Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Сидорф, Пипо, Рино, Неста, Замброта, Бомел, фала за се! Срцево ми плачи но време е за разделба.Најмногу ми е жал за Пипо и Неста, да бидам искрен.Играчи какви што повеќе никогаш нема да има.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.969
Поени од реакции
50.983
Сидорф уште нема никаде официјално кажано дека ќе си оди, така да, да не се летаме со него. мислам дека ќе го остават уште една година.

СоВан Бомел мислам дека грешка направија, можеше да ја држи средината уште една година многу јако. Како и да е, дојде и тој ден да видам тој човек да плаче ко дете, стварно голем играч, многу јак впечаток ми остави.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Денес објави пензија и Кака Калаѕе, полека полека сите играчи што играа во милан кога почнав да навивам, си одат и/или пензионираат.Ова лето ќе биде многу битно за тимот.Ако склопиме добар млад тим, ќе се бориме уште 10 години за ЛШ.Ако не ќе се крпиме ко до сега и ништо нема да направиме.
Кога кажуваме желби
Лорис
Абате-Рами-Силва-Крисчито/Коларов
Монтоливо-Маскерано-Боатенг
Гансо
Ибра-Касано/Балотели(ако дојде и му проработи мозокот, ако не поарно Пато кога ќе е здрав)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.960
Поени од реакции
23.482

Who cares, у моментов искрено ме заболе левото маде за Пирло и Јувентус !
--- надополнето: 12 мај 2012 во 17:30 ---
Сидорф уште нема никаде официјално кажано дека ќе си оди, така да, да не се летаме со него. мислам дека ќе го остават уште една година.

СоВан Бомел мислам дека грешка направија, можеше да ја држи средината уште една година многу јако. Како и да е, дојде и тој ден да видам тој човек да плаче ко дете, стварно голем играч, многу јак впечаток ми остави.

Му понудија нов договор, дури и за истата плата, но он сам одлучил да се врати у ПСВ !

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.969
Поени од реакции
50.983
Who cares, у моментов искрено ме заболе левото маде за Пирло и Јувентус !
--- надополнето: 12 мај 2012 во 17:30 ---

Му понудија нов договор, дури и за истата плата, но он сам одлучил да се врати у ПСВ !
eпа требало да запнат поубаво малку... :D

Иначе, испраќаме уште еден сенатор. Иако си отиде од Милан (според мене и за него можеше да се направи место, доктор беше за Легротаље на пример) заслужува почит за годините што ги даде во Милан.

Многу го поштував кога дојде, остана лојален до кога можеше и фала му за се и на него..... мада ова со политиква не му го препорачувам пошто не е баш бистро дете :D

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Драг мој Милане, те оставам само затоа што животот е таков.Мораме да се разделиме, дојде тој час.Тоа го знаеш и самиот.
Поздрав и фала ви на сите!
Пипо Инзаги.
Ваков играч Милан нема да има ..

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
Едвај чекам Сидорф да си отиде, па да седнам да прославам во кафана. . :)

Баш ме интересира дали ќе го донесат Гансо, ама не ми се верува, а играчот е коска.

Браво за Монтоливо (y)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Мора да се донесат играчи кој ќе направат да не се чуствува одсуството на легендиве, како Силва што напрае да не патимо по Малдини (колку-толку), а не ко Абате/Антонини... уште да ни фалат Кафу и Сержињо :(

Имамо среќа у одбрана што го имамо Силва, па некако Мексес некако може да се упика низ него, ама не е тоа тоа... Мексес никогаш нема да биде достојна замена за Неста, ептен тромав играч е, мора да се донесе туе конкуренција на Мексес.

Средината моментално најслабата алка на Милан, туе највише треба да се потроши според мене, пошто од коа замина Кака немамо плејмејкер плус сеа и Сидорф го нема... Исто може да се донесе и некој копач иако имамо 3ца на таа позиција.

У напад смо фул таке да не ни треба никој, Касано, Пато, Ибра, Робињо, Макси и Шарави мислим дека се доволно па и појќе од доволно.

Голман? Може наредно лето ;)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281

Mi manchi - ми недостасуваш, песната која Галијани му ја пуштил на Гатузо кога тој му соопштил дека заминува од Милан!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Тоа е тоа, факт е дека сите играа со срце и многу допринесоа за Милан сепак мора подмладен шампионски тим .. инаку гледам листа на веќе “пикирани“ играчи така да си ги кажам јас желбите за нови играчи на Милан кој да се донесат од тие :D

Goalkeepers
- Hugo Lloris (Lyon)

Left/right backs:
- Aleksandar Kolarov (Manchester City)

Central defenders:
- Adil Rami (Valencia)
- Gregory van der Wiel (Ajax)

Midfielders:
- Shinji Kagawa (Borussia Dortmund)
- Ganso (Santos)
- Javier Mascherano (Barcelona)

Forwards:
- Mario Balotelli (Manchester City)
- Carlos Tevez (Manchester City)
- Alberto Paloschi (Chievo)
На овој Ван дер Вил не му одговара повеќе right back,пошо гледам си го пишал под централен...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Тоа е тоа, факт е дека сите играа со срце и многу допринесоа за Милан сепак мора подмладен шампионски тим .. инаку гледам листа на веќе “пикирани“ играчи така да си ги кажам јас желбите за нови играчи на Милан кој да се донесат од тие :D

Goalkeepers
- Hugo Lloris (Lyon)

Left/right backs:
- Aleksandar Kolarov (Manchester City)

Central defenders:
- Adil Rami (Valencia)
- Gregory van der Wiel (Ajax)

Midfielders:
- Shinji Kagawa (Borussia Dortmund)
- Ganso (Santos)
- Javier Mascherano (Barcelona)

Forwards:
- Mario Balotelli (Manchester City)
- Carlos Tevez (Manchester City)
- Alberto Paloschi (Chievo)
За сите скоро сме покажале интерес,ама... Адил Рами е можда меѓу најголемите киксери што го имам гледано.Ван дер Вил е бек не е централен и Маскерано е веќе во години боље Сидорф да остане отколку пак да се крпиме од сезона за сезона.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom