Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Allegri: "I know Zapata as I've trained him before. I spoke with the board about him and we decided to sign him.
Zapata can help us in the central defence and on the full-back positions. We will wait until the end of the month to see what our options are. Kakà? We'll see if something happens today."

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Од нигде никаде Запата, браво за Галијани, солиден играч е нигеров...

Иначе се шушка на големо дека Милан се спрема за Пеп догодина, затоа и во најскоро време ќе биде продаден Дидац, и Родриго Ели најверојатно зашто Пеп не сакал да си има никакви врски со Мино Раиола и негови агенти...
И дека нема да се земе Џеко тип на играч, него некој шпиц ќе се земе исто мал, техничар и подвижен...
Алегри може и да не ја заврши сезоната на клупата на Милан....

Незнам зашто, али и да има вистина у овие шпекулации ја го нејќем Пеп уопште у Милан....
--- надополнето: 8 август 2012 во 20:14 ---
успут, ќе не има на спортклуб ??

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Од нигде никаде Запата, браво за Галијани, солиден играч е нигеров...

Иначе се шушка на големо дека Милан се спрема за Пеп догодина, затоа и во најскоро време ќе биде продаден Дидац, и Родриго Ели најверојатно зашто Пеп не сакал да си има никакви врски со Мино Раиола и негови агенти...
И дека нема да се земе Џеко тип на играч, него некој шпиц ќе се земе исто мал, техничар и подвижен...
Алегри може и да не ја заврши сезоната на клупата на Милан....

Незнам зашто, али и да има вистина у овие шпекулации ја го нејќем Пеп уопште у Милан....
--- надополнето: 8 август 2012 во 20:14 ---
успут, ќе не има на спортклуб ??
нема никаква најава бар за првите два канала..ова со Пеп ми се свиѓа но сигурно доколку го носат него он ќе бара и играчи сигурно нема да се нафати без некој проект мора да му вети нешто Берлу..изгледа ваа сезона ќе оди курбан

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ovoj boa ne se zaebavase koa kaza deka saka da igra spic :D

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
ова станува се подепресивно секоја секунда...

јејјјјј гол... се надевам дека че не наполнат со 5 -6 гола......
барем галијани гледа.... џабе треба и берлускони да гледа....

Kajgana Shop

На врв Bottom