Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Манчини денеска на пазар во Милано со 30 мил за Боатенг и 18 мил годишна плата за Ибра. :ROFLMAO: Нека дојде 31 август и да знам дека тројцата останале во Милан вака ќе имаме пеколен трансфер период.
Мора да се воведи финансиски фер плеј оти Шити ќе го освое фудбалскиот свет со нивните понуди на големи плати тешко дека некој фудбалер ќе ги одбие. Поради екипи како нив и просечните фудбалери имаат висока цена. Оној Верати од Пескара вредел 15 мил. :eek: :facepalm:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Мене ми се свиѓа што се почесто Алегри збори за трансфери и често е на средби со Галијани и Берлускони. Уклучен е во трансфер политиката и така би требало да биде. Сега читам,изјавил дека Тиаго и Ибрахимович останувале, ќе биле основата на новиот Милан.
Иако верувам дека ќе бидеме активни на пазарот до почетокот на европското, мислам дека прерано почнавмо да се оптеретуваме со се ова. Уште не е ни јуни. :) Имаме ние уште многу за постирање тука и за читање на миланњуз ова лето.

Член од
12 април 2012
Мислења
139
Поени од реакции
402
Се се врти околу парите, така дојде периодов кој има пари тој прави добри трансфери и крева трофеи. Ви текнува на видеото кога Берлу му викаше нешто на Галијани кога играа Милан и Барса на Сан Сиро од четвртфинале ЛШ, наводно му викал зошто Милан се брани а не напаѓа, епа Берлускони ако сакаш Милан да ти напаѓа против екипи како Барселона не само што нема да го продадеш Тиаго Силва туку ќе вложиш уште најмалку 50 милиони за трансфери летово! Ако го шитнат Силва многу ќе се разочарам, но ако веќе решиле да го прават тоа барем сите пари што ќе ги земат да ги вложат летово за трансфери и како замена за Силва да го купат Хумелс од Дортмунд, а не курваров да ги потроши парите на бунга бунга забави како што направи со парите од Кака! Според медиумиве денес кога била средбата со Манчини, Галијани на шала рекол дека ако Сити го сака Силва ќе треба да платат 50 милиони + Коларов, но крајниот одговорот од Галијани бил дека Силва не е за продажба. Јас само се надевам дека нема да продадат уште една икона на Милан :unsure:

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Allegri: "Boateng will have a great season. I'm sure that he will become an important player on the sides of our 3-man midfield."

По оваа изјава најверојатно е дека ќе се купува нов играч за зад напаѓачите.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.284
Поени од реакции
8.462
Мене ми се свиѓа што се почесто Алегри збори за трансфери и често е на средби со Галијани и Берлускони. Уклучен е во трансфер политиката и така би требало да биде. Сега читам,изјавил дека Тиаго и Ибрахимович останувале, ќе биле основата на новиот Милан.
Иако верувам дека ќе бидеме активни на пазарот до почетокот на европското, мислам дека прерано почнавмо да се оптеретуваме со се ова. Уште не е ни јуни. :) Имаме ние уште многу за постирање тука и за читање на миланњуз ова лето.
Што свиѓаш и ти... не памтам кога последен пат Милан имал толку безлична игра. И порано игравме у средина со 3ца од Гатузо Броки Емерсон и Амброзни али какви креативци имаше пред нив што мислиш дека се магионичари и вадат топки од џеб.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Што свиѓаш и ти... не памтам кога последен пат Милан имал толку безлична игра. И порано игравме у средина со 3ца од Гатузо Броки Емерсон и Амброзни али какви креативци имаше пред нив што мислиш дека се магионичари и вадат топки од џеб.
И Димче? :) Тоа до Алегри е или до тоа што немаме више такви креативци?

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Па нели он ги бира играчите :pipi:
Тој е уклучен највише што може да биде со оглед на тоа дека парите и последната одлука ја носи Берлускони. Сигурно појше од Леонардо и Анчелоти пред него. Знаеш кога Анчелоти ќе го искористеше Ночерино онака као Алегри што го искористи? Као box-to-box midfielder? Никад. Ел Шарави знаеш кога ќе заиграше пред Пипо? Никад. Ибра кога ќе се повлечеше малце поназад и онолку асистенции да има? Никад. Користи максимум од играчите сега засега.
А за разлика од претходните двајца барем, често читам дека е на средби со управата и спомнува имиња на играчи во изјавите, што на Анчелоти никад му се немаше десено додека не отиде во ПСЖ.
Алегри објави дека Монтоливо иде кај нас. Тоа не беше пракса за тренерите на Милан претходно..

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Scirea напиша:
А замислете
1. Барса
2. Сити
3. Јуве
4. Дортмунд
:vozbud:
Искрено сакам ваква група.

1. Редовно ќе не даваат на ТВ.
2. Ни лежат дербија. :)
3. Први ќе бидиме во ваква група
неможев да одолеам...овие надувани се или ? :D :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.932
Поени од реакции
23.390
Scirea напиша:
А замислете​
1. Барса​
2. Сити​
3. Јуве​
4. Дортмунд​
:vozbud:

неможев да одолеам...овие надувани се или ? :D :D

Aj бе одјебите со ваквиве коментари, имаш тамо сериа а тема, ме заболе мене левото маде чиреа што пишал !!

Ебате децата ебате, да не му се влезе на чуек ни на темава више !

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Aj бе одјебите со ваквиве коментари, имаш тамо сериа а тема, ме заболе мене левото маде чиреа што пишал !!

Ебате децата ебате, да не му се влезе на чуек ни на темава више !
ако те заболе лево маде шо коментираш тогаш...олабави малку....

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Мали полека со Марли малце,дечкото има стаж тука колку што ти имаш влакна на косата.
Не напињај со небитни ствари,листај ги темите наназад да видиш што се квалитетни мислења и држи се до тоа.

Немој да го праам хавуз еј:pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.932
Поени од реакции
23.390

Ме заболе и не ме интересира, као и 90% од људиве овде, не е поврзано со темава и нема потреба да се става !!

Имаш милион теми на форумов труј ги со глупости, ова е Фан Клуб Милан
Милан
Милан
Милан
Милан
не јуве, не чиреа, не тропање глупости, не драга кајгана !

Иначе овие од барса стварно мислеле дека ќе го добијат најдобриот централен бек во светот за тоа циганчето на клупа што им седи цела сезона ??

Kajgana Shop

На врв Bottom