Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
дај бе друже не биди смешен
ајде баш кажи ми кои се важните голови од робињо? :nesvest:
човекот оваа сезона даваше голови кога веќе водеше милан 2-0...

и дефинитивно еден од најпреценетите играчи во историјата заедно со балотели
робињо у реал тапа, у манчестер сити освен првата сезона шо даде 10-11 голови другото тапа, у сантос промашуваше празни голови исто и у милан
и за тој играч 18 милиона :nesvest:

--- надополнето ---

али па мене и не ми е нешто посебно пасторе
гледам цела сезона 4 асистенции има, па ибрахимович за него е чави хернандес

--- надополнето ---

јас поголеми глупости на едно место немам прочитано хахха
реал го барал таиво хаха па они имаат класа бек бе и тоа 2-3 години помлад од таиво а и докажан
и верувај, реал ако го сакал, ќе го земел уште пред 2-3 години
факт е дека никој поголем клуб не го сакаше и милан го зема затоа што беше најефтин т.е. за 0
За робињо имаш до негде право,а иначе кој е тој БЕК од Реал пази и тоа лев што бил 2-3 години помлад и подобар од Таиво ??

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Берлу со Осама бин Ладен се има здружено, кизнит какви планови имаат правено.. Ама нема да се остварат умре.. 100-200 бомбаши на натпревар во публиката на интер хаххаа...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
According to today's reports, Ganso is no longer a main target for Milan. Erik Lamela is the one Milan want to sign.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
За робињо имаш до негде право,а иначе кој е тој БЕК од Реал пази и тоа лев што бил 2-3 години помлад и подобар од Таиво ??
друже ќе извиниш шо ви се мешам али како може само да споменеш дека таиво е подобар од марсело, па дај не заебавај, таиво до 26 години играше во француската лига и тоа без интерес од некој поголем клуб, па милан го зема поради тоа што беше беспари :)
да бидеме реални

еве некои од квалитетите на таје таиво убавецот на мајка :)

P

PewDiePie

Гостин
^ Да де,да дојдеше кај вас друг муабет ќе правеше,и што ако е без пари тоа го прави нешто помалку квалитетен ? Марсело ? Добро крило морам да признаам.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
друже ќе извиниш шо ви се мешам али како може само да споменеш дека таиво е подобар од марсело, па дај не заебавај, таиво до 26 години играше во француската лига и тоа без интерес од некој поголем клуб, па милан го зема поради тоа што беше беспари :)
да бидеме реални

Видеото е старо 4 години...

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
^ Да де,да дојдеше кај вас друг муабет ќе правеше,и што ако е без пари тоа го прави нешто помалку квалитетен ? Марсело ? Добро крило морам да признаам.
па добро, солиден играч е во секој случај, али да го правиш толку јак а до 26 години никој голем клуб не го барал... не знам :) а тоа дека реал го барал, да, можеби го барал, за да се зголеми дневниот тираж на некој залутан француски весни сигурно :)
а инаку добар тим состави милан, и левата бековска позиција си ја осигура, иако имаше подобри опции, али исто така и многу поскапи :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
да бидеме реални

Брате јас сум реален ама споредувате глупости Марсело не е класичен бек,знаев дека одма ќе се спомне тој ама мене не ми оставил некој впечаток ако гледаш крило да не збориме што викаа за Диего Капел...Плус од тоа што успеав да го пратам француското Таиво беше одличен лев бек даваше голови назад ретко беше поминуван добро центаршутови и незз изгледа француската лига е слаба колку што се сеќавам Лион му наби комплекс на Реал и неможеа да го поминат 4 години по ред =) па види сега ти што како е..

--- надополнето ---

Дечково има кретање како Руи Коста!! Интересна опција :)

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
--- надополнето ---
[/COLOR]
Дечково има кретање како Руи Коста!! Интересна опција :)
Нема баланс ко ветрушка е........инаку да потсетува малку на Руи Коста.......ќе го гризат италијанскиве дефанзиФци....уште е копиљ за да креира игра во голем клуб да се наметне како лидер(како шо беше пример со Кака првата сезона кога дојде)...секако дека е интересна опција ама не е нешто вансериски играч......

Kajgana Shop

На врв Bottom