Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Мислам дека 100 пати е пишано да не се мешаат Фемили во темава така да ако сакате да има тема, ВЕ МОЛАМ немојте да пишувате за групата туку само за клубот.Глупо ќе биде пак да ни ја блокираат темата...

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
И одма ни ја хакнаа странава....
Добро е што клубот оди по прав пат, официјална веб-страна, сеа да отворат неколку фан шопови низ аеродром(мислам низ цела општина) да земеме и од тоа пари и нека пукаат реклами за НЛБ лига ако се игра во Борис, да се пуни салата и со неутрални гледачи итн.
И ајде нека почињаат трансфериве ме мрзи да чекам да видам кој ќе земеме :)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
И одма ни ја хакнаа странава....
Добро е што клубот оди по прав пат, официјална веб-страна, сеа да отворат неколку фан шопови низ аеродром(мислам низ цела општина) да земеме и од тоа пари и нека пукаат реклами за НЛБ лига ако се игра во Борис, да се пуни салата и со неутрални гледачи итн.
И ајде нека почињаат трансфериве ме мрзи да чекам да видам кој ќе земеме :)
Какво хакнување бе, све си е океј. :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ја вратиле, вчера јас кога се пуштив имаше нешто malware detected итн.
Сеа уште да функционира како што треба и супер ќе биде.Вчера гостин кај Чом беа Ацо и Босилков, збореа за репрезентацијата но и за МЗТ.Со нив гости беа и селекторот и Буштур, и сите кажаа дека присуството на Гечевски и Станко Чековски(нонстоп така го викаа), било огромно како во репка, така и во МЗТ.Го поздравија и проектот на МЗТ прво да се гледа тимот да се склопи од македонци, а потоа кај е дефицитарно да се донесе добар странец.Ако фатите реприза гледајте интересна емисија беше.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Ја вратиле, вчера јас кога се пуштив имаше нешто malware detected итн.
Сеа уште да функционира како што треба и супер ќе биде.Вчера гостин кај Чом беа Ацо и Босилков, збореа за репрезентацијата но и за МЗТ.Со нив гости беа и селекторот и Буштур, и сите кажаа дека присуството на Гечевски и Станко Чековски(нонстоп така го викаа), било огромно како во репка, така и во МЗТ.Го поздравија и проектот на МЗТ прво да се гледа тимот да се склопи од македонци, а потоа кај е дефицитарно да се донесе добар странец.Ако фатите реприза гледајте интересна емисија беше.
Цела емисија ја гледав, доста интересна беше.. :)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
А со американциве што ќе правиме? Ќе се задржуваат или...?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
А со американциве што ќе правиме? Ќе се задржуваат или...?
Тие уште од 14 мај се отидени дома во Америка мислам така да кој ги знае ,
а за графитов гази .. СТРАСТ , ЕНЕРГИЈА , ФАМИЛИЈА !!!
а и Пенов ги грми како го нацртале браво (y)(y)(y)

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Тие уште од 14 мај се отидени дома во Америка мислам така да кој ги знае ,
а за графитов гази .. СТРАСТ , ЕНЕРГИЈА , ФАМИЛИЈА !!!
а и Пенов ги грми како го нацртале браво (y)(y)(y)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Што им текна на сите НГ од Скопје да се расцртаат? :)
Денес ќе поминам да го ѕирнам овој, ептен убаво изгледа, има и карши 7ца еден само не сум сигурен 100% дека е готов(мада така изгледа).Убаво е што се расцртавме и ние, зашто комшииве ептен се залетаа(и ЦПБ, а посебно комити од кога освои вардар).
Нашиве изјавија кај чом дека за неколку дена треба и официјално да промовираат некој играч, и дека се во завршни преговори со неколку од лигава.Сеа кој како што незнам, ама ќе почекаме и ќе видиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom