Фан клуб: МЗТ Скопје

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Само што се вратив...ПЕШКИ..... Смрдени џандари.........

Натпреваров беше најдобар натпревар од почетоков на ебаново првенство.......
Дали треба да се распадне лигава за да им дојде памет на КФМ ?
Секое коло,минимум 2 натпревари уништуваат со нивното судење..... Преносот на ТВ неќам ич да го коментирам.......

Од страна на тимвите.... Торус изигра феноменално прво полувреме..... Се изгубија МЗТ...... Набрзина не фатија и тоа е тоа..... Второ полувреме понесени на криљата на навивачите успеаа да се вратат МЗТ но недоволно...... 2 те топки што требаа да го решат натпреварот.... Прво Гечевски во регуларниот дел,а послем Чековски ги усраааа..... КАТАСТРОФА......
За Ацо не коментирам ич..... Една акција не успеа да им каже и да направат... Цел натпревар играчите го играа со личните квалитети.....
И сосема оправдано е што на крај Фемили го исвиркаа и го скандираа БОБИ МИТЕВ..... Со наведната глава Ацо отиде во соблекувалните.... По што јас лично очекувам деновиве да си даде оставка.....

Кога сме кај Фемили..... Јас мислам дека убедливо е најдобра а и најјака група во Македонија.....

Навивањето беше за повеќе од 10 ка.....
Навивање без престан до крај......
ГОЛЕМ срам за ЦПБ.... Им шетавме во мало по 30-40 души..... Цел град го окупиравме.... Лично мислев дека ќе ни направат напад.. Но ништо од тоа ... ги пониживме во "Срцето на градот." .. Ни трага ни глас од нив..... група од 40 души и за натака и за назад пројде и пре Галери.. Но и таму нема никој :)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
ne gi spomnuvajte be tie cpb vekje..

Strancite nemozes da gi ocenis dali se dobri poradi toa sto nema nikakva igra... Dalhman najbrzo se uklopi si najde mesto pokraj Cekovski ama mislam deka MIjajlovic i posebno Davis mozat mnogu povekje da pokazat dokolku nekoj postavi igra. Debeliov toa definitivno nemoze!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Дејвис живее од 3ки се гледа тоа, ама од што нема акции, а тој тоа му е во крвта гледе секоја што било како ќе дојде до него ја шутира, е тоа е многу лошо .. Значи за шутер каков што е Дејвис, мора да има акција со повеќе блокови, што ќе му изграде позиција човекот да шутне една, а да не биде силувана.

Друго Мијаилович ако е плеј, супер по 20 минути со Огне, играта ќе има и брзина и ритам.Сега кога е пополнета центарската позиција а овој Грим, не игра ни секунда треба да се донесе некој асален бек, па Мзт според мене ќе има убедливо најдобар состав во лигата.

И во право се што се лутат навивачите на Мзт, неможе бе така да се чалами, титула ово, оно а тимот никако не го уиграл, ако се изигра некој пик-ен-рол, ок ако не, дива лига, на кој што и да му падне на памет, тоа го прави.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Ах бе.....
Секаде последни секунди и плус тогаш се решава натпреварот изиграј pick and roll, а не да се губиш ко прв пат да си тренер.
Кога се случи пресвртот, реков готово тепаме али после инфракт..
Судиите не се ни достојни да се коментираат, бидејќи досудија еднаш техничка и после 10 пати против.
За на трибина едно ќе кажам феноменално !
Идеме даље..во среда со Лирија мора да се победи.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Точно .... Аеродром не е Скопје ... Браво за бројката, карта плативте?
Скопје е Аеродром, секако. :D
Инаку какво плаќање бе, ме молеа од дома да идам па уште и карта да плаќам... и да, на секој што ќе влезе по еден Хамбургер им се даваше.

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Скопје е Аеродром, секако. :D
Инаку какво плаќање бе, ме молеа од дома да идам па уште и карта да плаќам... и да, на секој што ќе влезе по еден Хамбургер им се даваше.

Битно најаден си .... Битно изгубивте, реално гледано како на домашен терен да сте играле и реално гледано торус сепак е подобар тим од вас .... Плачи =) .... Чим Гечевски на прв натпревар дава скоро 1/4 од поените за мзт, вреди човекот другите нечинат, а секој тренер на вас ви е крив ... Лани 4 ца ви беа криви ... Дежаву

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ова на почеток на уште недојден народ.
Немој вака ЦПБ ќе си помислат дека сликата што ја постирав на претходната страна е монтажа. :D
Браво за бројката,јас искрено очекував отприлика толку навивачи,ако не и повеќе,секоја чест,ретко кој може толку да ја наполни салата,а да е од една населба,уште еднаш браво.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Заборавив, Гечевски :cuc: . Со 2-3 тренинзи ти да изиграш на тоа ниво.

Kajgana Shop

На врв Bottom