Неверувам! Копилето има среќа невидена да го служи среќа денес. Гајдаџиев изигра над просекот напраи дечкото разлика уште у прво полувреме која после само рутински ја одржаваа. Дојдоа Лирија на -4 ама тогаш Дејвис дава тројка и става крај. Пак е стара прказна истата игра истото срање. Пак одбраната катастрофа ( примени 83 поена) и така во низа со сите поквалитетни екипи Фени 90, Вардар 80, Куманово 80+, Торус 80+. Реално овој тим требаше да се прошета лиз лига особено сега со Гечевски а не тесна победа со Лирија дома и гости, тесна победа во Гевгелија, смешна победа со ужасниот Работнички, дебакал со Фени на гости, пораз од Торус дома (за мене тоа беше домашен терен) итн. Можеби купи само време, додека играат вака (а ништо не е сменето и нема да се смени зошто е незналица) прашање на време е кога ќе следи наредното разочарување - Фени дома или недај боже Работнички на гости. Е тогаш веќе нема каде!Се извлече Тодоров со победава
Тодоров се прецени и те како се прецени пред почетокот на првенството каде што даваше изјави дека ке се прошетал по лигава и без класичен центар,дека Мзт мора да игра одбрана со која нема да им дозволи на противничкит екипи да постигнуваат повеке од 65 кошеви а тоа само му успеа против Аба а против сите други екипи како што си и ти наведел во твојот пост Мзт примаше по 75 и више поени....Неверувам! Копилето има среќа невидена да го служи среќа денес. Гајдаџиев изигра над просекот напраи дечкото разлика уште у прво полувреме која после само рутински ја одржаваа. Дојдоа Лирија на -4 ама тогаш Дејвис дава тројка и става крај. Пак е стара прказна истата игра истото срање. Пак одбраната катастрофа ( примени 83 поена) и така во низа со сите поквалитетни екипи Фени 90, Вардар 80, Куманово 80+, Торус 80+. Реално овој тим требаше да се прошета лиз лига особено сега со Гечевски а не тесна победа со Лирија дома и гости, тесна победа во Гевгелија, смешна победа со ужасниот Работнички, дебакал со Фени на гости, пораз од Торус дома (за мене тоа беше домашен терен) итн. Можеби купи само време, додека играат вака (а ништо не е сменето и нема да се смени зошто е незналица) прашање на време е кога ќе следи наредното разочарување - Фени дома или недај боже Работнички на гости. Е тогаш веќе нема каде!
Уште коа го склапаше тимот видов дека нешто не е во ред со човекот. Па коа почна да ги дава оние изјавите за ,, високото дете со запчето'' и арогантно да го навлекува бесот на сите екипи со изјавите на 15 Август дека ќе биде шампион знаев дека ќе се деси ова. Денес прв пат навивав против МЗТ (како и многу други) ама ништо. Изгледа до нас еТодоров се прецени и те како се прецени пред почетокот на првенството каде што даваше изјави дека ке се прошетал по лигава и без класичен центар,дека Мзт мора да игра одбрана со која нема да им дозволи на противничкит екипи да постигнуваат повеке од 65 кошеви а тоа само му успеа против Аба а против сите други екипи како што си и ти наведел во твојот пост Мзт примаше по 75 и више поени....
Тодоров од све тоа што кажа пред сезона до сеа ништо не исполни али ете го служи срека и сеуште е на клупата на Мзт ама до кога.....
За вторава сигурно ја губите, треба да ни пуштите да тепаме, кој ќе се расправа во плеј оут. Пореално е фени да го тепате, него Работнички ...Фени дома или недај боже Работнички на гости. Е тогаш веќе нема каде!
За вторава сигурно ја губите, треба да ни пуштите да тепаме, кој ќе се расправа во плеј оут. Пореално е фени да го тепате, него Работнички ...
И честито победа против Слобода Сарај
Во случај да ги изгубите следни две кола, значи прашувам чисто информативно ќе играте плеј аут или сеуште ќе имате шанса за плеј оф? По мене мислам дека Кожув, Аба и Вардар се најголеми конкуренти за плеј аут...За вторава сигурно ја губите, треба да ни пуштите да тепаме, кој ќе се расправа во плеј оут. Пореално е фени да го тепате, него Работнички ...
И честито победа против Слобода Сарај
[/quote]Во случај да ги изгубите следни две кола, значи прашувам чисто информативно ќе играте плеј аут или сеуште ќе имате шанса за плеј оф? По мене мислам дека Кожув, Аба и Вардар се најголеми конкуренти за плеј аут...
--- надополнето: Nov 24, 2011 11:29 AM ---
[quote="Che Gevara, post: 4582773" За вторава сигурно ја губите, треба да ни пуштите да тепаме, кој ќе се расправа во плеј оут.
Глупаци тешки се, го дадоа Јаневски, го дадоа Грим и сега на тренинг место да се уигруваат Чековски - Гечевски они ќе треба да тренираат еден против друг.
Зошто на крај на сезона ??? Секогаш си ја пееме таа.... Али кој ја сваќаАбе...повторете ја онаа Не ми треба мене титула,чисто у случај на крај на сезоната да треба пак да ја пеете