- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 1.194
- Поени од реакции
- 13
Па не би рекол може да биде подобар само во крадење друго ништо:helou:
ne me sfati, nema veze...
Па не би рекол може да биде подобар само во крадење друго ништо:helou:
Нема лошо за нас, ама за таа навивачка група која се кажува дека е најдобрата во Македонија, последни 10 песни ги има земено од ФА. Значи и Комити се толку бедно ниво, што се занимаваат со обични копии на наши песни. А тоа што членови од ФА одат и на Вардар, незначи дека треба и нашите песни да се пеат. ФА никогаш не навивала за вардар, ниту ке навиваПрва работа немој ти на мене "мисли малце", второ нема ништо лошо во тоа навивачи на Вардар да ти превземат песна затоа што има членови во Фемили кои што идат да го гледаат Вардар (не се Комити или Лојал Фанс ама идат да го гледаат).
Башка што се работи за песна против Пелистер и Битола
Во ниеден мој пост не кажав дека ФА како навивачка група навива за Вардар, него сакав да го кажам тоа што го кажа ти во првата реченица, а тоа е дека нема ништо лошо што пеат наши песниНема лошо за нас, ама за таа навивачка група која се кажува дека е најдобрата во Македонија, последни 10 песни ги има земено од ФА. Значи и Комити се толку бедно ниво, што се занимаваат со обични копии на наши песни. А тоа што членови од ФА одат и на Вардар, незначи дека треба и нашите песни да се пеат. ФА никогаш не навивала за вардар, ниту ке навива
Извини дечко ме интересира како ви се вика навивачката група? Ептен ме интересира, сакам ти да ми одговориш, другиве нека не се мачат, сакам изворно да дознаамlelele kako ke izgubevte kako ne ve tepamo izvlecete se na sreka ama koga ke dojdete vo sv.nikole ke videte so e vase:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
btw ristic ve rasturi![]()
leleee ste se spasilee...daj kazete koj kolku kosa dade ?МЗТ 82 : 80 Овче Поле .. едвајјј :back:
Kaжи името не се срами!!!lelele kako ke izgubevte kako ne ve tepamo izvlecete se na sreka ama koga ke dojdete vo sv.nikole ke videte so e vase:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
btw ristic ve rasturi![]()
Извини дечко ме интересира како ви се вика навивачката група? Ептен ме интересира, сакам ти да ми одговориш, другиве нека не се мачат, сакам изворно да дознаам
a zamisli ristic da gu pogodese trojkata na krajot vi se stresoa gangliite :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:zamisli da dojdea vcera i da izvadea zname OVCARI sto ke bese u sala
ti li bese toj usran decko, sto po frleniot upaljac nakaj nego posle toa glavata ne ja krena ?a zamisli ristic da gu pogodese trojkata na krajot vi se stresoa gangliite :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ja bese tamu vasite pocnaa da frlat zapalki ama policijata gi sredi