Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Летово требаше да ги обезбедат двете најкритични позиции во ростерот и тоа го направија со Флоренци и Месиас,се надевам дека ќе бидат доволни за четврто место.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.512
Поени од реакции
14.961
А и со Хамес ќе се усреќивме... Фудбалер кој во просек има 4 добри натпревари во сезона. Склон е на повреди како баба ми, само што таа има мала пензија, а тој преголема плата.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
So Kessie so praime ? Ne go prodadoa, a nema da mu ja dadat platata so ja bara.

Najverojatno uste eden igrac od koi mozea da izvadat 50,60 ke go izgubat za free.

Pametno izigrano mora da se priznae

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.512
Поени од реакции
14.961
Имаме еден кој тврди дека е Бог, сега добивме Месија, поточно Син, останува уште Светиот Дух и ќе имаме Свето Тројство.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Не знаевме дека другите екипи во замени имаат светска класа играчи па ова да не биле доволно.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Имаме еден кој тврди дека е Бог, сега добивме Месија, поточно Син, останува уште Светиот Дух и ќе имаме Свето Тројство.
Духови има колку сакаш во тим.

Играчи фалат.

Ама ајде да бидеме оптимисти

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Пробуваат Кастиљехо да го увалат некаде во последен момент, ако останат без замена и AM и RW се само Диаз и Меси нека му ја мислат.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140

И сега подобар е ростерот од лани или не и дали има Милан сила за топ 4?

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706

Posirok sostav, no poslab golman, ujacani Tonali i Leao?

Moze za nijansa podobar e timot ama igra i poiscrpuvacki utakmici(LS).

Podobri Lazio i Roma godinava.

Ke bide teska sezona spored mene.

Sent from my iPhone using Tapatalk

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.964
Поени од реакции
50.966

Подобар не е сигурно, ако се биде како што треба би бил ист како лани. Битно е што скок во квалите нема никаков, а скок беше потребен.
Добрата страна е што и конкурентите се ослабени секој на свој начин, па со малку среќа би биле ок.

Заборавив на Лига на Шампиони. За таму па е преслаба екипава и нема никакви шанси да поминеме групи, поготово со ваква група.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Ростерот е поширок од лани. Имаме тоа што ни фалеше прошла сезона. Да видиме како ќе се носат психички со ЛШ. Иначе за топ 4 имаме и повеќе од добар состав во Италија. И не Лацио И Рома немаат подобар состав во никој случај и универзум.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Заебано е годинава што, да, Лацио и Рома се појаки и директно ни се конкуренција за 4то.
Наполи исто, пошто Спалети е каде каде сериозен тренер за разлика од Рино.

Кој ќе го гледа Саламакерс на десно цела година.
Купија 72 просека, наместо некоја ѕверка на десно крило.
Демек немаме пари за да средиме со Кеси, пошто знаеме дека многу ќе бара, ама ќе лупаме 3 милки + плата или колку год на Месијата.
Сериозен клуб одамна ќе го решеше тоа прашање со Кеси особено, наместо вака под тепих и на крај “он бил хиена и алчен за пари”… веќе позната прича со Хакан и Донарума.

Претходно изговорот беше, демек не играме ЛШ и не можеме да привлечеме играчи… Сега еве играме ЛШ, зошто пак со дотраени или некои надпросечни играчи од Франција се јачаме?

Едноставно мораше да има звучно име од офанзивната везна линија (АМ или RW), кое несомнено ќе биде прв тим, а не да ротира со Саличе или Сале, пример.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.512
Поени од реакции
14.961
Малку е зезнато тоа прашање. :D

Мене проблем ми е само што не дојде некој како Фавр. А тоа е повеќе од "само". :)

Не би идел на класична споредба од лани, демек тогаш биле Хакан и Диаз, а сега Диаз и Меси, затоа што подобро е да се земе целиот ростер отколку позиција за позиција.

Што фајде ако лани биле тука во збир подобри десетки, ако немало напаѓач, па учеше Леао да игра на таа позиција? Исто и големи проблеми во среден ред, каде сега се подобро покриени. Леао, Тонали, Диаз се поискусни, веројатно и подобри.

Ќе видиме и со Месијата, кој може против добро дефанзивно поставени екипи со неговиот дриблинг да донесе нешто плус од лани.

Исто и тоа што Томори е сега од почеток на првенство, што може да значи повеќе бодови од старт. Минатата сезона мораше во Калулу да се крстиме.

Сигурно дека Донарума ќе одбранел нешто повеќе да е тука, но Мајк носи предност при справување со пресинг.

Сега има и повеќе можности за различни тактички решенија.

Не мислам ниту дека се сигурни за првите 4 позиции, ниту дека се подобри од сите освен Интер и Јуве, но би требало да можат да се носат со сите, па и со нив. Битно е како ќе се справат со натпревари кои не одат добро или ако врзат неколку лоши резултати во низа.

Еве сега може многу лесно да имаат три пораза, два во првенство и еден во ЛШ.

Kajgana Shop

На врв Bottom