ослободиме плати и да му дадеме 6-7 мил. Ќе има и провизија, па тие имиџ права итн.

Ене го Бајрами нека го земат. :D

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.958
Ја спукале со Арапите? Американците може да бидат бетер и од Елиот за трошење.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Ја спукале со Арапите? Американците може да бидат бетер и од Елиот за трошење.
Им дале ултиматум дали ќе ја прифатат нивната понуда од 1,2 или не.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.958
Не знам и мене што ми е, па се замарам со продажба, додека трае борба за титула.

Почнува трема да ме фаќа, па да мислам на друго. :D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.953
Поени од реакции
50.909
Не знам и мене што ми е, па се замарам со продажба, додека трае борба за титула.

Почнува трема да ме фаќа, па да мислам на друго. :D
Ме фаќа и мене само ради некое евентуално опуштање и симнување на гард. Доколку излезат како со Верона, Аталанта ќе биде размнонтирана брзопотезно. Во случај Милан да тепа, Интер можно е да киксне со Каљари, ама ако Милан не победи, Интер ќе го бутне стадионот ако треба, ама ќе тепа.
Можам само да се надевам дека им е јасна работава каква е и колку е озбилна. Се што е можно треба да прават за да избегнат трилер во последно коло.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Само нека играат како против Верона и немаат галје. Мизерни се Аталанта сезонава. Само не подпаднат под притисокот. Може грешам ама имам некое чуство дека утре големи се шансите да славиме скудето.

Kajgana Shop

На врв Bottom