Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
сакаш да кажеш некој дург изигра ? Фати топка? :D цела средина е срање...
Не учествува активно во играта,според мене Де Шило и Таиво добро играат,трчаат напред и позади,Јепес е спор и немозе со Вучинич,немаме средина а напред овие тројца со фризурите си играат курташак.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.436
Важно овие тројца фризурите ги средиле, ташаци...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.465
Поени од реакции
14.904
:pos:

Што сте се фатиле бе за овој Траоре, очекувате нешто многу од него? А бе, ако е колку толку пристоен играч, да послужи за ротација, добро ќе биде.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.465
Поени од реакции
14.904
Не учествува активно во играта,според мене Де Шило и Таиво добро играат,трчаат напред и позади,Јепес е спор и немозе со Вучинич,немаме средина а напред овие тројца со фризурите си играат курташак.
А бе глуп е Таиво, му требаат 5-6 секунди додека да размисли што да направи со топка, па на крај ја шиба напред, а доглите топки му беа очајни.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
А бе глуп е Таиво, му требаат 5-6 секунди додека да размисли што да направи со топка, па на крај ја шиба напред, а доглите топки му беа очајни.
Го сопре Пепе позади неколку пати и нафрли една добра за Траоре јас мислам дека мозе да добие преодна оценака.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
Пропала инвестиција :icon_mrgr:
Немој да се лажете дека со Монтоливо и Ночерино ќе биде нешто подобро у средниот ред!

Изгледа треба ние да мислимо најпрвин на средниот ред и одбраната!

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Пропала инвестиција :icon_mrgr:
Немој да се лажете дека со Монтоливо и Ночерино ќе биде нешто у срединава!

Изгледа треба ние да мислимо најпрвин на средниот ред и одбраната!
Зошто да не? Го гледаше Монтоливо на Еуро 2012? Ако продолжи така, со Боа и со Ночерино во средина ќе кинат.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Абе гледајте таму да не има некоја посериозна повреда оти теренот е катастрофа.
Тимот не е воигран тешко ќе биде ако новите дојдат на 31 август па вака ќе се мачиме до нова година.
Таиво уште утресабајле нека го продадат и за 2 мил ако треба.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Е браво! Сте се фатиле за Траоре, сите очи во него, божем некој очекува растурање од него. Не ми е јасно зошто се ситите. Демек во право сте биле дека е дрво? Никој не ни го претстави као нешто друго, одма скокнале после едно полувреме. Трети играч е за неговата позиција во ваков тим на Милан. Ме нервира што се ствара лоша, песимистичка енергија околу тимот. Имам чувство као сите едвај да чекаат да серат, да им се ситат на лошите додавања, да докажат колку клети се овие од Милан. Као демек: “Ете ви реков дека е дрво,слепец,имбецил,глеај го не знае да додае?!?! Као демек Амброзини имаше добро додавање. Свашта.

Само не знам што се напалиле овие од Јувентус као млади мајмуни. Тепаат, удираат, глумат, што е работава, се работи за прва пријателска летово, да му ебам мајката. Четворица им се повредија самите од што се исфорсираа.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.465
Поени од реакции
14.904
Нема шанси да е исто со Монтоливо и Ночерино, но факт дека треба да се инвестира во средина. Па веќе ако тешко оди со доведување на некој екстра во напад, нека донесат некое солидно решение, и така имаме доста, па може и ќе му тргне на некој, а нека се инвестира повеќе во средина и одбрана, зш таму нема на кого да му тргне. ;)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.465
Поени од реакции
14.904
Е браво! Сте се фатиле за Траоре, сите очи во него, божем некој очекува растурање од него. Не ми е јасно зошто се ситите. Демек во право сте биле дека е дрво? Никој не ни го претстави као нешто друго, одма скокнале после едно полувреме. Трети играч е за неговата позиција во ваков тим на Милан. Ме нервира што се ствара лоша, песимистичка енергија околу тимот. Имам чувство као сите едвај да чекаат да серат, да им се ситат на лошите додавања, да докажат колку клети се овие од Милан. Као демек: “Ете ви реков дека е дрво,слепец,имбецил,глеај го не знае да додае?!?! Као демек Амброзини имаше добро додавање. Свашта.

Само не знам што се напалиле овие од Јувентус као млади мајмуни. Тепаат, удираат, глумат, што е работава, се работи за прва пријателска летово, да му ебам мајката. Четворица им се повредија самите од што се исфорсираа.
Да бе, и јас се чудев за тоа, а башка почнале да матат со судиите и на пријателски :D ... Оној Црногорецот против Милан игра како луд, ако треба и ќе загине на терен.

А во право си за првиот дел. И во средина ни фалеа сигурно четири фудбалери подобри од овие што играа: Ночерино, Монтоливо, Фламини, Констант.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140

Имам некое чудно предчуство дека лепотанов ке изненади со добри игри,незнам дали е повикан сега да го погледнеме,но сепак треба да се земе уште еден екстра квалитетен играч во средина.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Зошто да не? Го гледаше Монтоливо на Еуро 2012? Ако продолжи така, со Боа и со Ночерино во средина ќе кинат.
абе Барселона синка везење ќе има по теренот..по 5-6 гола нема кај да му бегаат на Катанија и таквите екипи

Kajgana Shop

На врв Bottom