Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
@Born....од барбикиве се уплаши бе ? :pos: Се додека предноста е на наша страна нема простор за страв па и по 3 голови на утакмица да ни поништуваат.:sneaky:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Незнам брат.Само велам дека немаме право на никаков кикс до крајот, мораме да ја освоиме титулата иако да бидеме искрени не ја заслуживме...

Сега знам дека заради ова ќе ме критикувате, ама тоа е тоа.Само сакам да сум реален.Еден шампион треба да ги победува најголемите конкуренти а Милан само Рома ја победи досега ...

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Сонував каде тепаме 1-2, Макси 81мин со шут од прва! Ама најзаебано е што јас бев на Камп Ноу! :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Официјално: Галијани поднел жалба за непризнатиот гол. ;)
Антонини во тимот на колото во сериа а. :pos::icon_lol:
Јас сонував дека сме поминале и дека сите од клупата рипале врз Ибра. :pos:
Xavi doubtful for AC Milan clash
Abbiati
Abate, Nesta, Mexes, Antonini
Seedorf, Ambrosini, Nocerino
Boateng
Ibrahimovic, Robinho
Valdes
Dani Alves, Pique, Puyol, Adriano
Thiago, Busquets, Iniesta
Sanchez, Messi, Cesc
Prediction 1:1 :pipi:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Чави ако не игра имаме поголеми шанси за понатаму !(y)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Само велам дека немаме право на никаков кикс до крајот, мораме да ја освоиме титулата иако да бидеме искрени не ја заслуживме...
А кој ја заслужи, Јуве ? :icon_lol:... Досега Милан има 19 победи, додека Јуве 16, па според мене тимот со најмногу победи во првенството заслужува да ја освои титулата.

Сега знам дека заради ова ќе ме критикувате, ама тоа е тоа.Само сакам да сум реален.Еден шампион треба да ги победува најголемите конкуренти а Милан само Рома ја победи досега ...
Титулата се освојува против малите екипи.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Луѓе,го сонував реваншот.Милан напаѓаше како луд како сите да беа здивени.Hочерино петта минута гол, осма уште еден и Сидорф им го закачи од далеку пред крајот.Не ни мрднаа.А после само слушнав „Ајде за нашколо“ :(

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Луѓе,го сонував реваншот.Милан напаѓаше како луд како сите да беа здивени.Hочерино петта минута гол, осма уште еден и Сидорф им го закачи од далеку пред крајот.Не ни мрднаа.А после само слушнав „Ајде за нашколо“ :(
:pos: :pos: :pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Незнам брат.Само велам дека немаме право на никаков кикс до крајот, мораме да ја освоиме титулата иако да бидеме искрени не ја заслуживме...

Како бе не ја заслужуваме ? Годинава играме со втора екипа па како капак на тоа судииве ни имаат минимум 10 бода скратени и ти ми викаш не сме заслужиле.Златно правило е дека титулата се освојува против мали екипи,а тие екипи ги тепаме кога сакаме и како сакаме.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Кој сме кај сонови, јас сонував сум паднал на све испити па ништо :icon_lol:

Ќе биде интересен натпревар, Чави и Фабрегас изгледа не се спремни за утре па Милан може тука да ја бара шансата.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Како бе не ја заслужуваме ? Годинава играме со втора екипа па како капак на тоа судииве ни имаат минимум 10 бода скратени и ти ми викаш не сме заслужиле.Златно правило е дека титулата се освојува против мали екипи,а тие екипи ги тепаме кога сакаме и како сакаме.
Брат, јакиве екипи сите не победија, никој не успеавме да победиме.Многумина од фан клубов порано велеа дека не ја заслужуваме титулата, незнам како смениле мислење наеднаш...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Брат, јакиве екипи сите не победија, никој не успеавме да победиме.Многумина од фан клубов порано велеа дека не ја заслужуваме титулата, незнам како смениле мислење наеднаш...
Па не победија зошто никој годинава се нема судрено со комплетен Милан.Нормално дека ќе сменат мислење кога судиите ни скратија минимум 10 бода оваа сезона плус второтимците ги играат утакмиците.(чат-пат 2-3 од прв тим)

Kajgana Shop

На врв Bottom