Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Е па ајде, во духот на добрососедските односи да ви го честитам празников:

За многу години нека е :smir:

P

PewDiePie

Гостин
Дали Алегри си игра к-от само или Боатенг е спремен да помогне утре. :raz:
И баш ме интересира,што Капело им зборел вчера на тренинг. :raz:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Што е финтава уствари со Капело ова му доаѓа нешто како сојуз на италијански тренери за спас на италијанските тимови :smir:

P

PewDiePie

Гостин
Што е финтава уствари со Капело ова му доаѓа нешто како сојуз на италијански тренери за спас на италијанските тимови :smir:
Абе ваљда за да ги мотивира малце нашиве,може и да открие некоја од слабостите на англичаниве да се знае каде да се удри.

Ептен ми е очајнички и плачи-пичкарски потегов али ај нема везе,јас уште си стојам на ставот дека е подобро за нас да испаднеме од Л.Ш..........еве земете го манчестер за пример од минатата сезона беа во опасна форма,прво место ама дотуркаа 1/4 финале се забафтаа со баерн и дур се свртеа останаа со пенисот во рака,си ја лапна Челзи титулата.

Така да боље еден по можност два трофеја(куп) отколку ништо.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Да .дефинитивноПРИНЦОТ СЕ ВРАТИ ,и ке у биде на располагање на Алегри за утре, со неговото вракање и на ПАТО и ЗАМБРО секако ми се врака оптимизмот пополека.www.acmilan.com/en/news/show/132490
еве ја најверојаттната формација за утре.
............Абијати..............
Абате....Неста...Силва....Јанкуловски
...Боатенг.....Сидорф........Фламини
.................Робинјо..........
,,,,,,,,,,Пато.........Ибра........
Малце е преофанзивна и ке мора Фламчо и Боатенг повеке да покираат во одбрана ,како и да ги неутрализираат Ленон и Бејл.
Мислам дека ке се радуваме утревечер....
п.с ке се гледа ли негде.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.984
Абе ваљда за да ги мотивира малце нашиве,може и да открие некоја од слабостите на англичаниве да се знае каде да се удри.

Ептен ми е очајнички и плачи-пичкарски потегов али ај нема везе,јас уште си стојам на ставот дека е подобро за нас да испаднеме од Л.Ш..........еве земете го манчестер за пример од минатата сезона беа во опасна форма,прво место ама дотуркаа 1/4 финале се забафтаа со баерн и дур се свртеа останаа со пенисот во рака,си ја лапна Челзи титулата.

Така да боље еден по можност два трофеја(куп) отколку ништо.
не е така брат. Многу лоши работи се исподесија за да се “откажат’’. Овие мора да се поминат макар пола без нозе излегле до таму. За имиџот се игра овде, не е било каква утакмица, мора да се докаже поента.
Плус ЛШ може да биде доста интересна годинава ако се деси по некоја случајност неверојатна Барса вечер да не помине.
Тука веќе сите имаат шанса, а освен Барса нема друга екипа од која сигурно би испаднале, до крај со сите останати може да се носиме.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Иначе ги читам изјавиве на нашиве.

Ептен самоуверени ми се, незнам дали е тоа добро или лошо ! Ибра да бапне едно голче несакајќи у прво полувреме да се скрши мразот, и ќе го јадат немиен у второ после ! :)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Според мене брз гол во прво полувреме и не е толку потребен. Доволно е стрплива игра како со Наполи и Јувентус и во второ гарант некако ќе ги отвориме. Ако поведеме во второ на Тотенхем му останува многу малку време да постигне гол за израмнување и може да фрлат се на една карта ако не им се играат продолженија. Тука ја гледам шансата на Милан со гол од контра да си го осигура пласманот понатаму.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Нејќам да ширам песимизам али сонував дека сме изгубиле 5-2 :/

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Абе доста. Убаво викаат интерашиве еден од нив си. Ти останал в памет резултатот од неделата па сега си го сонуваш Интер секоја вечер. Јуда еден низаеден

:baeh:

Мој тип онака навивачки е 0-3+. 100% такво нешто има да сонувам вечерва

P

PewDiePie

Гостин
Е јеби га сигурно не си имал полош сон од мојот,сонував дека сум му чичко на Џастин Бибер и дека ми е дојден на гости.

Џастин Бибер.

Ај толкувачи на сонови,што значи ова ?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
^

Викендов некој геј ќе ти се пушта у град, ќе ти вика "дој кај чичо " :pos:

E сеа добра вест е дека ја сонував и Милан - Наполи 0-0 така да немора ништо да значи :)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Леле Марли врска да се немало од сонување. Сонот за Марли е исто што и фудбалот за Бонера и Антонини.

Читам по нетов Сократис ќе ни оди на позајмица во Зенит. Можеби таму ќе добие можност да покаже што знае. Се спомнува и можен трејд Касано-Балотели

Kajgana Shop

На врв Bottom