Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
H

HoT IcE

Гостин
Колку и да ги бркавме и да ги пцуевме неможе да не ти е жал кога знаеш дека утре сигурно ќе си заминат. :(
И Инзаги и Сидорф и Неста и Гатузо, сите се легенди на овој клуб и би сакал да ги видам со некоа друга функција во иднина.
--- надополнето: 13 мај 2012 во 03:48 ---

Абе тапа се моментално не викам не, ама замисли како ќе ти биде тебе кога ќе си отидат Тери, Лампард, Чех... :)
Токму затоа ти викам, јас сум фан и на Милан, и на Челзи, имам претходно пишано на темава за тоа, и јас поради тие легенди, и на Челзи и на Милан сум станал фан на тој клуб, заради луѓе како Инзаги, Шевченко и Лампард.
Но од друга страна се трудам да бидам објективен и да ги согледам работите од позитивен агол, секако дека луѓе како нив многу ќе фалат, луѓе кои се симболи за клубот.

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|
Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Сидорф уште нема никаде официјално кажано дека ќе си оди, така да, да не се летаме со него. мислам дека ќе го остават уште една година.

СоВан Бомел мислам дека грешка направија, можеше да ја држи средината уште една година многу јако. Како и да е, дојде и тој ден да видам тој човек да плаче ко дете, стварно голем играч, многу јак впечаток ми остави.
Сидорф си иде 1000%
А на Ван Бомел му дадоа понуда ама не ја ни разгледал зошто дефинитивно беше одлучен да се врати во ПСВ.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Не дека е толку страшно што сега се повреди (недај боже да е на подолго) ама овој Боатенг е бетер од Пато дефинитивно...

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Не дека е толку страшно што сега се повреди (недај боже да е на подолго) ама овој Боатенг е бетер од Пато дефинитивно...

Остај се, неможе следната сезона да се гради игра врз него!
Во изминативе 2 сезони од 78 има испуштенo 34 утакмици у Сериа А и клучните дуели во Лига на Шампиони.

Уште кога ќе видиш дека игра фудбал 11 години,
а има изиграно само 160 утакмици во лигите ..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Треба пари за трансфери мора 2/1 а плус Новара прва да даде гол ах ах :icon_lol: :icon_mrgr:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Остај се, неможе следната сезона да се гради игра врз него!
Во изминативе 2 сезони од 78 има испуштенo 34 утакмици у Сериа А и клучните дуели во Лига на Шампиони.

Уште кога ќе видиш дека игра фудбал 11 години,
а има изиграно само 160 утакмици во лигите ..
Неможе дефинитивно, ни на него ни на Пато... Какви таленти се, ама тоа е тоа. Штета.:(

Новара тргнале по 6 бода на Сан Сиро сезонава! :vozbud:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Дајте бе некој асален стрим што нема да кочи ... :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Игра Акилани? :icon_lol:
...ја би да се збогуе и он успут!

Kajgana Shop

На врв Bottom