- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
@Born....од барбикиве се уплаши бе ? Се додека предноста е на наша страна нема простор за страв па и по 3 голови на утакмица да ни поништуваат.
А кој ја заслужи, Јуве ? ... Досега Милан има 19 победи, додека Јуве 16, па според мене тимот со најмногу победи во првенството заслужува да ја освои титулата.Само велам дека немаме право на никаков кикс до крајот, мораме да ја освоиме титулата иако да бидеме искрени не ја заслуживме...
Титулата се освојува против малите екипи.Сега знам дека заради ова ќе ме критикувате, ама тоа е тоа.Само сакам да сум реален.Еден шампион треба да ги победува најголемите конкуренти а Милан само Рома ја победи досега ...
Луѓе,го сонував реваншот.Милан напаѓаше како луд како сите да беа здивени.Hочерино петта минута гол, осма уште еден и Сидорф им го закачи од далеку пред крајот.Не ни мрднаа.А после само слушнав „Ајде за нашколо“
Како бе не ја заслужуваме ? Годинава играме со втора екипа па како капак на тоа судииве ни имаат минимум 10 бода скратени и ти ми викаш не сме заслужиле.Златно правило е дека титулата се освојува против мали екипи,а тие екипи ги тепаме кога сакаме и како сакаме.Незнам брат.Само велам дека немаме право на никаков кикс до крајот, мораме да ја освоиме титулата иако да бидеме искрени не ја заслуживме...
Сега знам дека заради ова ќе ме критикувате, ама тоа е тоа.Само сакам да сум реален.Еден шампион треба да ги победува најголемите конкуренти а Милан само Рома ја победи досега ...
Брат, јакиве екипи сите не победија, никој не успеавме да победиме.Многумина од фан клубов порано велеа дека не ја заслужуваме титулата, незнам како смениле мислење наеднаш...Како бе не ја заслужуваме ? Годинава играме со втора екипа па како капак на тоа судииве ни имаат минимум 10 бода скратени и ти ми викаш не сме заслужиле.Златно правило е дека титулата се освојува против мали екипи,а тие екипи ги тепаме кога сакаме и како сакаме.
Па не победија зошто никој годинава се нема судрено со комплетен Милан.Нормално дека ќе сменат мислење кога судиите ни скратија минимум 10 бода оваа сезона плус второтимците ги играат утакмиците.(чат-пат 2-3 од прв тим)Брат, јакиве екипи сите не победија, никој не успеавме да победиме.Многумина од фан клубов порано велеа дека не ја заслужуваме титулата, незнам како смениле мислење наеднаш...