Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Џабе е.. јаки смо

Го наљутија ѕверот, си надополнува Ибра за суспензијата... 3 натпревари по 1 гол, Палермо среќно!

G

grande-juve

Гостин
И од мене аплаузи за Ибра, иначе кој има дримбокс, на скај италија кај што пренесуваат нека го намести вториот аудио трак, има коментатор за милан што коментира, абе ненормален во најпозитивна смисла, ама стварно ненормален

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Какви гревчиња се луѓево од фан клуб ЈуБе, какви коментари нема да прочиташ. Палермо им поклонувал на Милан бодови и као нејќат да играат .... патетични ситни душички ..

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Бранче на почетокот: Милан ја одреди цената за Тијаго Силва за клубовите заинтересирани за него, 40 милиони. :facepalm:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ви реков јас дека Ибра ќе им се истури на сицилијанциве.:D
Кај Тиаго Силва ни играч поминува ни топка. :cuc:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ибра бре, имај милост . . .

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Mизерија се навивачиве на Јуве, Палермо ни поклониле 3 бода :S..
И ајде редно е петарда да распука.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Какви гревчиња се луѓево од фан клуб ЈуБе, какви коментари нема да прочиташ. Палермо им поклонувал на Милан бодови и као нејќат да играат .... патетични ситни душички ..
Остај се, ако не го поништеа голот на Мунатри ќе ги снајдеше и нив истото сценарио од вечерва и утакмицата со Арсенал.

Иначе откако Мунтари дојде, се смени стилот на игра на Милан, играат јак пресинг до 60 -та минута ..прават предност и последните 30 минути си се бранат.
Амброзини ме изнервира првите 20 мин, грешни додавања, лесно го минеа ...Ван Бомел > Амброзини.
али простено му е, ИБРАКАДАБРА ЖИВОТИЊА!

2во2 и 3+ ја имам 4,15 коефициент :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom