Фан клуб: МЗТ Скопје

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Ме интересира нешто, кој е тој Боби Митев што стално го зборите, што постигнал до сега и зошто мислите дека МЗТ ќе постигне нешто годинава со него?

Сериозно ве прашувам, пошто не знам ништо за типот а гледам стално го зборите, така да очекувам сериозен одговор (а не да ме сфатите дека сум циничен и да почнете расправија).

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ме интересира нешто, кој е тој Боби Митев што стално го зборите, што постигнал до сега и зошто мислите дека МЗТ ќе постигне нешто годинава со него?

Сериозно ве прашувам, пошто не знам ништо за типот а гледам стално го зборите, така да очекувам сериозен одговор (а не да ме сфатите дека сум циничен и да почнете расправија).
Боби Митев е многу добар тренер и познавач на кошарката,беше скаут и помошен тренер во Русија и Германија последниве години,може многу да му помогне на МЗТ со оваа екипа.
Мислам дека едно време беше тренер на МЗТ 1992-1993 ама не ме држи за збор.
А и многу добри тренинзи држи сум имал со него повеќе пати и индивидуален и со тим...

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Го водеше тимот на МЗТ пред неколку години кога играа во МЗТ Блажевски, Соколов и Аврамовски.
Човекот е мозок, му се вртат милијарда комбинации во главата што и како да се игра, само нека дојде ќе се уверат сите. :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264

http://forum.kajgana.com/threads/Фан-клуб-МЗТ-Скопје.4313/page-694

Прочитај ја оваа и особено наредната страница (695) и ке видиш зашто го баравме уште пред почеток на оваа сезона. Поздрав,

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.047
Поени од реакции
74.553
И мене не ми е јасно до кога ќе му се даваат шанси на Тодоров само заради тоа што кога му било најтешко на МЗТ тој бил тука. Секоја чест за тоа, ама сега неможе напредокот на клубот да се става во втор план, само заради еден човек. Нека му биде понудена некоја функција во клубот. На крај краева и помошник тренер не е лоша функција :D
Слободен е Митев?

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ацо не си оди,едни од најдобрите играчи на МЗТ(не ви кажувам кој),рекоа дека ако оди он и они со него....

Член од
21 ноември 2011
Мислења
10
Поени од реакции
10
Ацо не си оди,едни од најдобрите играчи на МЗТ(не ви кажувам кој),рекоа дека ако оди он и они со него....
Toj igrac-idiot sto go rekol toa koj i da e si ima dogovor, ako aco si odi a on saka so nego moze samo da bide suspendiran i da nemoze nigde da igra 2 godini i ni denar da ne zeme.. Pa posle aco poso izgleda deka se vo ljubovna vrska neka go rani ;)

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
ова е муабет пуштен од Тодоров, со цел да ги уцени сите да не го избркаат. За мислиш дека тие потпишале во Мзт заради Тодоров? Демек Тодоров е Обрадовиќ па може да уценува....треба да е среќен ако не го избркаат со ќотек.

А за играчите немора да ни кажуваш, ги знаеме сите кои муабети ги пушта Ацо и на кој функционира манипулаторот, ама кој би поверувал дека играчи со такво реноме би се избламирале така јако само заради едно манипулаторско секташче кое е никој и ништо во нашава кошарка

Член од
20 ноември 2011
Мислења
31
Поени од реакции
27
А за играчите немора да ни кажуваш, ги знаеме сите кои муабети ги пушта Ацо и на кој функционира манипулаторот, ама кој би поверувал дека играчи со такво реноме би се избламирале така јако само заради едно манипулаторско секташче кое е никој и ништо во нашава кошарка
Па не би рекол дека само муабети пушта, пошто успеа да напраи невидени срања со некои играчи (Кире, Јане и сл). Успеа на почеток да замчка очи на цел аеродром па и на управа дека МЗТ оваа година ке гази и ред други работи (иако уште коа дојде ја имав став дека нема ништо да напраи), па не би ме чудело да ако биде набркан, да почне да пука против МЗТ и играчите со сите куршумиo_O и манипулаторски фори.

Kajgana Shop

На врв Bottom