Имам кажано.. Ти, Тони Михајлоски и толку. Вие сте тие хуморстите во Македонија.
За разлика од Милан кој вчера беше тажен за гледање, вие на фан-клубов сте ми смешни.
Кажав уште пред почеток на сезоната дека во една ваква кризна ситуација која кад-тад ќе се десеше ќе се појавите вие тука со стручните анализи, клетвите, советите до управата, ироничните шеги кои успеваат само на Телетабиси и нормално кукањето по некој стар Милан кое нема никаква поента.
Реков и дека нема да си дозволам да паднам на провокации и вакви прозивки кои знаев дека ќе се дешаваат и дека трансферите и резултатите на Милан ќе ги оценам малку подоцна, можда и во себе и за себе. Најверојатно ќе ми биде срам да ги изнесам тука пред вакви фудбалски зналци и експерти како 90% од фан-клубов на кои обидите за паметување, цинизам и иронија им се главно оружје во една дискусија.
Нормално и дека сеа сите знаевте дека ќе биде вака, дека ова ќе му се деси на Милан во првите 3 кола. Ми рековте, ми рековте дека вака ќе биде, јас сум глуп, вие сте паметни, ок, само терајте.
Само пазете, на некои од тука им цури многу појше лицемерност отколку памет и познавање на работите во постовите. Од недела во недела сте се појше контрадикторни во сопствените мислења. Така и ќе продолжи таа работа.