Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Боље Кастилехо да остане него некое безвезе крило да дојде. Полушпиц мора значи мора да се донесе. Ќе заебат се ако не донесат. Освен ако не се надеваат Малдини Џуниор преку ноќ станал играчиште.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Да беше Галијани сеа во последниве саати на преодниов рок, Јаго Фалке ќе беше више завршена работа уште пред саат време. Или Иско. Немаше кај братот Адријано средина, во вакви '5 до 12' моменти тој ловеше или голем играч демек во залез на кариера па да изненади или сумљив лик кој гарант учествуваше и лично во перењето пари на Галујани со некоја второразредна екипа од Италија.

И да си даеме секунда и да се сетиме на тоа едно меркато коа го договори Бјабјани во последен ден и му најдоа проблеми со срцето на медицински. И оп, варка, големиот маестро Џакомо пристигна.

Се мислам дека во следниов саат ќе видиме изјава меркато е чиусо и стварно така ќе биде. Бар така ми се чини иако возбудата и набојот последниот ден од меркатото се увек исти.

П.С. Инаку меркато завршува утре во 21 часот.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Повеќе ми изгледа дека Брсет сака да го казни со одбивање последна понуда и повлекување од продажба. Последната понуда била 14 мил со бонуси што е ок. Направи глупост што одби да патува со тимот.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Ја си го чекам Хамес ка шлаг за вас не знам, само знам ако не донесат офанзивен играч ќе ја усерат сезоната... Ќе ги гледамо Тонали и Крунич на место од Брахим коа нема да биде и Салемахерс и Флоренци десно

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Ја си го чекам Хамес ка шлаг за вас не знам, само знам ако не донесат офанзивен играч ќе ја усерат сезоната... Ќе ги гледамо Тонали и Крунич на место од Брахим коа нема да биде и Салемахерс и Флоренци десно

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
ti si go cekas hames ama koa ke ni go zalepat ovoj kralov od crotone so pro debi imal na 29godini ke se cudime so ne snaslo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Го најдоа нашиот нов Кака ,Месиас ќе биде многу корисен за Милан :facepalm:

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
ovoj mesahshi ako e podobar od samu ja ke si go presecam

kolku glup transfer nevozmozno

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Базирано на точно 0 пати што си го гледал како игра. Во мртов кротоне даде 9 гола и 4 асистенции што е одлична бројка за крило. Плус по ранг е 5ти бразилец во европа со најдобра просечна оценка. Ама кајгана експертите ке ти кажат не го бивало.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Mislam deka ke odat prvo po Ounas, ako ne uspee ke bide seoski Messi

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Ако саше рече месиах, месиах ќе бидне :ojeaa:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Базирано на точно 0 пати што си го гледал како игра. Во мртов кротоне даде 9 гола и 4 асистенции што е одлична бројка за крило. Плус по ранг е 5ти бразилец во европа со најдобра просечна оценка. Ама кајгана експертите ке ти кажат не го бивало.
Не е крило, централно офанзивен или АМ

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Ako bil tolku moken nemalo u crotone da igra na 30 godini.

A statistika laze ovoj ako odime po statistika pojak od Chiesa e

Neli gledas ne uspeaa da donesat asalen igrac ovoj im bese posledna opcija za u 5 do 12 sigurica oti znaat ovoj igrac ni Empoli ne bi go potpisal. I ako ne go zeme Milan bratot ke si ostane u Crotone so e bas ubav pokazatel za negovite kvaliteti

17ti brazilec u top 4ipol ligi so najdobar rejting i so jaka sestra.

Castiel ispaga so ovie klizackive statistiki ko espn

ja morant e 1 igrac so dal 25 poeni 3 skoka i 5 pati prdnal vo 4ta 4tina posle MJ

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Не е крило, централно офанзивен или АМ
I on si labavi na tocno 0 utakmici izgledani od crotonskiot messi so eden labav search na transfermarkt zakluci deka ustv ovoj pojak od Chiesa e

Castiel ti e maskota na forumov

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
2C6731B9-BCE1-4333-BF0E-4BAE6CED1969.png
фактички 3м директ у бунар идат ако не се покаже.. до душа Романо нема уште ништо пишано така да не е уште официјално.

Kajgana Shop

На врв Bottom