Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Друг муабет е то, едно е да купиш млад недокажан играч друго е да го купиш Хернанес, докажан во италија, искуство и све.
За таков ко Јоветич пред 5 години, еве ви го црнецот Наинг (така мислам беше). Можит ќе го бидит.
A тешко Хернанес за 15 мил да го земат од Лацио кој го купи за 11 мил. Минимум 18 мил а може и 25 мил доколку конкуренцијата е голема.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
абе ајде хернанес, ние имавме играчиште како ибра кој што беше и плеј и голгетер у едно.

кај се бе сеа тие шо сереа кога ќе изгуби псж и кои тврдеа дека без ибра играта ќе ни биде потечна?
па зарем мислите дека ибра на овие две утакмици што ги изгубивме немаше да даде бар еден гол?
абе деца деца
--- надополнето: 16 септември 2012 во 16:20 ---
Тимој што ќе се борат за опстанок ни земаат бодови... невидено!

И Алегри продужуе по негово Бонера па Бонера, и плус Амбросини и Де Јонг заедно мислиш игра дерби или па чува резултат, а и кј губи тој го става Констант место Нианг... o_O

Од наредна редно е више да се проба со Мексес или Запата:

- Абате - Запата - Ачерби - Де Шиљо -
  • Мексес = Запата/Ачерби
  • Антонини = Де Шиљо
аааааааааа? ти да не си забегал бе? :confused:
Албертаци доста го шетаа по позајмици дечкото за 4-ти централен си е таман. Лев бек,овде нема што да се прави,мора да се купи играч,значи да се купи
албертаци не го пуштаа у втора-трета лига кај што одеше на позајмици, не пак у серија а да треба да влези на важна утакмица или пак да почни прв тим!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Па и Антонини го маваа по позајмици во втора лига па сега ете е стандарден. :pos:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Незнам зошто мене ми е многу мило што вака му се враќа се на Берлускони... тој е најкрив што моментално сме на ова дереџе.
Да напраиш такво самоубиство...го продаваш најдобриот напаѓач и најдобриот централен бек одеднаш ,и сакаш да замачкаш очи дека имаш тим... Ова е тоа, Пацини можеби даде 3 гола ама како ги даде сите 3... знам дека овој трансфер нема да се погоди,нешто Џилардињо стил ќе испадне..
То је то..јас дигнав раце од замарање за овој Милан..здравје кога ќе купат нешто интересно ќе почнам да гледам...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Mакси 2 гола за Сампдорија на нас ни беше скап, а дадоа 7 за Пацини која логика. :eek:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
ALLIEVI NAZIONALI: FT: Milan 1 - Verona 0. Mastalli 34'

Гледајте си ги младинците и уживајте во победите на Инзаги. Ако пдоложи со успеси не му бега местото во сениорскиот тим. (y)

pippo-coach-18.jpeg

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
ALLIEVI NAZIONALI: FT: Milan 1 - Verona 0. Mastalli 34'

Гледајте си ги младинците и уживајте во победите на Инзаги. Ако пдоложи со успеси не му бега местото во сениорскиот тим. (y)

Прегледај го приврзокот 49143
Бидејќи е сосема исто да победиш на 2 натпревара водејќи 16 годишни деца и да водиш еден од најдобрите светски клубови во еден од најтешките периоди во последните 2 декади.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Инзаги да дојди во сениорите на Милан да биди тренер ќе се изгуби тотално..како што нема афторитет,како што нема доволно искуство,до вчера заедно играа никој нема од кур да го мава,како што не знае да се снајди тактички против постари лисеци..уште толку покатастрофални резултати ќе има Милан..за овој тим треба некој стар рчпал за да можи да извади максимум од играчите бидејќи гледам Берлускони не е многу многу расположен за да купва квалитетни засилувања па некој како Ван Гал добро ќе дојди во тимот..ама сепак во Милан одсекогаш италјани се форсирале тренери и така ќе биди

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Овој Огбона од Торино е ѕвер..многу потсеќа на Тиаго Силва...несмее да се испушти детето...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Овој Огбона од Торино е ѕвер..многу потсеќа на Тиаго Силва...несмее да се испушти детето...
Чкртни го.
И јас го гледав, и си помислив на истово, дека ќе го бидит, но ако продолжит вака да играт на нашиве ќе му е „скап“

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
15 мил бараат за Огбона нашите не се спремни 5 да дадат а не пак 15 за нив се е скапо јбг

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Кај е Нино бе,немој ти како најпозитивен да си ни западнал во деприџ земи пиши нешто,ја може во тимов не верувам ама во тебе верувам,позитива до крај ! :cool:
10-то место ни е загарантирано. :icon_lol:

Имам кажано.. Ти, Тони Михајлоски и толку. Вие сте тие хуморстите во Македонија.

За разлика од Милан кој вчера беше тажен за гледање, вие на фан-клубов сте ми смешни.
Кажав уште пред почеток на сезоната дека во една ваква кризна ситуација која кад-тад ќе се десеше ќе се појавите вие тука со стручните анализи, клетвите, советите до управата, ироничните шеги кои успеваат само на Телетабиси и нормално кукањето по некој стар Милан кое нема никаква поента.

Реков и дека нема да си дозволам да паднам на провокации и вакви прозивки кои знаев дека ќе се дешаваат и дека трансферите и резултатите на Милан ќе ги оценам малку подоцна, можда и во себе и за себе. Најверојатно ќе ми биде срам да ги изнесам тука пред вакви фудбалски зналци и експерти како 90% од фан-клубов на кои обидите за паметување, цинизам и иронија им се главно оружје во една дискусија.

Нормално и дека сеа сите знаевте дека ќе биде вака, дека ова ќе му се деси на Милан во првите 3 кола. Ми рековте, ми рековте дека вака ќе биде, јас сум глуп, вие сте паметни, ок, само терајте.

Само пазете, на некои од тука им цури многу појше лицемерност отколку памет и познавање на работите во постовите. Од недела во недела сте се појше контрадикторни во сопствените мислења. Така и ќе продолжи таа работа.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.202
Поени од реакции
14.431
Само пазете, на некои од тука им цури многу појше лицемерност отколку памет и познавање на работите во постовите. Од недела во недела сте се појше контрадикторни во сопствените мислења. Така и ќе продолжи таа работа.
Знаеш каква е атмосферата во фан клубот? Како кога ќе се соберат незрели луѓе и чекаат да падне некој за да го исмеат. Таков е нивниот однос кон клубот и кон игрите. Не се гребе испод површина, туку се површно и ’заебантски’ (не довитливо, туку бледо и проѕирно).

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Имам кажано.. Ти, Тони Михајлоски и толку. Вие сте тие хуморстите во Македонија.

За разлика од Милан кој вчера беше тажен за гледање, вие на фан-клубов сте ми смешни.
Кажав уште пред почеток на сезоната дека во една ваква кризна ситуација која кад-тад ќе се десеше ќе се појавите вие тука со стручните анализи, клетвите, советите до управата, ироничните шеги кои успеваат само на Телетабиси и нормално кукањето по некој стар Милан кое нема никаква поента.

Реков и дека нема да си дозволам да паднам на провокации и вакви прозивки кои знаев дека ќе се дешаваат и дека трансферите и резултатите на Милан ќе ги оценам малку подоцна, можда и во себе и за себе. Најверојатно ќе ми биде срам да ги изнесам тука пред вакви фудбалски зналци и експерти како 90% од фан-клубов на кои обидите за паметување, цинизам и иронија им се главно оружје во една дискусија.

Нормално и дека сеа сите знаевте дека ќе биде вака, дека ова ќе му се деси на Милан во првите 3 кола. Ми рековте, ми рековте дека вака ќе биде, јас сум глуп, вие сте паметни, ок, само терајте.

у право си...башка има некои само јадат трици и освен критика ( и тоа со потсев кажана незнаат нишо убаво да напишат...гледаат фудбал од вчера и за играчи ги признаваат само Меси и роналдо..и што друго да се земе све не чини....

Kajgana Shop

На врв Bottom