Фан клуб: МЗТ Скопје

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
Ne znam ne vi se mesam tamu :nenene: si imate vie rivalstvo jas ke se raspravam samo za Ckembari Pelister i Bitola.
P.S kolku so znam ednas City Park boys bea ne kanal 5 gosti i velea deka se najdobri a eve go go najdov na you tube go ima

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
JOE напиша:
Ne znam ne vi se mesam tamu :nenene: si imate vie rivalstvo jas ke se raspravam samo za Ckembari Pelister i Bitola.
P.S kolku so znam ednas City Park boys bea ne kanal 5 gosti i velea deka se najdobri a eve go go najdov na you tube go ima
Не се однесува тоа на вас Чкебарите вие сте си друга прича:helou:

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
Znam za to rekov ne vi se mesam:salut:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
JOE напиша:
abe site se jaki na zborovi!!!! a na delo kaj se?????????????? gi nemase vo aerodrom 4-5 god vo centar se sobiraa taka nekade nakaj 100 i toa se navivaci!!!! nie poslednata vo centar se sobravme 520 luge znaes sto e toa za gostuvanje??????

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
aerodromka напиша:
abe site se jaki na zborovi!!!! a na delo kaj se?????????????? gi nemase vo aerodrom 4-5 god vo centar se sobiraa taka nekade nakaj 100 i toa se navivaci!!!! nie poslednata vo centar se sobravme 520 luge znaes sto e toa za gostuvanje??????
Тоа е премногу за едно гостување кај вечниот ривал to e to

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Радикал се иде за Битола?Се праело ли муабет со управа, колку автобуси?Дај некоја информација:salut:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.895
Еве ти информација ке се разговара во вторник доколку биде ке се иде на полуфинале (Карпош ја пуштаат) би требало да има три автобуси и што е најбитно ке идат само полнилетни т.е само со ЛИЧНИ КАРТИ. доколку има некј од ц.п.б им акажувам онапред(бидејки имам чуено дека збореле) не идеме заедно во никој случај
ГОЛЕМИ ДЕЦА СТЕ СНАЈДЕТЕ СЕ САМИ НЕ ВЕ БРАНИМЕ!!!!

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
itar pejo напиша:
Еве ти информација ке се разговара во вторник доколку биде ке се иде на полуфинале (Карпош ја пуштаат) би требало да има три автобуси и што е најбитно ке идат само полнилетни т.е само со ЛИЧНИ КАРТИ. доколку има некј од ц.п.б им акажувам онапред(бидејки имам чуено дека збореле) не идеме заедно во никој случај
ГОЛЕМИ ДЕЦА СТЕ СНАЈДЕТЕ СЕ САМИ НЕ ВЕ БРАНИМЕ!!!!
:pos::pos:И да не ги браните:pos::pos:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
ke se ide za bitola i ja razbrav samo so licni karti ali po se izgleda polufinaleto sami ke si go finansirame posto od uprava davale avtobusi samo za finale ako se vleze

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ѕвер напиша:
Радикал се иде за Битола?Се праело ли муабет со управа, колку автобуси?Дај некоја информација:salut:
Јас не сум од тие што треба да прават муабет со управа, ама колку имам разбрано дека за полуфинале немало да не носат. Тоа сигурно нема да ме спречи да одам самоиницијативно натака, јеби га, ке им дадам шанса на битолчаниве да ме утепаат од котек, па да се фалат дека го тепале Family. Незнам од каде е муабетот дека само со лични карти ке се одело, евентуално може да е од воџите на навивачката група, зашто тоа гостовање е од висок ризик и не сакаат да бидат одговорни за помалите деца. Искрено подобро е да не се носат малолетници, зашто во тие гужви, неможеш својата глава да ја чуваш а не пак да пазиш некое дете.

Се надевам, дека е празен муабет ова дека нема да не носат на полу-финале, а уште повеке дека нема да се изглупираат нашите ни главни навивачи со патувањето за купот

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Pa vie ako idete samo so licni karti ke otidete 50 dusi 90% vi se deca

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
city park boy напиша:
Ова е за Family тема, си ги помешал нешто работите. Децата се од таа страна на железничка, да не речам многу љубат да носат црвено. Поарно е да е се лична карта, тогаш ние ке се собереме 3-4 автобуси, а вие ке почнете пак со молење и плачење да соберете бар еден автобус, да не било срамота да се оди со празен

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
city park boy напиша:
abe nie si licni karti ke se sobereme 50 , 50 koj ti gi dava a vie be majstore i so licni karti i bez licni karti ne mozete poveke od 20 da se soberete

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Да даде господ да идеме у финале на купот едно нешто да напраиме оваа година ајде ајде Мзтттт:tv:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
cika velja напиша:
vaka ke se ide u polifinale 3 avtobusi vagda i ke ima okolu 200 dusi(nema da ima maloletnici samo nekoj okolu 30 mislam) ke ima i stoenje u avtobus zaso dragi "nema" pari.poz.a dokolku pomineme polufinale so gospod napred ke ima avtobusi za finale neznam kolku samo.e i uste neso da kazam i da ima 10 avtobusi site ke bidat puni.poz pusi c.p.GAYS
Па нели немало да има малолетници:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom