Фан клуб: Милан

Џампаоло?


  • Вкупно гласачи
    55
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.873
Ова со 0 евра за трансфери во овој зимскиот преоден рок ми е најглуп изговор. Како што гледам други клубови земаа играчи на позајмица и право со откуп следна сезона.
Мораше да донесат замена на Монтоливо и еве Делуфеу. Клуб на кој главна цел му е излез во Европа не се потпира на дете од примавера и играчи кои немаат никакви квалитети да играат на таа позиција.


Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
 

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.581
Поени од реакции
1.114
Калабрија беше мнооооооооогу лош,двата гола паднаа по акција од неговата страна ја незнам кај беше за првиот гол коа Абате после клизач на средината успеа да се врати а он си џогира. Исто Гомез многу лошо се позиционира,а Донарума можеше подобро да реагира за головите иако после се извади со неколку добри интервенции. Фалеше Локатели за во одбрана,добар е за маркирање при контри и пресекување акции.
 
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Antoneli na klupa ovoj Calabria pak igra glup poteg..Antoneli e podibar i od Siglio na lev bek.

Dobro igravme ali ne ubija na kontri, realizacija imame slaba inaku dobro igrame
 
Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Паднаме на 7мо место наредна со Удинезе у гости мора да се тепа!!!
 
Член од
18 јули 2012
Мислења
1.092
Поени од реакции
693
Ova so Riaola ne e na arno , bara od Milan 10 mil po sezona za Donaruma .Samo da ne go gubime i da ide u Juve em bez pari em vo Juve , taka mi mirisa rabotata.
Donaruma go saka Milan , no Riaola e idiot , sega ne znam koj vo ovoj slucaj go ima glavniot zbor agentot ili samiot igrac ?
 
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.862
Поени од реакции
23.179
Новиот копиљ ја зел 7-ката !

Иначе црниот копиљ ја одбил Џенова, биле премногу мал тим за него, ти ебем циганот ти дојде ред да кажуеш Џенова биле мал клуб за него.
Агентот негов изјавил дека имало 3 екипи од премиер лигата заинтересирани, ова можда и подобра опција, од Енглезите поглупи се само Кинезиве нови за ваѓање паре, даваат за шпицеви од премиершип по 10 милиони евра, па зашто не би го увалиле и Нијанг негде тамо за 15-20 милиони !!
Неговата позиција е покриена со новиот копиљ, и тие пари може да се инвестираат у одбрана или средина.

Вангиони исто Монтела решил да го задржи заради проблемите со повредени бекови, иначе бил печен за Севиља.
Исто решиле и Ели да не го продаваат, него да му дадат уште една шанса на позајмица да иде да видат до кај е работава, најверојатно ќе иде у Каљари или Кротоне
 
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.025
Поени од реакции
36.798
Пукнала тиквата меѓу Нианг и Монтела најверојатно после очајната форма од октомври па навака а и во едно интервју после утакмица го искритикува за прв пат сезонава.

Солидни почнна црњото ама се изгуби тоталка понатака, го удрија бубачките ко Балотели изглеа па почна да се занесува, нишо не игра кога ќе влезе, со топка не може да се спои.

Синиша е заинтересиран за него, Џенова стандард али според мене ако успеат некој англиски клуб да измузат најубаво ќе биде.
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.873
Демек денес треба на Џенова да им даде одговор. Само трампа со некој друг играч иначе ништо нема да видиме од тие пари кои ќе ги земат од некој друг клуб. :D
Клупата е никаква, а пред Нианг на продажба треба да идат Хонда и Поли и да се ослободат од тие нивните плати.


Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
 
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ако Синиза Михајлович вистина му се јавил на црното копиле да го убедува да оди кај него и ако го убеди, ќе почнам да го почитувам Синиза до неба! Таман тие двајца си се заслужуваат еден со друг, створени се еден за друг. Тој љубавен триаголник измеѓу Синиза, црното копиле и Адем ќе биде потопот за Торино. Ќе се пцујат и бркаат, ама ќе се сакаат. Таман за година дена кога Синиза ќе оди во големата Катанија или Спал каде што и припаѓа, ќе ги собере овие двајца со него.

Најсериозно, мислам дека Нијанг треба да се продае или да се искористи во замена додека се уште држи цена колку толку. Мислам дека обична позајмица во Џенова овојпат ќе го дозакопа и нема да вреди ни пет пари на лето.

Моја желба ако бидеме реални и не се фантазираме со доплаќања за Белоти барем засега, е трампа глава за глава со Торино, Нијанг за Бенаси. Ако пијат нафта и ако се водиме според вредностите на трансфермаркт тогаш Нијанг за Бенаси и Барека. Еве и Поли плус нека го земат и онака се спомнуваше во комбинација за Торино. Совршен играч за Синиза.

Во идеална ситуација Нијанг се продава надвор некаде во Премиер лига за 15-20 милиони и можда уз мала надокнада се купува Балде Кеита. Или Бадељ штом више потекоа топки со него.

Е сеа реално, замена на чисти позајмици со било кој тим и било кој играч е обична и неисплатлива глупост. Познавајќи го Галијани тоа и ќе се деси, ќе го убедат црното копиле за Џенова, кај нас ќе дојде играч кој веќе е на позајмица од Марсеј во Џенова (нешто као позајмицасепшн) и на крај на сезона ни лук јал ни лук мирисал, црното копиле кај нас назад, ама тоа пак и засекогаш ќе си остане црно копиле и ние пак нема да знаеме што да му правиме.

Осеќам дека тешка глупост ќе биде овој трансфер.
 
Член од
6 септември 2015
Мислења
381
Поени од реакции
173
јас не сум за продажба на нианг се додека не видиме новајлијава дали е подобар од него.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom