Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Кога веќе Боби си ќари договор, кој би можел да го замени Тодоров?
Нема тренер што би можел да биде подобар, а да е наш.
Овој барем е млад и перспективен, да се надеваме дека ќе има уште подобра сезона од минатава, има место за напредок.
Инаку браво за Гече, баш ме израдува што го продолжи договорот, ретко се наоѓаат вакви лидер играчи кој што прават одлична атмосфера во тимот. (y)
Ајде се чекаат сега новите засилувања. :D

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Се слагам околу засилувањата, можат многу добри странци да се најдат ама се форсираат репрезентативци со цел подобра промоција на МЗТ, пошо сакаат МЗТ да биде огледало на репрезентацијата. Мое мислење е дека Кире,Дамјан и уште еден репрезентативец сигурно доаѓа.
А немаше да биде фер Тодоров да го избркаат после ваква сезона, да бидеме реални типот вети нешто и го исполни, кога више му се дадени одврзани раце нека продолжи тој 2-3 годишен проект па за понатака ќе видиме.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Најверојатно за следната сезона ќе го гледаме Симоновски во дресот на МЗТ.
Колку е само пцуен од моја страна ни сам не знае, ќе треба ептен да се повампири за да ги придобие моите симпатии, секако доколку се официјализира трансферов. :D
Инаку од другар што се знае со Димчевски, ми пренесе дека типот имал понуди од МЗТ, Фени, Торус и Работнички, па ќе "размислел" каде ќе продолжува. :)

НЕНАСИТЕН!!!

СУМ ПО ТЕБЕ
Член од
8 мај 2012
Мислења
263
Поени од реакции
157
Кога ќе видам ваква вест ми се стемнува пред очи.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Најверојатно за следната сезона ќе го гледаме Симоновски во дресот на МЗТ.
Колку е само пцуен од моја страна ни сам не знае, ќе треба ептен да се повампири за да ги придобие моите симпатии, секако доколку се официјализира трансферов. :D
Инаку од другар што се знае со Димчевски, ми пренесе дека типот имал понуди од МЗТ, Фени, Торус и Работнички, па ќе "размислел" каде ќе продолжува. :)
Со вакви "засилувања" ќе испаднеме уште првата година од Јадранска лига...
Каков Симоновски каков Димчевски, ако мислат со вакви "играчи" да не "засилат", подобро да играме со истиот тим од оваа сезона.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Со вакви "засилувања" ќе испаднеме уште првата година од Јадранска лига...
Каков Симоновски каков Димчевски, ако мислат со вакви "играчи" да не "засилат", подобро да играме со истиот тим од оваа сезона.
Абе Симоновски ќе доаѓа уз Дамјан Стојановски, не му се сеќирај. :P
Ќе видиме на крајот што ќе бидне, нека се вртат сега малце и шпекулации, да биде интересно летово. :)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Ма дај, шо ако се репрезентативци кога немаат играно ни минутка, ако идат по тој критериум да земаат репрезентативци. Подобро да останат некој од овие сегашниве играчи за на клупа ако ги мислат него овие. Се надевам дека ова само се шпекулации!

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Разбрав дека сте почнале низ населба да шкртате шаблони комити, да пишувате погрдни работи за нас. Сакате проблем во животот или ?

Kajgana Shop

На врв Bottom