Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
Ај овја циганов можда ќе распали и ќе не изненади свите :icon_lol:

И овој трансфер период ќе им го простим само Фалкао ако земат у Јануар :pos:
:) И ја ќе им простам и за Шева и за Кака што го продадоа само да го земат него, машина за голови е. . . А црнецот дај боже да распали иначе ако се надаме на боки и пацини тешко ќе биде . .

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
еве го примавера тимот за денес
MILAN: Narduzzo, Lora, Speranza, Mexes, Piccinocchi, Iotti, Pedone, Cristante, Petagna, De Feo, Ganz

и веќе губиме 0-2 :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ја свртеле младиве во второ полувреме ... 58‘,88‘90‘ минута паднале головите.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917

Според ГДС, а според Тутоспорт и КДС, Јепес место Ачерби...
Aмброзини чисто сумњам дека ке игра од почеток...имаше нели повреда и сеа брзо почна да има цели тренинзи...на негово место Фламини ке игра ...би требало барем...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Aмброзини чисто сумњам дека ке игра од почеток...имаше нели повреда и сеа брзо почна да има цели тренинзи...на негово место Фламини ке игра ...би требало барем...
Амбро ќе игра... Фламини, од познатата школа на Марсеј, нема мозок да игра на таа позиција :)

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
MILAN: Abbiati; De Sciglio, Acerbi, Bonera, Antonini; Nocerino, Ambrosini, Montolivo; Boateng; El Shaarawy, Pazzini.

Ачерби пред Јепес ! (y) ама не требаше Бонера пред Запата...

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
--- надополнето: 1 септември 2012 во 19:53 ---
MILAN: Abbiati; De Sciglio, Acerbi, Bonera, Antonini; Nocerino, Ambrosini, Montolivo; Boateng; El Shaarawy, Pazzini.

Ачерби пред Јепес ! (y) ама не требаше Бонера пред Запата...
Ако почнеме вака тогаш по подолго време ќе го видиме Милан со 10 италијанци и само еден странец.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ајде, ајде добро е, по малце го интегрира Ачерби во одбраната, ќе дојде и Запата тука.. Таму е најшкакљиво за менување и затоа не брза да им дае голема одговорност на Ачерби и Запата, двајцата се апла нови. :)

Ми се свиѓа што имаме многу италијани во тимот и коа јас би се прашувал одма би го донел тоа правилото да мора да има барем 7 домашни играчи во прв состав секоја екипа во Италија.

Мора победа денеска и сакам да ја реши некој новајлија за да се трга оваа лоша, црна аура што ни се закачи летово. :)

FORZA MILAN!!

Kajgana Shop

На врв Bottom