Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
3 години?

Види го бе каков е у фацата скиселен после фијасково со играчиве па уште ми ја бапнал таа златна вратоврска нека земе да се обеси со неа.

ај у курац ме изнервираа посабајле ебагоассдсддгксдхфјсак штокур не му продуживте до 2022?Ж

Па уште и сако ми облекле двајцата на катаљон степени надвор ќе излезат сеа од канцеларииве ќе ми се шлогираат додека да отидат до кола ебате

Последно уредено:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Каков Кондомија, каков Ембола, каков Вицел, останувањето на Де Јонг е нашето најголемо засилување за средниот ред.
Иначе бел бумбар за Бертолачи !

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Со продолжувањето на Де Јонг,да се земат Бертолачи и Роберто Сориано,па и Гинкел ако можат да го вратат.Еден солиден напагач(Бака)и двајца во одбрана.Михајлович ако може да извади максимум од Ел Ша,Хонда,Сусо,Де Шило,па да стигнеме некако до трето место.
Па наредната сезона да донесат врвни играчи.
Треба плански да се работи,зошто вака не ја бидува.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Верди беше 50/50 и зашто не се договорија за цената, нели даваат тајни понуди и поголемата победува. Изгледа дале поголема понуда, иако торино одбија 3 мил. да платат за да го земат. Бертолачи и Базели изгледа се сигурните трансфери сега за сега, само овој вториот барал да му се гарантираат одреден број минути за да потпишел... Исто читав денес во некој весник дека уште имаат план покрај овие од италија да донесат врвен играч од среден ред. За одбрана се збори Лапорте од Билбао, како желба на Михајловиќ, ама дечкото има 50 мил. клаузула и најверојатно нема да ја платат.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Го даваат Рами + пари за Бака. Голема е конкуренцијата, повеќе клубови сакаат да ја платат клаузулата од 30 мил.

Без договор се Абијати, Мексес, Бонера и Пацини.

Кога веќе тргнаа со Италијанци, нека го вратат и Дармиан :pipi:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
До сега најмногу ми е криво:

1. Дани Алвес што не го земаа.
2. Шпекулациите за Јоветиќ што не се реализираа. Овој ти е проверен играч во Сериа А. Трио напред од Шарави-Јоветиќ-Менез е солиден напад за Сериа А.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.913
Со продолжувањето на Де Јонг,да се земат Бертолачи и Роберто Сориано,па и Гинкел ако можат да го вратат.Еден солиден напагач(Бака)и двајца во одбрана.Михајлович ако може да извади максимум од Ел Ша,Хонда,Сусо,Де Шило,па да стигнеме некако до трето место.
Па наредната сезона да донесат врвни играчи.
Треба плански да се работи,зошто вака не ја бидува.
Јас не верувам дека со таков состав Милан може да освои трето место.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.913
To! ako ништо друго убава вест за Де јонг. Баш ми е мерак.
И мене, уште три години најдобриот играч во среден ред ќе ни гарантира опстанок во прва лига... :)

C

Castiel

Гостин
Milan are close to signing Serbia U-20 goalkeeper Predrag Rajković. Milan offered Red Star Belgrade €3-€3.5m while the demand is €4m. Mihajlovic has personally spoken with Rajković, according to Serbian tabloid Sportski žurnal.[DOUBLEPOST=1435334992][/DOUBLEPOST]Така де...Де Јонг е крив што другите не знаат да одат.

Kajgana Shop

На врв Bottom