Near
Рандом лик од соседството
- Член од
- 26 март 2009
- Мислења
- 4.298
- Поени од реакции
- 7.025
Епа и мене кој ми го свати постотЗошто на крај на сезона ??? Секогаш си ја пееме таа.... Али кој ја сваќа
Епа и мене кој ми го свати постотЗошто на крај на сезона ??? Секогаш си ја пееме таа.... Али кој ја сваќа
Глупо дете,глуп пост...Кој ќе свати.....Епа и мене кој ми го свати постот
Ти тоа за тебе??Глупо дете,глуп пост...Кој ќе свати.....
04.12.11 17 часот викаат на канал 5 ништо чудно дерби е.Стандардниот термин така?Ако е така не верурвам на 5-ка на 5+ би требало.
Анал 5 е зафатен со серии, не знам која е у тоа време Лале или... инаку дај боже да се случи такво чудо па да даваат, 5+ не фаќам.04.12.11 17 часот викаат на канал 5 ништо чудно дерби е.
Ама и онака не добиваше минутажа, на претходната само Пенов и Кочов не играа. Не знам само зошто Кочов не добива минутажа. Инаку како што Пенов може да дигне атмосфера никој друг!04.12.11 17 часот викаат на канал 5 ништо чудно дерби е.
Повреден е Пенов 3 недели ќе отсуствува ццц
Сезонава ниеднаш не играл Дејвис на позиција 4, со Рики се мењаат на 2ка и 3ка а исто и Далман не мрда од 4ка позиција.Во тимот имаме 3 класични крила:Ристе,Дејвис и Пенов.Пенов е аут,а Тодоров се почесто го игра дејвис на 4ка,зашто немаме центар и Далман(кој го сметам за класична 4ка)игра центар кога треба.Е сеа какви ротации ќе прави Тодоров незнам,ама се надевам дека Чековски и Гечевски нема брзо да напукаат лични па после да се смееме.Во секој случај не е убаво кога се повредува играч па макар и 1 минута да не игра.
За атмосферата,мислам дека тоа е првичната улога на Пенов,главен мотиватор на тимот