Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Не не, едноставно ме нервираат ваквите ко тебе! Пишуваш работи без врска, шо немаат смисла.

Вучиниќ требало да биде казнет ама не бил (прв доказ зошто федерацијата не помага на Јуве).

Чекај малку, ако не се лажам вака напиша: До сега за Јувентус ќе беа судени, непостечки пенали!

Мислиш како оние на Милан, така? Се подразбира тоа! Факт е дека Милан е оштетен крајно на дербито и нема шо да се дискутира, се гледа дека се е против Милан сезонава, ги испотепаа играчите на Милан и наместо другите тие добија казни.

Ај ова на друг кажувај му го жити се, не држи вода муабетов твој! Ама најискрено!
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 22:36 ---
И што дека ме пријави кај администарторите? Ќе ми го смениш мислењето? Тоа го мислам за тебе, нема врска ова што го напиша.Пријави ме пак ако сакаш ама не си во право, може не си дете, али ти со тоа шо го напиша изгледаш ко 5-годишно детенце.
Дали јас напишав некаде дека Милан не е оштетен, јас се согласувам со фактот дека Миалн е оштетен, али ти изгледа дечко си имаш проблем самиот со себе ако не знаеш еден пост да протолкуваш изгледа не вреди со дечиња како тебе да се дискутира! Ако не ги разбираш некои работи, никој тука не тие крив па да вреѓаш по секого, пошто ти се правиш сезнајко и се дрзнуваш да ме врешаш тогаш јас ќе ти порачам да одиш некаде да земаш часови за етика на однесување!

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Дирекно може не (освен вчера) ама индиректно му помагаат.Почни од дека за нешто што го казнуваат Ибра 3 утакмици кај Вучинич не го приметуваат.Казнуваат играчи на Милан (оправдано) но не го забележуваат тоа што го направилк противничкиот играч.Конкретно мислам на средбата Милан-Наполи каде што Ибра заслужи црвен картон но истиот го заслужи и Ароника па во ситуација 10vs10 можеше сешто да биде.Милан е апла оштетен на утакмицата со Фиорентина каде што е поништен чист гол на Сидорф и не се досудени 2 пенали.На утакмицата со Лацио на резултат 0:0 имаше чист пенал кога некој од играчите на Лацио играше со рака и судијата досуди пенал но после консултацијата со помошникот го поништи пеналот.На утакмицата со Јуве не ни беше признаен чист гол со кои што утакмицата ќе беше 99,9% добиена.Утакмицата беше со неколку неспортски гестови но на крајот само оној на Мексес доби санкција другите биле во рамките на фер плејот.
п.с Ова се ситуации на кои што ми текнува во моментов може има и други но не ми е поентата на колку утакмици е оштетен Милан туку дека муабетите за тоа дека федерацијата сака да го намести Јуве за шампион држат вода.
Прво делумно се слагам со твојот пост, да навистина беше Милан оштетен таму каде што спомна и тоа е факт нема тука што да се коментира, значи тоа некој го негира е стварно за интает, имаше и ситуации каде и на Милан му беше прогледано низ парсти и тоа е факт, ама јас никогаш не напишав пост на форуомв дека Милан е фаворизиран од федерацијата, мене тоа мие поентата, е сега друго сакам да кажам ако на Јувентус еднаш му помогнал судијата, дали тоа било намерно или не, намерно неможеме ние тука никогаш доа го разјасниме така? Не значи дека федерацијата го турка со сила да биди шампион, значи тоа ми беше целата поента, а не дека некого сакав да напаѓам или сл, како што се дрзна некој тука од фан клубов со лични навреди мислам дека не е фер според мене и уште еднаш ќе напоменам дека форумов е за дебатирање а не за лично вреѓање!

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Беа,ама имало расправии во врска со Малдини,ако се сеќаваш едни имаа убави пароли,а другиве за нигде! xD
da da se sekavam, vs ROMA,so novopromoviranite dresovi si igra..
inace do 2005(od 70-te godini navamu) Fossa dei Leoni bea glavni vo tribina,no poradi extremnite baneri i ultras mentalitetot vleguvat vo konflikt so celnicite na klubot i drugite podgrupi,pa taka Oficijalno ne postojat sega(deluvat od senka,primer so Maldini,tie bea vo toj del sto go digna legendarnata 6 na Baresi)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
da da se sekavam, vs ROMA,so novopromoviranite dresovi si igra..
inace do 2005(od 70-te godini navamu) Fossa dei Leoni bea glavni vo tribina,no poradi extremnite baneri i ultras mentalitetot vleguvat vo konflikt so celnicite na klubot i drugite podgrupi,pa taka Oficijalno ne postojat sega(deluvat od senka,primer so Maldini,tie bea vo toj del sto go digna legendarnata 6 na Baresi)
Gays.. :D

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Дали јас напишав некаде дека Милан не е оштетен, јас се согласувам со фактот дека Миалн е оштетен, али ти изгледа дечко си имаш проблем самиот со себе ако не знаеш еден пост да протолкуваш изгледа не вреди со дечиња како тебе да се дискутира! Ако не ги разбираш некои работи, никој тука не тие крив па да вреѓаш по секого, пошто ти се правиш сезнајко и се дрзнуваш да ме врешаш тогаш јас ќе ти порачам да одиш некаде да земаш часови за етика на однесување!
Не сум сезнајко, али ти си знаеш што веќе! И не вреди да се расправам и да ти докажувам, затоа ќе те замолам да не ме цитираш веќе. ;)

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Не сум сезнајко, али ти си знаеш што веќе! И не вреди да се расправам и да ти докажувам, затоа ќе те замолам да не ме цитираш веќе. ;)
Ти прв почна да цитираш јас не те викав со сила да ме цитраш, и да пишиш лични навреди?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Не го цитирајте Виктор он е опасен ;) :icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Прво делумно се слагам со твојот пост, да навистина беше Милан оштетен таму каде што спомна и тоа е факт нема тука што да се коментира, значи тоа некој го негира е стварно за интает, имаше и ситуации каде и на Милан му беше прогледано низ парсти и тоа е факт, ама јас никогаш не напишав пост на форуомв дека Милан е фаворизиран од федерацијата, мене тоа мие поентата, е сега друго сакам да кажам ако на Јувентус еднаш му помогнал судијата, дали тоа било намерно или не, намерно неможеме ние тука никогаш доа го разјасниме така? Не значи дека федерацијата го турка со сила да биди шампион, значи тоа ми беше целата поента, а не дека некого сакав да напаѓам или сл, како што се дрзна некој тука од фан клубов со лични навреди мислам дека не е фер според мене и уште еднаш ќе напоменам дека форумов е за дебатирање а не за лично вреѓање!
Мило ме е што конечно гледам дека некој од фановите на Јуве знае да биде реален.Точно е дека имаше и ситуации каде што на Милан му беше прогледано низ прсти (раката на Сидорф со Болоња) ама ако се стави на кантар тоа што му го опростија судиите и тоа што им го скратија тогаш ова второто ќе го уништи она првото во секој поглед.
Јасно е дека тука никогаш нема да се докажат тие муабети и јас неможам со потполност да тврдам дека сум во право но ова е форум и јас го изнесувам моето лично мислење за кое што можеме да дискутираме.
За болдот: Јас нигде не реков дека сакаш да напаѓаш/навредуваш некого ниту пак те навредив.Мислам дека крајно коректно ти вратив на твоето мислење а ако со болдот сакаше да му укажеш нешто на Born to be Rossonero тогаш последнив дел исто како да не си го прочитал. :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Пато, Робињо и Фламини танцуваат на тренинг, Пато само за тоа го и бива веќе.... sad but true :ROFLMAO:

FACT: It took Muntari only 2 matches to equal the number of tackles Nesta has made in 11 matches. 10 tackles.

Muntari > Nesta, confirmed.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
^ И јас да лапам 5.5 милиони еура по сезона како Фламини не да ќе танцуем главен кловн ќе бидам во тимот, тоа му остана што да прај пустиот и онака фудбал сигурно забораил да игра уствари и ништо не ни изигра откако е дојден 2008ма само џебот си го напуни ...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Пато, Робињо и Фламини танцуваат на тренинг, Пато само за тоа го и бива веќе.... sad but true :ROFLMAO:
.
Жив одлепен е Робињоно :icon_lol:

бтњ... Глеам Мексес јадел казна 3 натпревари, а Мунтари си поминал неказнето, и ај сеа која е логиката? Да им ебем све на тие што носат ова одлукеве, како може Мексес да го казнуаат за еден бокс 3 натпревари, а Мунтари за она ништо? Па кој кур им е, нека го казнат тогаш Мексес барем 6 натревари нека си одмара и за Суљота (n)

И Робињо нека го казнат дека го силуваше пола Јувентус !

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Суљо не е казнет, пошто имаше и боречки зафат од Лидјкфлдјлстнер над него пред тоа, имаше една слика како го зграпчуе за врат, и фактичи овој со грубост вратил на грубост, т.е ако неможеш грубиот да го тргнеш од себе нежно ќе го треснеш од земја !!

Kajgana Shop

На врв Bottom