Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Бев на Мзт вчера седев од спротиваната страна, навивавте многу јако поготово од 3 четвртина. Можам да кажам само браво

Член од
8 октомври 2009
Мислења
39
Поени од реакции
10
--- надополнето ---

[/COLOR]
во право си...........но за кого како?!?!?[/QUOTE] Кога веќе се залагаш за clean skopje, најмалку што можеш да направиш е да се информираш што значи комбинацијата од интерпукциски знаци што ја употребуваш, оти ризикуваш погрешно да бидеш разбран од своите....нејсе, бев во право за тие што ја знаат вистината, за сите останати - како кога....најодговорно тврдам дека преку 95% од Фемили никогаш, дословно никогаш, макар вардар станал и шампион на европа, нема да се појават на запад...воопшто не очекувам да ме разбереш, зашо ваков тип на лојалност и препознавање вам не ви е познат, за жал...

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Полуфиналето од Купот на Македонија што го играме против Торус на 26-ти март ќе биде првиот од двата полуфинални натпревари и ќе се игра во 17.00 или 17.30 часот. Официјално е дека ќе се игра во салата Борис Трајковски, а како што првично имаме инфо картите ќе бидат со цена од 150-200 денари.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
sljakanje torus bez problem , i gazenje PEDERITE u finale !!!!!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Во Сабота на натпреварот со АБА се очекува да дебитира Пеце Наумовски.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
--- надополнето ---

[/COLOR]
во право си...........но за кого како?!?!?
Кога веќе се залагаш за clean skopje, најмалку што можеш да направиш е да се информираш што значи комбинацијата од интерпукциски знаци што ја употребуваш, оти ризикуваш погрешно да бидеш разбран од своите....нејсе, бев во право за тие што ја знаат вистината, за сите останати - како кога....најодговорно тврдам дека преку 95% од Фемили никогаш, дословно никогаш, макар вардар станал и шампион на европа, нема да се појават на запад...воопшто не очекувам да ме разбереш, зашо ваков тип на лојалност и препознавање вам не ви е познат, за жал...[/QUOTE]

ova moes tuka na forumov da lazes ... 95 % nema da se pojavat ... yeah right ;)

Член од
10 март 2011
Мислења
23
Поени од реакции
3
1060_CPB напиша:
aj ziti majka ne se javuaj vie so toa skotskite znaminja sto ako se u boite od FA i MZT koa e skotsko zname i sea so treba da ve umareme radi toa?
abe brat oni sakaat da se skotlangani u dusa im e da nosat suknicki
skotlangani zaso nemate materijali od so torus?

Член од
13 јануари 2011
Мислења
15
Поени од реакции
6
SEKOJ NAREDEN STO KE SE PRETSTAVI U IME NA FA I KE NAPISE BILO STO VO VRSKA SO GRUPATA KE BIDE NAJDEN I OTSTRANET OD TRIBINA!!!!!

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
abe brat oni sakaat da se skotlangani u dusa im e da nosat suknicki
skotlangani zaso nemate materijali od so torus?
Не сме како вас секоја утакмица клипови и материјали да вадиме,единствени сте,не можеме со вас.Не можевме да се собереме 50 души па затоа нема материјали за со Торус.

Член од
10 март 2011
Мислења
23
Поени од реакции
3
mora da si nekoja faca stom se osmeli da go prekrsis praviloto na grupata. pa ako ne planirate da stavate materijali togas stavete kluc na temava :locked:

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
mora da si nekoja faca stom se osmeli da go prekrsis praviloto na grupata. pa ako ne planirate da stavate materijali togas stavete kluc na temava :locked:
Зошто да се става клуч на темава? Зар мора да бидеш само Ф.А. за да постои темава? Си има симпатизери/фанови кои што го бодрат МЗТ на утакмици а не се меѓу Ф.А. така да не пишувај глупости.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom