Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Што глуми овој Морати бе ... каков кретен !

Иначе Гансо се насмеал кога му спомнале за интер и рекол дека е фантастично таму + Лео... мада јас верувам дека е завршена оваа работа уште Галиани кога беше таму ..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Кака со ампутирана нога е класа подобар од Касано, ама безпотребно е секое објаснување ти си си зацртал нешто у главата и тоа е.

Туф туф, овој Кака, Зидан со Роналдињо и Ван Бастен у едно ??

Ај не тропај глупости, од 2007 не изиграл саглам утакмице. Ете го здрав е 2 месеца неможе место да фати у Реал од што е мизерен греотицата, ќе бил подобар од Касано со ампутирана нога!

Немој не ме радуј работава! Ја разбирам дека некој од вас го сака уште, глеам и појќе од што треба но немој со вакви небулозе ти се молим !

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
^ Па не би рекол дека само дел од нас сеуште го сакаат Кака , јас би рекол некој 80% од фановите на Милан засекогаш ќе го сакаат ...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
До некаде ве разбирам што го сакате Кака назад, но ако некој ме прашува мене, јас не би го примила назад во Милан:).Од проста причина што толку се колнеше во Милан дека ќе остане засекогаш тука, дека ќе му биде верен и не знам што, па пак попушти и си отиде.Да останеше, ќе стекнеше уште поголема слава во Милан, а не да се чатали и да оди во Реал каде што сега ја грее клупата.За мене Кака е минато, колку и да бил добар играч и колку и да би се вклопил пак во тимот на Милан.Негова одлука беше тоа, не шитна, а сеа како и сите остали плачковци сака назад:).

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Кака никогаш не го предал Милан самиот го има кажано тоа повеќе пати. Баш имав впечаток дека обратно беше, иначе зашто преговараа со Сити?

Можеа да кажат дека е untouchable...

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Киелини па уште ги дупчи овие циганиве... ќе им напраеле услуга хааааа

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Завршена приказна е Кака(барем сега) ако некогаш се врати ќе праиме муабет,сега џабе збориме на празно дали заслужувал да се врати,дали ќе биде здрав или пак дали ќе игра пак во таа форма од 2007ма.

Најубаво си знаат луѓето од Милан каква е работата со него,така да чилнете малце и дај да позбориме околу утакмицава со Јуве :)

Мене ми е да не се здиват пак ко со Интер зашо само така знаат ама ако продолжат ко последниве 2 кола наши се :)

P

PewDiePie

Гостин
Киелини па уште ги дупчи овие циганиве... ќе им напраеле услуга хааааа
Не ги дупи брат,ја би се загрижил да имаме ретардиран капитен како него,незнам дали бил под дроги кога го изјавил тоа или на шала го кажал ама како и да е,класичен фејл.

Иначе и ја осеќам дека ќе се здиват против нас,јбг не сме Болоња да ги пуниме. :)

Али па од друга страна ако изгубат од јуве,сигурно помотивирани и со желба за докажување ќе влезат на таа со Тотенхем.
Ја против јуве би го одмарал ибра и робињо би ги играл пато касано и слоудорф,чисто за да биде на 100% Боатенг.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.212
Поени од реакции
14.482
Абиати
Абате-Силва-Неста-Јанкуловски
Гатузо-Бомел-Фламини
Боатенг
Пато-Касано(Златан)

Вака најдобро ќе биде, не играњето на Ибрахимовиќ може да биде изненадување за нив, а и тој да земе душа малку. Најбитно е да не излеземе со троица нападачи, подобро ќе е со Боатенг, ем за префрлање на топка од одбрана во напад, ем за вршење пресинг и блокирањето на акциите на Јувентус.

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Не ги дупи брат,ја би се загрижил да имаме ретардиран капитен како него,незнам дали бил под дроги кога го изјавил тоа или на шала го кажал ама како и да е,класичен фејл.

Иначе и ја осеќам дека ќе се здиват против нас,јбг не сме Болоња да ги пуниме. :)

Али па од друга страна ако изгубат од јуве,сигурно помотивирани и со желба за докажување ќе влезат на таа со Тотенхем.
Ја против јуве би го одмарал ибра и робињо би ги играл пато касано и слоудорф,чисто за да биде на 100% Боатенг.
хахааа ќути брат ,кај ружен па и ретардиран е хD
Јуве по некое правило треба да ни ја пушти нас оваа.. знаат они си го имаме ние на ти го дај ми го ,ама овој незнам шо апчиња земал коа ја дал изјавава :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Интераш у душа можда е,од кај знаете вие?

Kajgana Shop

На врв Bottom