Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Ништо од Војдан потпишал уште една година со Шахтјор . останува да видиме Дамјан дали ќе потпише со нас или ќе остане со глумецот Марин.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Прашање на денови е кога ќе стави потпис Дамјан.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
А што покажа Дамјан на европското првенство? дечкото беше најлош кошаркар кога и да влезеше во игра плус против русија сам под кош утна чиста шанса, а во бугарија грееше клупа, не знам што ќе добиете ако потпише за МЗТ освен што ќе изгубите пари за некој подобар.
П.с Јас сум навивач за работнички но оваа година МЗТ ја заслужи титулата и во следната сезона во АБА лигата ќе навивам што подобро да се пласирате.
Инаку тендемот Гечевски, Чековски и Огнен Стојановски ви беше најдоабр тандем откако Македонија се има осамостаено на некој наш клуб.
Поздрав:)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
А што покажа Дамјан на европското првенство? дечкото беше најлош кошаркар кога и да влезеше во игра плус против русија сам под кош утна чиста шанса, а во бугарија грееше клупа, не знам што ќе добиете ако потпише за МЗТ освен што ќе изгубите пари за некој подобар.
П.с Јас сум навивач за работнички но оваа година МЗТ ја заслужи титулата и во следната сезона во АБА лигата ќе навивам што подобро да се пласирате.
Инаку тендемот Гечевски, Чековски и Огнен Стојановски ви беше најдоабр тандем откако Македонија се има осамостаено на некој наш клуб.
Поздрав:)
План на управата е да се земе што е можно поголем дел од тие 12-мина од Еврото во Литванија, односно тимот да биде огледало на репрезентацијата.
Тоа што утнал под кош не го прави лош играч, туку само човек.
Димчевски,Соколов,Симоновски,Дамјан и Кире се главните цели сега за сега.
Војдан дефинитивно си останува во Украина, а според последните муабети Кире чека добри понуди од надвор.

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
План на управата е да се земе што е можно поголем дел од тие 12-мина од Еврото во Литванија, односно тимот да биде огледало на репрезентацијата.
Тоа што утнал под кош не го прави лош играч, туку само човек.
Димчевски,Соколов,Симоновски,Дамјан и Кире се главните цели сега за сега.
Војдан дефинитивно си останува во Украина, а според последните муабети Кире чека добри понуди од надвор.
Кире има договор со екипа од Турција..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.347
Поени од реакции
113.584
Фени има барање за буџет од 1 500 000 евра и чекаат дали ќе им го одобрат. Ако им го одобрат ќе остане и Рајкович, ќе напраат и добар тим, а и ќе играат Евро Куп. Според досегашниве информации очигледно е дека следната година ќе гледаме доста квалитетна кошарка во Македонија. КОНЕЧНО...

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Фени има барање за буџет од 1 500 000 евра и чекаат дали ќе им го одобрат. Ако им го одобрат ќе остане и Рајкович, ќе напраат и добар тим, а и ќе играат Евро Куп. Според досегашниве информации очигледно е дека следната година ќе гледаме доста квалитетна кошарка во Македонија. КОНЕЧНО...
Кој ти го кажа ова жити се ? :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.924
Фени има барање за буџет од 1 500 000 евра
Abe ne zaebavaj. :)
Obradovic kaj niv da ne ke ide ko trener ? Koj bi investiral tolku u niv ? Profit od kade, ne e budala nekoj da investira u nash sport bez pritoa da ima zagarantiran profit.

Ne veruem u ova, osven ako ne istrola a ne si ti takov. :D

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Ајде за Фени на Фан Клуб Фени... :D

Нема толку трансформатори, колку што имаме графити :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.347
Поени од реакции
113.584
Abe ne zaebavaj. :)
Obradovic kaj niv da ne ke ide ko trener ? Koj bi investiral tolku u niv ? Profit od kade, ne e budala nekoj da investira u nash sport bez pritoa da ima zagarantiran profit.

Ne veruem u ova, osven ako ne istrola a ne si ti takov. :D
Озбилно муабетов, само не се знае дали ќе им одобрат, се чека одговор. Затоа и пишав Евро Куп ќе играат ако имаат толкав буџет, натпреварување кое по ранг е како Лига Европа у фудбал. Се зависи од тоа дали ќе сакаат овие од фабрикава Фени а и останатите спонзори да ги одобрат парите. Лично јас мислам дека нема да дозволат, ипак преголем залак е тоа за македонскава кошарка.

Иначе, за некои членови да кажам, фан сум на МЗТ, тренирам веќе 10 години таму и не сум за Фени, да не се разбереме погрешно, ова го пишав бидејќи праев муабет со еден од луѓево од МЗТ (не е битно кој :D ) и ми беше кажана информацијава. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom