Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Abe decki se dodeka go imate Todorov na klupata nisto nema da bide od vas..... bez provokacija ali titulata 100 % ce bide povtorno kaj feni bidejci tie se najsilni vo zavrsnicata :))
Нема што јак стручњак си ...

Глава горе момци ништо не значи овој пораз само лош ден .. ;)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Какви судии бе другар, да не си го гледал натпреварот. Судиите свиреа топ.
Не знам ти дали си го гледал натпреварот, само од Милојевич имаше 10 грешки, а најклучна грешка беше што на крај не досудија фаул над Ушлето каде што поминаа 4 СЕКУНДИ.
И не викам дека ја изгубија ради судиите туку дека повеќе свиреа во корист на Лирија.
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 01:27 ---
Јас во Тодоров гледам најголем кривец. Добро што мајка го чувапе Грне толку многу во игра? Повторно многу слаба ефикасност на цел тим, а Лирија ептен добро играа посебно во напад. Имаат и добар тим и добар трењер. Сега сме втори на табела и сега ќе треба добро да го испотат газот за да се вратат на прво место.

И колку да го мрзиме Симиќ денес буквално не утепа. 100% реализација е нешто што првпат видов денес во Јане Сандански.
Тодоров само за тоа си е крив, што ептен го исфорсира Грне ( ил капитано е јебига).
Преку акциите што ги поставуваа секој пат имаше слободен човек за шут али ете не се потрефи и се изнапромашиа.
Исто така и Црногорецот на велико потфрли, очекував повеќе од него.
П.С. И после поразов мислам дека не треба да му се врши притисок на Тодоров дека е крив, помина периодот за менување на тренер, затоа нека му се дава подршка до крај на сезона па што биде нека биде. :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Тони Симиќ 7/7 за три.... Божеее :tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Јас во Тодоров гледам најголем кривец. Добро што мајка го чувапе Грне толку многу во игра? Повторно многу слаба ефикасност на цел тим, а Лирија ептен добро играа посебно во напад. Имаат и добар тим и добар трењер. Сега сме втори на табела и сега ќе треба добро да го испотат газот за да се вратат на прво место.

И колку да го мрзиме Симиќ денес буквално не утепа. 100% реализација е нешто што првпат видов денес во Јане Сандански.
:pos:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Па не е смешно, вчера конкретно одлично го водеше тимот, земаше тајм-аут кога беше потребно и тимот функционираше одлично. После МЗТ и Фени, Лирија има најсилен тим, барем по имиња, слободно дематирај ме, според мене така е.

http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=5769
Добар текст, ама сега касно е за било какви промени. И уште еднаш да се навратам не вчерашното судење кое беше задоволително. Со таков шут од поле вината за поразот е само во сопствените редови, нека не се прави алиби во судиските грешки. Нека ги дадеше Станко двете слободни, па после ќе имаше друг моабет. Ама тоа е тоа, одиме напред во клучен период од сезоната и битка за првото место.

Тејк мај ворд, Лирија ќе плати во Сарај со камата.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Значи Мац е изгубен, тоа е тоа.Има кош играчи како Симич-Тасовски, Филиповиќ и тие ја играат нивната игра, Диме шутира колку сака, играат пик енд рол кога игра Аврамовски и пик енд поп, кога Симич е во игра.

Мораше Ацо да им укаже подобро да го бранат пик енд попот со Симич, но според мене не е тој главниот виновик за поразот.Се форсираа топките кај Тоше, Чековски, но кога еден центар ќе биде удвоен, не преостанува ништо друго освен да се извади топката на шут, или па да има утрчување низ средина, еднаш утрча Дејвис, одма даде лесен кош на зицер.Пасовите од Тоше, Чековски беа феноменални, сам ко дух, неможат ништо да погодат, да погодеа 4-5 тројки повеќе, Лирија немаше да удвојува на центарите, па Тоше, Чековски ќе ги смачкаа.

Мораше Кочов да изигра 6-7 минути одбрана, барем мое мислење.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Подобро поразов што се случи со Лирија одколку да беше со Фени, нека не летаат во облаци на чело со Тодоров. Па мајка му стара треба ли Огнен да е повреден па да Кочов добива шанса? Стварно не ми е јасно, ѕверка е во одбрана бе, на минатото дерби не го пушти Јане да помине. Во последно време Ноа ги покажува своите вистински квалитети, додека Чековски кога е најпотребно тогаш утнува.. Шутот не не сакаше овој пат, одма боди очи кога ќе се види 6/34 за 3 поени :facepalm:, додека овие мислам и од кош на кош да шутираа пак ќе погодеа, посебно Ушлето.
За во сабота нема ништо поубаво одколку да го истуриш бесот над Фени, и тоа пред дерби дуелот :D.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Која е песната што ја има накај 8ма минута? Може текст?
Ееее МЗТ срцево мое чука за тебе,
каде си ти таму сум и јас напред Скопје пеам на цел глас
Не може никој да те замени се до смрт за тебе лојални.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Едно вакво слично силовање нека им приредат на кавадарчани во сабота/недела пошто гледам на ФБ многу се напалија што не тепаа Лирија, па дури и Амир се напали на Ушлето . :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom