Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
13 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
13
Ај кажи ми кој играше денес?
Во право беше, секоја чест, тоа го кажав затоа што во петокот на тренинг едвај одеше и го спремаа Цого. Сепак браво за малиот стегна заби и играше, ама се виде дека е повреден.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
А што полза што играше повреден?
Надигран како мало дете од Горјан смрдлено.

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Во право беше, секоја чест, тоа го кажав затоа што во петокот на тренинг едвај одеше и го спремаа Цого. Сепак браво за малиот стегна заби и играше, ама се виде дека е повреден.
Друг пат не рипај следи што пишувам:D

Член од
13 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
13
А што полза што играше повреден?
Надигран како мало дете од Горјан смрдлено.
За тоа можеби е виновен и Ацо, требаше да проба со Цого, а не да го силува Никола кој со само една тројка од пет обиди беше и повеќе од лош.

Член од
20 ноември 2011
Мислења
31
Поени од реакции
27
cpb.jpg fami.jpg
Битно најаден си .... Битно изгубивте, реално гледано како на домашен терен да сте играле и реално гледано торус сепак е подобар тим од вас .... Плачи =)
ај ти битно реално или како сакаш погледни си ги сликите и плачи си! И глеј си у свој двор а кога ке ти поминат пред него излези да се поздравиме.

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Прегледај го приврзокот 36443Прегледај го приврзокот 36444

ај ти битно реално или како сакаш погледни си ги сликите и плачи си! И глеј си у свој двор а кога ке ти поминат пред него излези да се поздравиме.
Девојќи во град се шетаат по 4 ... Пички во град се шетаат по 40 .... Мочко

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Ова на почеток на уште недојден народ.
Немој вака ЦПБ ќе си помислат дека сликата што ја постирав на претходната страна е монтажа. :D
aj aj...skrati ja ribata...mnogu poveke od CPB bevte..toa e fakt...ama i fakt e deka FA kako FA ne im e ovaa realna brojka na slikata....pola tribina obicna raja bese....starci so brkovi,zeni,deca mozese da se zabelezat....ako i tie se FA ondak ok e....jas sum greska.....

ГОЛЕМ срам за ЦПБ.... Им шетавме во мало по 30-40 души..... Цел град го пкупиравме.... Лично мислем ќе ни направат напад.. Но ништо од тоа ... ги пониживме во "Срцето на градот." .. Ни тага ни глас од нив..... група од 40 души и за натака и за назад пројде и пре Галери.. Но и тами нема никој :)
Serete koga ke vi kazat deka ste "kopmpleksanti" a potoa sami se demantirate..ste go vrtele pola skopje peski za da se prosetate niz ruzveltova vo karpos i pred galery za da peete za CPB i Rabotnicki a igrate protiv TORUS ?!
Ide derbi....spored site logiki bi trebalo istava marsuta na idenje da ja pravite kako denes protiv torus....a ako ne ja napravite....togas....sleduva logicen zaklucok....ke dojde derbito ke vidime...da ne bide samo dodeka mackata spie-gluvcite oroto go vodat....

Член од
13 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
13
Прегледај го приврзокот 36443Прегледај го приврзокот 36444

ај ти битно реално или како сакаш погледни си ги сликите и плачи си! И глеј си у свој двор а кога ке ти поминат пред него излези да
се поздравиме.
Немој така да ги споредуваш двете слики, не е фер, сепак на горната се собрани од Драчево до Ѓорче, а доле само од една населба, или пак да не беше обратно, се бунам кога ги гледам сликите.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Немој така да ги споредуваш двете слики, не е фер, сепак на горната се собрани од Драчево до Ѓорче, а доле само од една населба, или пак да не беше обратно, се бунам кога ги гледам сликите.
Pa sto ne setale denes niz dracevo i gorce i da peat protiv CPB....?!!!
aj dogovorete se prvo megu sebe koj od kade e....pa posle repliciraj...vaka glup ti ispagas ili tie 40 budali koi setale niz karpos denes...tesko da 40 se budali a samo ti pameten.... :) vajda obratno e :)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
aj aj...skrati ja ribata...mnogu poveke od CPB bevte..toa e fakt...ama i fakt e deka FA kako FA ne im e ovaa realna brojka na slikata....pola tribina obicna raja bese....starci so brkovi,zeni,deca mozese da se zabelezat....ako i tie se FA ondak ok e....jas sum greska.....

Serete koga ke vi kazat deka ste "kopmpleksanti" a potoa sami se demantirate..ste go vrtele pola skopje peski za da se prosetate niz ruzveltova vo karpos i pred galery za da peete za CPB i Rabotnicki a igrate protiv TORUS ?!
Ide derbi....spored site logiki bi trebalo istava marsuta na idenje da ja pravite kako denes protiv torus....a ako ne ja napravite....togas....sleduva logicen zaklucok....ke dojde derbito ke vidime...da ne bide samo dodeka mackata spie-gluvcite oroto go vodat....
Неможеме тогаш... Единствен пристап до Борис ни е преку КЕЈ..... Имавме шанса ви дојдовме во двор.... Ни трага ни глас од вас..... Ако не можете да се соберете 30-40 души во цел Карпош да ни направите напад... Тогаш незнам зошто уште се сопредувате со нас..... И Кумани требаше да гостуваат на Торус во Јане Сандански па недојдоа......ЈБГ.... :)

Член од
26 октомври 2010
Мислења
29
Поени од реакции
11
hey daj oladete malce ....che gevara rece bravo za brojkata i mislam deka fer e od negova strana sto go napravi toa.......a mislam deka i nie bi trebalo da bideme fer i da ne pocnuvame pak so glupavi sporedbi za toa koj e podobar.....smetam deka sekoj komentar na taa tema e izlisen i zatoa ne se zamarajte so toa....

ova so brojkata moze da go iznenadi samo nekoj sto ne gi znae i ne znae sto da ocekuva od FAMILY ...

iskreno se nadevam i eve im upatuvam apel za slednata utakmica koga ke se igra vo park da ne se pravat pickarski raboti i toa pleksiglasot da se trgne

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Дојдете вие некогаш накај Аеродром и по 100 ;) Само вие дојдете......
Според твојава логика, јас требаше пред недела дена да тепам деца 2 - 3 година, што пред Градски парк, пееа о мзт .... а бе копачи едни

Kajgana Shop

На врв Bottom