Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Каков Али бе, после прво перење ќе се избрише името. :icon_mrgr: Оригинал од 150 евра. :icon_lol:

C

Castiel

Гостин
Jaс лично пре би тие пари да се инвестираат во средината него ли во Белоти. Пошто џабе два шпица како Силва и Белоти ако средината ни е катастрофа.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.579
Поени од реакции
5.584
Ако се игра со двајца напред тогаш зошто бараат крила? Или видоа неможат асално крило да донесат па ај шпиц... И ако се игра со двајца тогаш Сусо не веруем дека би функционирал позади напаѓачите, ќе има шанса тогаш и за Хамес Родригез, таман 10ка а Сусо ништо чудно да го шутнат...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
САКАМЕ ВРВЕН REGISTA И BOX TO BOX ИГРАЧ!!!!!!!!!
И ПЛУС БЕЛOТИ!

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Ако се игра со двајца напред тогаш зошто бараат крила? Или видоа неможат асално крило да донесат па ај шпиц... И ако се игра со двајца тогаш Сусо не веруем дека би функционирал позади напаѓачите, ќе има шанса тогаш и за Хамес Родригез, таман 10ка а Сусо ништо чудно да го шутнат...

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Najrealno izgleda taka ..bar po ona sorabotka so Mendes ..edinstvena kvalitetna 10tka na transfer pazarot ..prodavanje na Suso ..ne angaziranje na Delofue i ondak Bonaventura starter ..so Biglia i Kessie u sredina ..ipak ne izgleda loso .cela odbrana nova,ako ide Konti .samo sto klupata ke bidi tenka .od lanskata sezona bi drzel samo Donaruma i Romagnoli ..drugoto se nadvor,ili pak da mu se dade sansa na Bonaventura,ipak bese najdobar igrac poslednive dve godini,Suso nekako otskoknuse u nedostig od kvalitet vo timot,a i cesto go nemase po 3/4 natprevara nigde .
Ps.Berluskoni sigurno u dogovoron baral garancii deka ke igraat so dva spica
Ti ibam pedofilot .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ако не успее формулава за Белоти 25+50, ене ги Калинич и Фиорентина, чекаат :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Ај некој друг ако има желба нека си ја напише и ќе му ја исполнат. :coffee:

За Белоти од прва понуда 45-50 мил + играчи, па до понуда од 25 мил + 50 мил е голем чекор. Ако е точно ова нема да го одбијат.

Андре Силва не е баш класичен напаѓач. 3-5-2, 4-4-2, 4-4-1-1
Покрај Бонавентура и Сусо треба и крило. За среден ред Биглиа и Криховијак се реални опции и достапни играчи. Вториот може да игра во одбрана со тројца.

Не ми е јасно еднаш се вика НЕ за Калинич, а сега НЕ и за Белоти.
Цел напад е на продажба, барем пола од парите за Белоти би се вратиле. Инвестиција од 60 мил оваа сезона за двајцата и 50 наредна за Белоти не изгледа лошо.
Проблемот минатата сезона не беше само до средниот ред туку и до бековите, ај тие ќе ги средат со офанзивни играчи како Родригез и Конти ако дојде. Средниот ред исто, а сигурно ќе се донесе уште некој покрај циганот.

Реализацијата беше до толку лоша, што имаме помалку од 60 постигнати голови. Види ги првите 4 екипи по колку голови имаат постигнато. За да дојдеме до тоа ниво ни требаат двајца напаѓачи кои ќе гарантираат 40 голови, две крила заедно со вкупно над 20 голови како Гомез, Сусо, Форсберг, Кеита, Бернардески...

Tomorrow will be decisive day for Biglia-Milan as the player returns to Italy and will head to Milano with his agent to close the deal.

Лотито побара уште малку да се почека за Киета и да се земат во пакет со Биглиа. Еве Јувентус блиску до трансфер на Даглас Коста.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.579
Поени од реакции
5.584
Андре Силва не е баш класичен напаѓач.
Не е класичен напаѓач а голојте све што ги постигнал се у нутра у 16ник... исто ко и Бака коа дојде, а тоа значи дека и овој ка Бака нема шут јак подалеку од 16ник.... ама може да ја има среќата на Инзаги, само лошо ја зема баксузната 9 ка!

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.636
Поени од реакции
1.208
Не е класичен напаѓач а голојте све што ги постигнал се у нутра у 16ник... исто ко и Бака коа дојде, а тоа значи дека и овој ка Бака нема шут јак подалеку од 16ник.... ама може да ја има среќата на Инзаги, само лошо ја зема баксузната 9 ка!
Немоеш да ги споредуваш. Бака освен тој гзларски инстикт за гол нема никакви фудбалски карактеристики ама баш. Од друга страна овој Силва ќе има повеќе импакт во играта. Знае да повлече акција,да пушти пас,честопати се извлекува на крило,има добар прв допир со топката. Едноставно нема да ја кочи акцијата како Бака едвај успеваше да ја смири топката. Ко ќе ми текне како цапаше со тоа ноџињата. Па и немора да играме со класичен напаѓач еве Наполи се попарија од голови.
Друга добра карактеристика за дечково е што е хард воркер,трча,се труди,се отвара,игра пресинг. Да ги споиме еднаш со Лападула папапа маста ќе им ја извадат на дефанзивците со пресинг.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Problemot ne e klauzulata, posto moze da bapnat nekoja suma od 200 milioni i kjao.
Problemot bil sto svinjata sakala da ima klauzula ako ne se plasirame u LS dodeka e Donaruma kaj nas koja bi bila poniska, ne pogolema od 40-50 milioni evra i na ova ne prifakjaat Mirabeli i Fasone, pa najverojatno kje se dogovorat za nekoja suma od 60-70 milioni evra
А зашто да не го прифатат тој услов на Раиола кога.....

:D:icon_lol:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.029
Поени од реакции
51.295
Кој го ебе, одамна ми беше преку кур дојден, нека си иде кај сака

Kajgana Shop

На врв Bottom