Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Жими све највише сакам вакви ликови у тимот, што праат атмосфера на терен и тренинзи... и највише ќе ми биде криво ако заминат ради тоа. Глејте го Робињо каков цар е бе... како да не го сакаш му ебем циганчето мрднато :icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.924
Поени од реакции
41.896
За да дојде Роландо проблем биле парите нашите давале 10 мил, а Порто барале 15 мил а сега ни намалиле на 14 мил.:tapp:
И кога имаме кеш се ценкаме, чекаме да дојде 31 август и да го лапне нeкој, па ние да земеме некоја будала од Лече. :facepalm:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
За да дојде Роландо проблем биле парите нашите давале 10 мил, а Порто барале 15 мил а сега ни намалиле на 14 мил.:tapp:
И кога имаме кеш се ценкаме, чекаме да дојде 31 август и да го лапне нeкој, па ние да земеме некоја будала од Лече. :facepalm:
Како може бе да го продадат најдобриот дефанзивец а да се ценкаат за 5 милиони за негова замена, од трансферот зедоа 45, 15 не им се даваат за замена...ајде нека земат некој просечен играч од лече за 50 евра и нека си ги чуваат другите, цигани не направија.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
ОФИЦИЈАЛНО:Едмунд Хотор на позајмица во Ланчано со право на откуп на договорот на крајот од сезоната.

Да беше слободен играч и ке го сакав, ама за 15 мил. во никој случај не би сакал да дојде.Плус РОБЕН е склон на повреди и мислам дека не ни треба уште еден ПАТО/БОАТЕНГ во тимот.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ваков таков, Пато се покажа како најфер и најлојален кон Милан досега.Ги одби милионите на ПСЖ во зимата а не како Силва и Ибра кој шо немаа мадиња да кажат „не“.Алал да му е.

Мислам дека ќе изненади Пато, сега кога оздраве ќе го замени Ибра сигурно, па и подобар ќе биде.Уверен сум!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ма каков Робен бе?! Што подалеку од него да се бега! Со таков играч кој го унакажа Баерн на сите битни утакмици сезонава не се праи ремонт. Остави само на повреди што е склон, ме нервира премногу колку е себичен коа игра. Тек тој ќе ни покаже што се нервози маму му ебем! Никако Робен!
Никакви Робени и Тевези.

А она што викате дека се ценкале за 5 милиони, тоа не е циганчење, туку тоа е пазар. :) Нормално дека нема да им даат толку колку што ќе побараат од прва, тоа го праат сивоњи као ПСЖ и Сити. Знаеме дека цените се напумпани и зошто да не спуштат колку можат, па макар биле и 3-4 милиони? Не се секирајте, ако стварно загризат за Роландо, нема да се проблем 5 милиони. Иако зедовме 60-65 милиони овие 2 дена, нема потреба од силење и форсирање.
Рачунајте дека и другите клубови знаат колку сме зеле, знаат дека очајно ни требаат нови играчи и ќе пробаат да го исцедат Галијани. Среќа па е мајстор за тие работи тој.:)

Месбах ни го збрца. Сакал во Милан да остане. Им се заблагодарил на заинтересираните, ама го одбрал Милан. Сеа ќе мора изглеа да ја дознае горката вистина, а тоа е дека Милан не го сака него.:D

Milan have so far spent little over €4 million in summer transfers, having signed Kevin Constant, Francesco Acerbi, Gabriel, Riccardo Montolivo and Bakaye Traore.
:pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Колку да знаеме која ја пцуеме кога му подарува голови на Милито ... :D

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
^ Каква мајца држи Абате :icon_lol:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Ваков таков, Пато се покажа како најфер и најлојален кон Милан досега.Ги одби милионите на ПСЖ во зимата а не како Силва и Ибра кој шо немаа мадиња да кажат „не“.Алал да му е.

Мислам дека ќе изненади Пато, сега кога оздраве ќе го замени Ибра сигурно, па и подобар ќе биде.Уверен сум!
Пато не ги одбил милионите на ПСЖ, Барбара му списка на татко и да го стопира трансферот :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Ова ако е вистина со Матри уопште не ми се свиѓа (n) Катастрофа од играч е..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.487
Поени од реакции
14.929
Ова ако е вистина со Матри уопште не ми се свиѓа (n) Катастрофа од играч е..
И мене, тешко ми оди да разберам која е целта. Се откажаа од врвен нападач или имаат проблем таков да најдат (мислам на желба на играч, оштета, плата) или бараат некој затоа што може да си оди еден од Робињо, Касано, па да биде нивна замена?!

Доколку имаат проблем да најдат врвен играч во напад, Галијани спомнуваше нешто дека во Италија таков нема да дојде (да не почнаа да не спремаат да не очекуваме големи имиња), тогаш нека се врати Милан на божиќното дрво на Анчелоти, а нека дадат пари за играч како Јоветиќ (во краен случај барем Кака). Башка и со играчи добро стоиме за таква тактика, ги имаме Ел Шарави, Робињо/Касано, а Боатенг може да се врати во средина, а по потреба да оди во таа двојка позади... Пато :icon_lol:... Мислам дека и на Шарави многу повеќе ќе му одговара таква позиција на терен. Тогаш ќе остане да се земе еден во средина да игра ДМ и нормално засилување во одбрана.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Со овој Стротман шо напраја бе? Знам и Јунајтед беа заинтересирани, дан понудија појќе од нас? Незнам зш, ама многу голем кејф ми прајт, не дека го имам многу гледано, ама врежан ми е во глата, го замислувам исто ко Бомел..

Kajgana Shop

На врв Bottom