Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
C

Castiel

Гостин
Пеиродот од 28-31 сигурно ќе има некој трансфер. А и меркатот мислам дека до 2ри трае или така нешто го продолжија пред некоја година.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Незнам колку може да се верува во ова,но ако стварно Галијани е во Русија нека го земе и Garay во пакет со Witsel и доволно е за сега.Ако го шитнат Хонда(ма да не ми се верува,ради маркетиншки причини)Џек ке иде на позиција AM.До крај на август само да се продадат непотребните играчи.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Ако си иде Хонда, а притоа некој плати оштета за него... тоа ќе биде најголемиот трансфер на Милан сезонава. Ма да не им се опростува што на вакви дудуци како Черчи Хонда Матри они го шитнаа Ел Шарави.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Глик и Витсел да успеат да ги земат барем до крај..

Лопез
Антонели Глик Ромањоли Де Шиљо
Бертолачи Маури Витсел
Сусо
Бака Адриано

Интересно ми изгледат мене..

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ако си иде Хонда, а притоа некој плати оштета за него... тоа ќе биде најголемиот трансфер на Милан сезонава. Ма да не им се опростува што на вакви дудуци како Черчи Хонда Матри они го шитнаа Ел Шарави.
Шарави се додека не одигра 15+ текми не е продаден :Д

Член од
19 март 2014
Мислења
615
Поени од реакции
929

Лопез
Бертолачи Маури Витсел
Сусо
Бака Адриано

без де јонг ????
па и антонели десен а де шиљо лев бек.дооообар

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226

Лопез
Бертолачи Маури Витсел
Сусо
Бака Адриано

Со овој тим ЛШ освојуваме бе шо ви е... :D

C

Castiel

Гостин
Milan are interested in Kovacic and are ready to offer €30m to Inter, however, Inter don't want to sell. ‪#‎Sportitalia‬

Gazzetta's Carlo Laudisa also confirms Milan's interest in Kovacic and adds that Milan will try to convince Inter to sell the midfielder.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Сега ќе дојдат комшиките да ни кажат дека ќе го палат Милано, а Џонтра болен ќе легне до крај на трансфер период. :D

Последно уредено:
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
без де јонг ????
па и антонели десен а де шиљо лев бек.дооообар
Кога маури му зазел место на де јонг пошо играт стабилно барем на пријателски.. Иначе не се бламирај толку онака го напишав дан сакаш да ги токмам играчиве кој од која страна да ги редам, нормалнодека антонели лево си играт.[DOUBLEPOST=1439619778][/DOUBLEPOST]
Со овој тим ЛШ освојуваме бе шо ви е... :D
Незнам можит некој од вас уште се надеват на ибра ама горе долу
тимот е тој што е моментално, максимално уште едно две засилувања од калибар што ги ставив тие Двајца

Последно уредено:
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Official - Zenit insists, wants 35 million for Witsel: Milan pulls back

Milan has finally abandoned the track Witsel. Between now and August 31 there is still time and anything can happen yet. But right now it is easier to think that Adriano Galliani knock on the door of Sampdoria for Roberto Soriano , whose valuation is between 10 and 15 million euro. Midfielder like Sinisa Mihajlovic who has coached at a profit in Genoa last year and a half.
:place:

Milan, Jose Mauri in loan can free up a place for Soriano

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.778
Поени од реакции
17.705
Official - Zenit insists, wants 35 million for Witsel: Milan pulls back

Milan has finally abandoned the track Witsel. Between now and August 31 there is still time and anything can happen yet. But right now it is easier to think that Adriano Galliani knock on the door of Sampdoria for Roberto Soriano , whose valuation is between 10 and 15 million euro. Midfielder like Sinisa Mihajlovic who has coached at a profit in Genoa last year and a half.
:place:

Milan, Jose Mauri in loan can free up a place for Soriano
35 милиони се премногу за Витсел така да нема за шо да тажите.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
поарно да пробаат за Соријано некој 10-15 милиони, овие Зените претераа со 35м за Витсел

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Ако ова за Ковачич е вистина ја највише на свет ќе се радувам. Мада чисто сумњам дека ќе го пуштат, па уше у Милан

Kajgana Shop

На врв Bottom