Во право беше, секоја чест, тоа го кажав затоа што во петокот на тренинг едвај одеше и го спремаа Цого. Сепак браво за малиот стегна заби и играше, ама се виде дека е повреден.Ај кажи ми кој играше денес?
Во право беше, секоја чест, тоа го кажав затоа што во петокот на тренинг едвај одеше и го спремаа Цого. Сепак браво за малиот стегна заби и играше, ама се виде дека е повреден.Ај кажи ми кој играше денес?
Друг пат не рипај следи што пишувамВо право беше, секоја чест, тоа го кажав затоа што во петокот на тренинг едвај одеше и го спремаа Цого. Сепак браво за малиот стегна заби и играше, ама се виде дека е повреден.
За тоа можеби е виновен и Ацо, требаше да проба со Цого, а не да го силува Никола кој со само една тројка од пет обиди беше и повеќе од лош.А што полза што играше повреден?
Надигран како мало дете од Горјан смрдлено.
Што полза тоа ќе го прашаш Тодоров, јас само пренесов инфоА што полза што играше повреден?
Надигран како мало дете од Горјан смрдлено.
Незнам зашто мораш уште да се "чаталиш", зар не ти е доволен претходниот пост во кој ти признав дека си во право. Браво уште еднаш!Друг пат не рипај следи што пишувам
ај ти битно реално или како сакаш погледни си ги сликите и плачи си! И глеј си у свој двор а кога ке ти поминат пред него излези да се поздравиме.Битно најаден си .... Битно изгубивте, реално гледано како на домашен терен да сте играле и реално гледано торус сепак е подобар тим од вас .... Плачи =)
Девојќи во град се шетаат по 4 ... Пички во град се шетаат по 40 .... МочкоПрегледај го приврзокот 36443Прегледај го приврзокот 36444
ај ти битно реално или како сакаш погледни си ги сликите и плачи си! И глеј си у свој двор а кога ке ти поминат пред него излези да се поздравиме.
Дојдете вие некогаш накај Аеродром и по 100 Само вие дојдете......Девојќи во град се шетаат по 4 ... Пички во град се шетаат по 40 .... Мочко
aj aj...skrati ja ribata...mnogu poveke od CPB bevte..toa e fakt...ama i fakt e deka FA kako FA ne im e ovaa realna brojka na slikata....pola tribina obicna raja bese....starci so brkovi,zeni,deca mozese da se zabelezat....ako i tie se FA ondak ok e....jas sum greska.....Ова на почеток на уште недојден народ.
Немој вака ЦПБ ќе си помислат дека сликата што ја постирав на претходната страна е монтажа.
Serete koga ke vi kazat deka ste "kopmpleksanti" a potoa sami se demantirate..ste go vrtele pola skopje peski za da se prosetate niz ruzveltova vo karpos i pred galery za da peete za CPB i Rabotnicki a igrate protiv TORUS ?!ГОЛЕМ срам за ЦПБ.... Им шетавме во мало по 30-40 души..... Цел град го пкупиравме.... Лично мислем ќе ни направат напад.. Но ништо од тоа ... ги пониживме во "Срцето на градот." .. Ни тага ни глас од нив..... група од 40 души и за натака и за назад пројде и пре Галери.. Но и тами нема никој
Немој така да ги споредуваш двете слики, не е фер, сепак на горната се собрани од Драчево до Ѓорче, а доле само од една населба, или пак да не беше обратно, се бунам кога ги гледам сликите.Прегледај го приврзокот 36443Прегледај го приврзокот 36444
ај ти битно реално или како сакаш погледни си ги сликите и плачи си! И глеј си у свој двор а кога ке ти поминат пред него излези да
се поздравиме.
Pa sto ne setale denes niz dracevo i gorce i da peat protiv CPB....?!!!Немој така да ги споредуваш двете слики, не е фер, сепак на горната се собрани од Драчево до Ѓорче, а доле само од една населба, или пак да не беше обратно, се бунам кога ги гледам сликите.
Неможеме тогаш... Единствен пристап до Борис ни е преку КЕЈ..... Имавме шанса ви дојдовме во двор.... Ни трага ни глас од вас..... Ако не можете да се соберете 30-40 души во цел Карпош да ни направите напад... Тогаш незнам зошто уште се сопредувате со нас..... И Кумани требаше да гостуваат на Торус во Јане Сандански па недојдоа......ЈБГ....aj aj...skrati ja ribata...mnogu poveke od CPB bevte..toa e fakt...ama i fakt e deka FA kako FA ne im e ovaa realna brojka na slikata....pola tribina obicna raja bese....starci so brkovi,zeni,deca mozese da se zabelezat....ako i tie se FA ondak ok e....jas sum greska.....
Serete koga ke vi kazat deka ste "kopmpleksanti" a potoa sami se demantirate..ste go vrtele pola skopje peski za da se prosetate niz ruzveltova vo karpos i pred galery za da peete za CPB i Rabotnicki a igrate protiv TORUS ?!
Ide derbi....spored site logiki bi trebalo istava marsuta na idenje da ja pravite kako denes protiv torus....a ako ne ja napravite....togas....sleduva logicen zaklucok....ke dojde derbito ke vidime...da ne bide samo dodeka mackata spie-gluvcite oroto go vodat....
Според твојава логика, јас требаше пред недела дена да тепам деца 2 - 3 година, што пред Градски парк, пееа о мзт .... а бе копачи едниДојдете вие некогаш накај Аеродром и по 100 Само вие дојдете......