Аеродром
Faithful :)
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 2.217
- Поени од реакции
- 256
Затоа пишав,ете им ги судиите,али јебига некој неможе преку комплексите.ВАРДАР АУТ !Каде изгуби МЗТ од Торус минатата утакмица?
Затоа пишав,ете им ги судиите,али јебига некој неможе преку комплексите.ВАРДАР АУТ !Каде изгуби МЗТ од Торус минатата утакмица?
Кога веќе се залагаш за clean skopje, најмалку што можеш да направиш е да се информираш што значи комбинацијата од интерпукциски знаци што ја употребуваш, оти ризикуваш погрешно да бидеш разбран од своите....нејсе, бев во право за тие што ја знаат вистината, за сите останати - како кога....најодговорно тврдам дека преку 95% од Фемили никогаш, дословно никогаш, макар вардар станал и шампион на европа, нема да се појават на запад...воопшто не очекувам да ме разбереш, зашо ваков тип на лојалност и препознавање вам не ви е познат, за жал...[/QUOTE]--- надополнето ---
[/COLOR]
во право си...........но за кого како?!?!?
abe brat oni sakaat da se skotlangani u dusa im e da nosat suknicki1060_CPB напиша:aj ziti majka ne se javuaj vie so toa skotskite znaminja sto ako se u boite od FA i MZT koa e skotsko zname i sea so treba da ve umareme radi toa?
Не сме како вас секоја утакмица клипови и материјали да вадиме,единствени сте,не можеме со вас.Не можевме да се собереме 50 души па затоа нема материјали за со Торус.abe brat oni sakaat da se skotlangani u dusa im e da nosat suknicki
skotlangani zaso nemate materijali od so torus?
еве ти материјал педерчеabe brat oni sakaat da se skotlangani u dusa im e da nosat suknicki
skotlangani zaso nemate materijali od so torus?
Зошто да се става клуч на темава? Зар мора да бидеш само Ф.А. за да постои темава? Си има симпатизери/фанови кои што го бодрат МЗТ на утакмици а не се меѓу Ф.А. така да не пишувај глупости.:smir:mora da si nekoja faca stom se osmeli da go prekrsis praviloto na grupata. pa ako ne planirate da stavate materijali togas stavete kluc na temava :locked:
Добра идеја!mora da si nekoja faca stom se osmeli da go prekrsis praviloto na grupata. pa ako ne planirate da stavate materijali togas stavete kluc na temava :locked: