Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Само што слушнав неофицијално Николовски ќе идел во Фени,а Зивчевиќ во Куманово.Куманово ќе правеле некоја супер екипа која требало да се бори за титула идната година а за тоа сакале и да купат пола од резервите на работнички.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Само што слушнав неофицијално Николовски ќе идел во Фени,а Зивчевиќ во Куманово.Куманово ќе правеле некоја супер екипа која требало да се бори за титула идната година а за тоа сакале и да купат пола од резервите на работнички.
Добро ке биде ако дојде али тешко не верувам освен ако не си оде некој од Цобе, Дулиша или Бошко.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Добро ке биде ако дојде али тешко не верувам освен ако не си оде некој од Цобе, Дулиша или Бошко.
Абе за вас супер ќе биде кире е најверојатно најдобриот центар во лигава,ама за нас ако си отиде тоа ќе биде огромен минус тешко дека некој играч ќе може да го замени

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Мислам дека ..........

Мислити,срати и цвече брати није исто.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
И да испадне и да не испадне тука не му беше место!

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Од таткото на Александар Костовски (македонски репрезентативец и активен играч во Торус) дознав дека наводно потпишал за МЗТ, точно е?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Можеби,не се знае од 15 почнува преодниот рок и од тогаш очекувајте поголеми информации за трансферите.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
За ристе и војдан не ми се верува другиве можеби и ќе дојдат

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
За ристе и војдан не ми се верува другиве можеби и ќе дојдат
Мислиш дека Гечевски би ја прифатил понудата на МЗТ пред онаа на Фени Индустри?
Исто така Огнен Стојановски не е реална опција знаејќи дека МЗТ ги има Јане Петровски, Кочов, Груев па ете има шпекулации дека и Костовски се договорил со МЗТ така да и он најверојатно отпаѓа. Јас мислам дека во текстот погоре имињата што се споменати се обични шпекулации, а можеби и грешам доколку не е така нека ме демантира некој поздрав.

П.С Војдан е пред потпис со Олин Едрине од Турција клубот каде што минатата сезона настапуваше Предраг Самарџиски. :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Мислиш дека Гечевски би ја прифатил понудата на МЗТ пред онаа на Фени Индустри?
Исто така Огнен Стојановски не е реална опција знаејќи дека МЗТ ги има Јане Петровски, Кочов, Груев па ете има шпекулации дека и Костовски се договорил со МЗТ така да и он најверојатно отпаѓа. Јас мислам дека во текстот погоре имињата што се споменати се обични шпекулации, а можеби и грешам доколку не е така нека ме демантира некој поздрав.

П.С Војдан е пред потпис со Олин Едрине од Турција клубот каде што минатата сезона настапуваше Предраг Самарџиски. :)
Што знаеш иако е за неверување сепак ако вие сте го земале кире што ќе ви е Гечевски??
На МЗТ му е потребен добара 4ка, а ако дојде тој дечкото од чикаго и тука ќе бидеме покриени.На Јане договорот е сеуште под знак прашање,т.е. уште се преговара,ако не се договорат со Јане,Огнен ќе дојде.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Што знаеш иако е за неверување сепак ако вие сте го земале кире што ќе ви е Гечевски??
На МЗТ му е потребен добара 4ка, а ако дојде тој дечкото од чикаго и тука ќе бидеме покриени.На Јане договорот е сеуште под знак прашање,т.е. уште се преговара,ако не се договорат со Јане,Огнен ќе дојде.
Кире 100% не иде у Фени, а Тодоров е во Америка да донесе играчи на позициите "2" и "5" па ќе видиме што ќе се случи.
Пенов, Кочов и Грне се сигурни за следната сезона иако за Грне не знам како му е состојбата со повредата пошто све што можеше да искине на ногата све искина и многу е тешко да се врати.
--- надополнето: Jun 14, 2011 6:04 PM ---
Како што ми кажаа мене вчера за Војдан, го вратиле во Македонија затоа што не ги задоволил потребите на клубот. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom