- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.901
Каков Али бе, после прво перење ќе се избрише името.
Оригинал од 150 евра. 

Ќе го урамам, нема да има такви проблемиКаков Али бе, после прво перење ќе се избрише името.Оригинал од 150 евра.
![]()
Najrealno izgleda taka ..bar po ona sorabotka so Mendes ..edinstvena kvalitetna 10tka na transfer pazarot ..prodavanje na Suso ..ne angaziranje na Delofue i ondak Bonaventura starter ..so Biglia i Kessie u sredina ..ipak ne izgleda loso .cela odbrana nova,ako ide Konti .samo sto klupata ke bidi tenka .od lanskata sezona bi drzel samo Donaruma i Romagnoli ..drugoto se nadvor,ili pak da mu se dade sansa na Bonaventura,ipak bese najdobar igrac poslednive dve godini,Suso nekako otskoknuse u nedostig od kvalitet vo timot,a i cesto go nemase po 3/4 natprevara nigde .Ако се игра со двајца напред тогаш зошто бараат крила? Или видоа неможат асално крило да донесат па ај шпиц... И ако се игра со двајца тогаш Сусо не веруем дека би функционирал позади напаѓачите, ќе има шанса тогаш и за Хамес Родригез, таман 10ка а Сусо ништо чудно да го шутнат...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Не е класичен напаѓач а голојте све што ги постигнал се у нутра у 16ник... исто ко и Бака коа дојде, а тоа значи дека и овој ка Бака нема шут јак подалеку од 16ник.... ама може да ја има среќата на Инзаги, само лошо ја зема баксузната 9 ка!Андре Силва не е баш класичен напаѓач.
Немоеш да ги споредуваш. Бака освен тој гзларски инстикт за гол нема никакви фудбалски карактеристики ама баш. Од друга страна овој Силва ќе има повеќе импакт во играта. Знае да повлече акција,да пушти пас,честопати се извлекува на крило,има добар прв допир со топката. Едноставно нема да ја кочи акцијата како Бака едвај успеваше да ја смири топката. Ко ќе ми текне како цапаше со тоа ноџињата. Па и немора да играме со класичен напаѓач еве Наполи се попарија од голови.Не е класичен напаѓач а голојте све што ги постигнал се у нутра у 16ник... исто ко и Бака коа дојде, а тоа значи дека и овој ка Бака нема шут јак подалеку од 16ник.... ама може да ја има среќата на Инзаги, само лошо ја зема баксузната 9 ка!
А зашто да не го прифатат тој услов на Раиола кога.....Problemot ne e klauzulata, posto moze da bapnat nekoja suma od 200 milioni i kjao.
Problemot bil sto svinjata sakala da ima klauzula ako ne se plasirame u LS dodeka e Donaruma kaj nas koja bi bila poniska, ne pogolema od 40-50 milioni evra i na ova ne prifakjaat Mirabeli i Fasone, pa najverojatno kje se dogovorat za nekoja suma od 60-70 milioni evra
Да да таке треба, трева да не мирисне!!Нека го остават сега да дреме цела сезона на клупа